Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Tatran Prenádražie FCTC
343 Tactiek 523def
43% Balbezit 57%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
28.3 gemiddelde waardering 43.6
average Schieten very good
poor Passen good
weak Verdedigen solid


8e minuut.
Aguniano is nu in balbezit. Kršňák verovert de bal door een tackle van achteren. Kršňák speelt de bal door. Hominda rent richting de bal. Hominda schiet op doel. Bigus bokst de bal weg.

13e minuut.
Doeltrap. Bigus trapt de bal weg van het doel. Sadecký geeft een hoge lob. Hominda bereikt de bal nog maar net als eerste. Hominda draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Borecký speelt de bal door. Hominda is nu in balbezit. Hominda passt de bal in één keer door. Kršňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kršňák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tatran Prenádražie - FCTC 0:1

18e minuut.
Ološtiak geeft een hoge lob. Hominda springt en kopt de bal. Hanusz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kršňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kršňák schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ološtiak met een sublieme pass. Borecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Borecký speelt de bal door. Kršňák is nu in balbezit. Kršňák draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Benačko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ološtiak rent richting de bal. Gida is nu in balbezit. Ološtiak onderschept slim de pass. Ološtiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Borecký heeft problemen om de bal te vangen. Van de Meulen is nu in balbezit. Borecký maakt een afschuwelijke overtreding. Borecký krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Kršňák is nu in balbezit. Kršňák passt de bal in één keer door. Van de Meulen rent richting de bal. Hominda verovert de bal door een tackle van achteren. Hominda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Rycke is nu in balbezit. Semak rent richting de bal. Semak passt de bal in één keer door. Kršňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kršňák schiet op doel. Bigus bokst de bal weg.

41e minuut.
Ološtiak is nu in balbezit. Ološtiak geeft een lange en hoge pass. Kršňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Hominda is nu in balbezit. Hominda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tatran Prenádražie 79%, FCTC 21%.
FC Tatran Prenádražie - FCTC 0:1

48e minuut.
Semak passt de bal met de wreef. Hominda rent richting de bal. Hominda passt de bal met de wreef. Kršňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kršňák draait met de bal, schiet en ... Bigus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Inworp. Chiş met de inworp. Semak geeft de bal voor. Hominda is nu in balbezit. Hominda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Klungelig pakt Ološtiak de bal. Hanusz kopt de bal weg. Chiş is nu in balbezit. Semak bereikt de bal nog maar net als eerste. Semak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Semak heeft problemen om de bal te vangen. Sadecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadecký passt de bal zonder na te denken. Kršňák is nu in balbezit. Kršňák draait met de bal, schiet en ... Bigus bokst de bal weg.

63e minuut.
Chiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiş geeft een hoge lob. Kršňák is nu in balbezit. Daar is Kršňák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kršňák schiet op doel. Bigus bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Semak zal de hoekschop nemen. Hominda maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Ološtiak met de inworp. Borecký is nu in balbezit. Borecký geeft een lange en hoge pass. Kršňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kršňák haalt uit met een fantastische trap. Paal!

71e minuut.
Sadecký geeft een hoge lob. Kršňák kopt de bal weg. Hominda is nu in balbezit. Hominda schiet op doel. Bigus probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

74e minuut.
Ološtiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ološtiak geeft een hoge lob. Rycke bereikt de bal nog maar net als eerste. Kršňák onderschept slim de pass. Kršňák haalt uit met een fantastische trap. Bigus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tatran Prenádražie - FCTC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tatran Prenádražie 69%, FCTC 31%.
FC Tatran Prenádražie - FCTC 0:2