Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Camel Nováky Raptor
moja Tactiek sheep
46% Balbezit 54%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.9 gemiddelde waardering 53.2
average Schieten excellent
average Passen good
average Verdedigen very good


1e minuut.
Zborovský verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Zborovský de bal. Zborovský probeert naar een medespeler te passen. Dimitrijević rent richting de bal. Dimitrijević schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Dúbravec rent richting de bal. Chin-Sue verovert de bal door een tackle van achteren. Chin-Sue speelt de bal door. Dimitrijević rent richting de bal. Dimitrijević draait met de bal, schiet en ... Kločanka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dimitrijević rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Piedra neemt de hoekschop. Dimitrijević maakt een snoekduik en kopt de bal. Kločanka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Guisbo is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Camel Nováky - Raptor 0:1

8e minuut.
Chin-Sue kopt de bal weg. Dimitrijević rent richting de bal. Dimitrijević haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Stohla de bal onder controle te krijgen. Kločanka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Camel Nováky - Raptor 0:2

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chin-Sue met de inworp. Zborovský kan de bal niet met de borst controleren. Zborovský passt de bal met de wreef. Dimitrijević is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Piedra neemt de hoekschop. Daar is Guisbo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dimitrijević is nu in balbezit. Dimitrijević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Camel Nováky - Raptor 0:3

14e minuut.
Dúbravec probeert naar een medespeler te passen. Adzima heeft problemen om de bal te vangen. Adzima geeft een lange en hoge pass. Guisbo is nu in balbezit. Guisbo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Dimitrijević is nu in balbezit. Piedra probeert naar een medespeler te passen. Guisbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Guisbo draait met de bal, schiet en ... Kločanka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Camel Nováky - Raptor 0:4

22e minuut.
Piedra is nu in balbezit. Chin-Sue is nu in balbezit. Piedra geeft een hoge lob. Dimitrijević springt en kopt de bal. Kločanka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Tongeľ geeft een lange en hoge pass. Zborovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Zborovský geeft een hoge lob. Dimitrijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrijević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Guisbo heeft problemen om de bal te vangen. Tongeľ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrijević rent richting de bal. Dimitrijević haalt uit met een fantastische trap. Kločanka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Camel Nováky - Raptor 0:5

34e minuut.
Klungelig pakt Kucko de bal. Teplica onderschept slim de pass. Teplica probeert naar een medespeler te passen. Guisbo is nu in balbezit. Guisbo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Chin-Sue geeft een lange en hoge pass. Dimitrijević krijgt zijn hoofd ertegen. Kucko verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chin-Sue neemt de hoekschop. Kločanka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Didenko verovert de bal door een tackle van achteren. Didenko met een sublieme pass. Dimitrijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrijević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Camel Nováky - Raptor 0:6

41e minuut.
Dúbravec is nu in balbezit. Dúbravec passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Adzima de bal. Dimitrijević onderschept slim de pass. Dimitrijević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Camel Nováky - Raptor 0:7

43e minuut.
Teplica met een sublieme pass. Piedra controleert de bal met de borst. Piedra passt de bal in één keer door. Dimitrijević is nu in balbezit. Dimitrijević schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Camel Nováky 89%, Raptor 11%.
Camel Nováky - Raptor 0:7

47e minuut.
Chin-Sue verovert de bal door een tackle van achteren. Chin-Sue geeft een lange en hoge pass. Piedra met een sublieme pass. Dimitrijević heeft problemen om de bal te vangen. Dimitrijević haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Camel Nováky - Raptor 0:8

50e minuut.
Dúbravec probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kucko de bal. Guisbo onderschept slim de pass. Chin-Sue is nu in balbezit. Chin-Sue geeft een lange en hoge pass. Kločanka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stohla rent richting de bal. Dimitrijević verovert de bal door een tackle van achteren. Dimitrijević draait met de bal, schiet en ... Kločanka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Camel Nováky - Raptor 0:9

57e minuut.
Didenko kopt de bal weg. Dimitrijević rent richting de bal. Dimitrijević passt de bal met de wreef. Guisbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Guisbo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Zborovský speelt de bal door. Chin-Sue is nu in balbezit. Dimitrijević is nu in balbezit. Dimitrijević draait met de bal, schiet en ... Kločanka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Camel Nováky - Raptor 0:10

63e minuut.
Chin-Sue is nu in balbezit. Chin-Sue geeft een hoge lob. Kucko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Guisbo is nu in balbezit. Guisbo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Dimitrijević rent richting de bal. Chin-Sue met een sublieme pass. Guisbo is nu in balbezit. Tongeľ bereikt de bal nog maar net als eerste. Guisbo onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Chin-Sue probeert naar een medespeler te passen. Piedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Piedra passt de bal zonder na te denken. Guisbo rent richting de bal. Guisbo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Camel Nováky - Raptor 0:11

77e minuut.
Guisbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Guisbo geeft een lange en hoge pass. Piedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrijević is nu in balbezit. Dimitrijević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Zborovský passt de bal met de wreef. Chin-Sue bereikt de bal nog maar net als eerste. Chin-Sue passt de bal met de wreef. Dimitrijević is nu in balbezit. Dimitrijević haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Dúbravec is nu in balbezit. Chin-Sue verovert de bal door een tackle van achteren. Chin-Sue speelt de bal door. Dimitrijević heeft problemen om de bal te vangen. Dimitrijević draait met de bal, schiet en ... Kločanka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Janščo rent richting de bal. Chin-Sue verovert de bal door een tackle van achteren. Chin-Sue passt de bal in één keer door. Guisbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Guisbo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Dúbravec rent richting de bal. Chin-Sue onderschept slim de pass. Chin-Sue met een sublieme pass. Dimitrijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrijević haalt uit met een fantastische trap. Kločanka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Camel Nováky - Raptor 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Camel Nováky 75%, Raptor 25%.
Camel Nováky - Raptor 0:12