Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Diamond Bratislava Myjavskí Kopaničiari
Normal Tactiek Myjavské koléčko
37% Balbezit 63%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 46
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 55.8
matig Schieten uitstekend
matig Passen zeer goed
hopeloos Verdedigen solide


4e minuut.
Janiš passt de bal in één keer door. Daar is Hajtinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rinčo is nu in balbezit. Hajtinger onderschept slim de pass. Hajtinger geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Diamond Bratislava - Myjavskí Kopaničiari 0:1

11e minuut.
Hiko onderschept slim de pass. Hiko met een sublieme pass. Daar is Tondra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hiko rent richting de bal. Hiko geeft de bal voor. Trčka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Roháč rent richting de bal. Roháč schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Diamond Bratislava - Myjavskí Kopaničiari 0:2

15e minuut.
Janiš heeft problemen om de bal te vangen. Janiš geeft de bal voor. Tondra bereikt de bal nog maar net als eerste. Tondra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Diamond Bratislava - Myjavskí Kopaničiari 0:3

16e minuut.
Janiš raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bumbera komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Tondra met een sublieme pass. Roháč kan de bal niet met de borst controleren. Gonchar is nu in balbezit. Hajtinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajtinger draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

23e minuut.
Hiko rent richting de bal. Hiko geeft een lange en hoge pass. Roháč bereikt de bal nog maar net als eerste. Roháč haalt uit met een fantastische trap. Trčka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Diamond Bratislava - Myjavskí Kopaničiari 0:4

26e minuut.
Malinák kopt de bal weg. Hajtinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Rinčo rent richting de bal. Hajtinger onderschept slim de pass. Hajtinger geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Diamond Bratislava - Myjavskí Kopaničiari 0:5

30e minuut.
Tondra kopt de bal weg. Bumbera heeft problemen om de bal te vangen. Bumbera speelt de bal door. Roháč heeft problemen om de bal te vangen. Roháč draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Diamond Bratislava - Myjavskí Kopaničiari 0:6

32e minuut.
Hiko is nu in balbezit. Hiko probeert naar een medespeler te passen. Roháč bereikt de bal nog maar net als eerste. Tondra is nu in balbezit. Tondra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Diamond Bratislava - Myjavskí Kopaničiari 0:7

34e minuut.
Roháč passt de bal met de wreef. Tondra bereikt de bal nog maar net als eerste. Roháč bereikt de bal nog maar net als eerste. Roháč draait met de bal, schiet en ... Trčka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Diamond Bratislava - Myjavskí Kopaničiari 0:8

35e minuut.
Janček bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiko onderschept slim de pass. Hiko geeft de bal voor. Daar is Timo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bumbera geeft een lange en hoge pass. Trčka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tondra springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Diamond Bratislava - Myjavskí Kopaničiari 0:9

41e minuut.
Hiko speelt de bal door. Bumbera is nu in balbezit. Bumbera speelt de bal door. Roháč bereikt de bal nog maar net als eerste. Roháč schiet op doel. Paal! Klungelig pakt Hiko de bal. Hajtinger geeft een lange en hoge pass. Roháč maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Diamond Bratislava - Myjavskí Kopaničiari 0:10

44e minuut.
Hajtinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasenec begaat een overtreding. Hajtinger is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dulaj zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tondra maakt een snoekduik en kopt de bal. Trčka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Diamond Bratislava - Myjavskí Kopaničiari 0:11

45e minuut.
Roháč geeft een hoge lob. Tondra bereikt de bal nog maar net als eerste. Tondra geeft een lange en hoge pass. Roháč rent richting de bal. Roháč geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Diamond Bratislava 85%, Myjavskí Kopaničiari 15%.
FC Diamond Bratislava - Myjavskí Kopaničiari 0:11

46e minuut.
Hajtinger probeert naar een medespeler te passen. Hiko rent richting de bal. Hiko met een sublieme pass. Tondra rent richting de bal. Tondra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Hiko speelt de bal door. Hajtinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajtinger met een sublieme pass. Roháč is nu in balbezit. Roháč schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Bumbera kopt de bal weg. Roháč heeft problemen om de bal te vangen. Roháč passt de bal zonder na te denken. Tondra rent richting de bal. Tondra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Timo bereikt de bal nog maar net als eerste. Roháč verovert de bal door een tackle van achteren. Bumbera speelt de bal door. Tondra bereikt de bal nog maar net als eerste. Tondra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Doeltrap. Trčka trapt de bal weg van het doel. Inworp. Bumbera met de inworp. Roháč speelt de bal door. Trčka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tondra rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Diamond Bratislava - Myjavskí Kopaničiari 0:12

52e minuut.
Klungelig pakt Timo de bal. Roháč onderschept slim de pass. Roháč heeft problemen om de bal te vangen. Roháč draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Diamond Bratislava - Myjavskí Kopaničiari 0:13

54e minuut.
Hiko rent richting de bal. Hiko met een sublieme pass. Roháč bereikt de bal nog maar net als eerste. Tondra bereikt de bal nog maar net als eerste. Tondra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Roháč heeft problemen om de bal te vangen. Roháč haalt uit met een fantastische trap. Malinák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bumbera neemt de hoekschop. Trčka bokst de bal weg.

58e minuut.
Bumbera controleert de bal met de borst. Jasenec probeert naar een medespeler te passen. Sajna bereikt de bal nog maar net als eerste. Olejník onderschept slim de pass. Olejník schiet op doel. Nitecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Trčka met een harde bal richting middenveld. Halula kopt de bal weg. Hajtinger probeert naar een medespeler te passen. Bumbera rent richting de bal. Bumbera geeft een hoge lob. Trčka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tondra rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Diamond Bratislava - Myjavskí Kopaničiari 0:14

68e minuut.
Hiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiko passt de bal zonder na te denken. Roháč heeft problemen om de bal te vangen. Roháč schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tondra de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Trčka met een harde bal richting middenveld. Hiko kopt de bal weg. Roháč rent richting de bal. Roháč haalt uit met een fantastische trap. Trčka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Diamond Bratislava - Myjavskí Kopaničiari 0:15

70e minuut.
Gonchar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonchar geeft een lange en hoge pass. Halula kopt de bal weg. Daar is Roháč, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roháč schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Halula kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Roháč de bal onder controle te krijgen. Roháč geeft de bal voor. Hiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Bumbera probeert naar een medespeler te passen. Daar is Halula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bumbera geeft de bal voor. Tondra is nu in balbezit. Tondra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Bumbera kopt de bal weg. Roháč bereikt de bal nog maar net als eerste. Roháč passt de bal in één keer door. Tondra bereikt de bal nog maar net als eerste. Tondra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Hajtinger geeft een lange en hoge pass. Trčka speelt de bal door. Bumbera kopt de bal weg. Tondra is nu in balbezit. Tondra draait met de bal, schiet en ... Trčka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Roháč bereikt de bal nog maar net als eerste. Roháč draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Diamond Bratislava - Myjavskí Kopaničiari 0:16

82e minuut.
Halula geeft een lange en hoge pass. Hiko speelt de bal door. Bumbera met een sublieme pass. Daar is Tondra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tondra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Diamond Bratislava - Myjavskí Kopaničiari 0:17

84e minuut.
Hiko speelt de bal door. Tondra rent richting de bal. Tondra passt de bal zonder na te denken. Roháč is nu in balbezit. Roháč schiet op doel. Trčka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Hlavčík kopt de bal weg. Edrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Edrek speelt de bal door. Klungelig pakt Roháč de bal. Roháč haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Trčka trapt de bal weg. Hiko kopt de bal weg. Roháč rent richting de bal. Tondra bereikt de bal nog maar net als eerste. Tondra schiet op doel. Trčka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Roháč probeert de bal met de borst te controleren. Roháč schiet op doel. Trčka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Diamond Bratislava - Myjavskí Kopaničiari 0:18

88e minuut.
Hiko is nu in balbezit. Hiko passt de bal zonder na te denken. Roháč rent richting de bal. Roháč schiet op doel. Malinák probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Diamond Bratislava - Myjavskí Kopaničiari 0:19

89e minuut.
Hlavčík rent richting de bal. Hlavčík passt de bal in één keer door. Roháč bereikt de bal nog maar net als eerste. Roháč draait met de bal, schiet en ... Malinák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Hiko neemt de hoekschop. Bumbera krijgt zijn hoofd ertegen. Malinák heeft problemen om de bal te vangen. Roháč rent richting de bal. Roháč schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Diamond Bratislava - Myjavskí Kopaničiari 0:20

90e minuut.
Olejník is nu in balbezit. Olejník passt de bal met de wreef. Daar is Gonchar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tondra is nu in balbezit. Tondra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Diamond Bratislava 84%, Myjavskí Kopaničiari 16%.
FC Diamond Bratislava - Myjavskí Kopaničiari 0:20