Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OnlyWinners 1.FC Dolní Kutálci
Attack Tactiek 2023 Repre ATT
46% Balbezit 54%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 59
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
26.8 gemiddelde waardering 59.5
zwak Schieten formidabel
zwak Passen uitstekend
redelijk Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Priolo verovert de bal door een tackle van achteren. Priolo passt de bal met de wreef. Dubreuil bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubreuil schiet op doel. Juchár werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Shirazi is nu in balbezit. Shirazi geeft een lange en hoge pass. Dubreuil rent richting de bal. Dubreuil schiet op doel. Juchár werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - 1.FC Dolní Kutálci 0:1

4e minuut.
Dubreuil probeert naar een medespeler te passen. Priolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Deško zijn tegenspeler op de grond. Priolo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Shirazi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Van de Verre probeert naar een medespeler te passen. Štafárik rent richting de bal. Štafárik passt de bal in één keer door. Dubreuil rent richting de bal. Dubreuil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Štafárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Štafárik speelt de bal door. Priolo is nu in balbezit. Priolo haalt uit met een fantastische trap. Juchár maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - 1.FC Dolní Kutálci 0:2

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Juchár trapt de bal weg van het doel. Štafárik heeft problemen om de bal te vangen. Štafárik geeft de bal voor. Priolo krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Štafárik verovert de bal door een tackle van achteren. Štafárik passt de bal zonder na te denken. Priolo speelt de bal door. Dubreuil is nu in balbezit. Dubreuil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Štafárik passt de bal in één keer door. Shirazi met een sublieme pass. Štafárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Štafárik geeft een lange en hoge pass. Dubreuil krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Repík rent richting de bal. Shirazi onderschept slim de pass. Shirazi met een sublieme pass. Priolo rent richting de bal. Priolo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Inworp. Krajč zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Štafárik rent richting de bal. Štafárik geeft een lange en hoge pass. Priolo krijgt zijn hoofd ertegen. Juchár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Kasajko geeft de bal voor. Daar is Bilík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Priolo rent richting de bal. Priolo geeft de bal voor. Dubreuil krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Dubreuil kopt de bal weg. Kasajko rent richting de bal. Kasajko passt de bal met de wreef. Priolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Priolo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Bilík met een snelle inworp. Čermák rent richting de bal. Štafárik verovert de bal door een tackle van achteren. Štafárik geeft een hoge lob. Priolo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Dineţ geeft de bal voor. Kojtila rent richting de bal. Kasajko onderschept slim de pass. Kasajko geeft een lange en hoge pass. Priolo springt en kopt de bal. Juchár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - 1.FC Dolní Kutálci 0:3

28e minuut.
Deško geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Štafárik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shirazi geeft een hoge lob. Dubreuil krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Kasajko is nu in balbezit. Kasajko passt de bal in één keer door. Dubreuil bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubreuil haalt uit met een fantastische trap. Juchár maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - 1.FC Dolní Kutálci 0:4

30e minuut.
Štafárik onderschept slim de pass. Štafárik met een sublieme pass. Priolo probeert naar een medespeler te passen. Dubreuil bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubreuil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - 1.FC Dolní Kutálci 0:5

31e minuut.
Kasajko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasajko passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Shirazi de bal. Shirazi geeft een lange en hoge pass. Priolo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - 1.FC Dolní Kutálci 0:6

32e minuut.
Klungelig pakt Repík de bal. Čermák rent richting de bal. Dubreuil is nu in balbezit. Dubreuil schiet op doel. Juchár probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - 1.FC Dolní Kutálci 0:7

35e minuut.
Račák heeft problemen om de bal te vangen. Štafárik is nu in balbezit. Štafárik speelt de bal door. Dubreuil rent richting de bal. Dubreuil haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - 1.FC Dolní Kutálci 0:8

36e minuut.
Daar is Kuchár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dubreuil onderschept slim de pass. Dubreuil geeft de bal voor. Priolo maakt een snoekduik en kopt de bal. Juchár probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - 1.FC Dolní Kutálci 0:9

38e minuut.
Dubreuil rent richting de bal. Dubreuil passt de bal zonder na te denken. Priolo rent richting de bal. Dubreuil rent richting de bal. Dubreuil haalt uit met een fantastische trap. Juchár bokst de bal weg. Klungelig pakt Fenčík de bal. Paal!

40e minuut.
Kasajko speelt de bal door. Priolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Priolo draait met de bal, schiet en ... Deško probeert de bal aan de voet te houden. Juchár probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - 1.FC Dolní Kutálci 0:10

43e minuut.
Na een snelle pass probeert Kasajko de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kuchár stond buitenspel. Van de Verre maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Priolo rent richting de bal. Priolo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Shirazi geeft een lange en hoge pass. Priolo kopt de bal weg. Dubreuil is nu in balbezit. Dubreuil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - 1.FC Dolní Kutálci 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OnlyWinners 88%, 1.FC Dolní Kutálci 12%.
OnlyWinners - 1.FC Dolní Kutálci 0:11

47e minuut.
Čermák geeft een hoge lob. Shirazi kopt de bal weg. Dubreuil is nu in balbezit. Dubreuil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - 1.FC Dolní Kutálci 0:12

47e minuut.
Budaj komt het veld opgelopen. Haník komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Repík verovert de bal door een tackle van achteren. Shirazi onderschept slim de pass. Shirazi speelt de bal door. Priolo is nu in balbezit. Priolo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Priolo kopt de bal weg. Daar is Bilík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štafárik speelt de bal door. Klungelig pakt Shirazi de bal. Shirazi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - 1.FC Dolní Kutálci 0:13

53e minuut.
Bilík geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Štafárik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shirazi geeft een lange en hoge pass. Priolo maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dubreuil bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubreuil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - 1.FC Dolní Kutálci 0:14

54e minuut.
Štafárik probeert naar een medespeler te passen. Haník probeert naar een medespeler te passen. Shirazi met een sublieme pass. Dubreuil rent richting de bal. Dubreuil draait met de bal, schiet en ... Juchár bokst de bal weg. Dubreuil is nu in balbezit. Dubreuil draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Bilík geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Štafárik met een snelle inworp. Shirazi geeft een hoge lob. Priolo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Daar is Dubreuil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bilík legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dubreuil is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vilar komt het veld opgelopen. Pohančánik komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pohančánik neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - 1.FC Dolní Kutálci 0:15

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Juchár trapt de bal weg van het doel. Daar is Vavra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Priolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Priolo haalt uit met een fantastische trap. Juchár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - 1.FC Dolní Kutálci 0:16

64e minuut.
Klungelig pakt Shirazi de bal. Shirazi speelt de bal door. Deško rent richting de bal. Priolo onderschept slim de pass. Priolo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - 1.FC Dolní Kutálci 0:17

65e minuut.
Inworp. Štafárik met de inworp. Shirazi rent richting de bal. Shirazi geeft een lange en hoge pass. Priolo maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Klungelig pakt Vavra de bal. Shirazi is nu in balbezit. Shirazi met een sublieme pass. Priolo rent richting de bal. Priolo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - 1.FC Dolní Kutálci 0:18

70e minuut.
Pohančánik rent richting de bal. Pohančánik geeft de bal voor. Priolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Priolo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - 1.FC Dolní Kutálci 0:19

71e minuut.
Inworp. Haník met een snelle inworp. Shirazi met een sublieme pass. Pohančánik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohančánik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Bilík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pohančánik rent richting de bal. Pohančánik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Priolo geeft een lange en hoge pass. Pohančánik bereikt de bal nog maar net als eerste. Shirazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Shirazi haalt uit met een fantastische trap. Juchár probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - 1.FC Dolní Kutálci 0:20

74e minuut.
Priolo kopt de bal weg. Pohančánik is nu in balbezit. Pohančánik passt de bal zonder na te denken. Shirazi rent richting de bal. Shirazi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Priolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Priolo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bilík de bal. Pohančánik rent richting de bal. Pohančánik schiet op doel. Juchár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bilík is nu in balbezit. Pohančánik verovert de bal door een tackle van achteren. Pohančánik geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Ďatel rent richting de bal. Haník is nu in balbezit. Haník geeft de bal voor. Pohančánik is nu in balbezit. Pohančánik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - 1.FC Dolní Kutálci 0:21

81e minuut.
Bilík is nu in balbezit. Shirazi onderschept slim de pass. Shirazi speelt de bal door. Pohančánik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohančánik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - 1.FC Dolní Kutálci 0:22

84e minuut.
Priolo is nu in balbezit. Bilík is nu in balbezit. Priolo verovert de bal door een tackle van achteren. Priolo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Krajč kopt de bal weg. Daar is Pohančánik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pohančánik speelt de bal door. Priolo is nu in balbezit. Priolo haalt uit met een fantastische trap. Juchár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Pohančánik rent richting de bal. Bilík bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohančánik onderschept slim de pass. Pohančánik draait met de bal, schiet en ... Juchár probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - 1.FC Dolní Kutálci 0:23

89e minuut.
Haník met de inworp. Shirazi geeft een lange en hoge pass. Pohančánik is nu in balbezit. Pohančánik draait met de bal, schiet en ... Deško probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Shirazi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Priolo maakt een snoekduik en kopt de bal. Juchár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pohančánik rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - 1.FC Dolní Kutálci 0:24

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OnlyWinners 82%, 1.FC Dolní Kutálci 18%.
OnlyWinners - 1.FC Dolní Kutálci 0:24