Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chiles En Cajones Bravos Athletic
451 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 20.1
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Araujo verovert de bal door een tackle van achteren. Araujo passt de bal zonder na te denken. Millán is nu in balbezit. Millán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chiles En Cajones - Bravos Athletic 1:0

12e minuut.
Vela is nu in balbezit. Vela geeft de bal voor. Fulgencio kopt de bal weg. Daar is Fonseca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fonseca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Millán onderschept slim de pass. Millán probeert naar een medespeler te passen. Mora probeert naar een medespeler te passen. Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Millán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Osorio onderschept slim de pass. Osorio probeert de bal met de borst te controleren. Fonseca probeert naar een medespeler te passen. Fulgencio rent richting de bal. Fulgencio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chiles En Cajones 44%, Bravos Athletic 56%.
Chiles En Cajones - Bravos Athletic 1:0

48e minuut.
Mora is nu in balbezit. Fregoso rent richting de bal. Fregoso geeft een hoge lob. Fulgencio rent richting de bal. Fulgencio draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chiles En Cajones - Bravos Athletic 1:1

57e minuut.
Mora is nu in balbezit. Mora passt de bal zonder na te denken. Herrera met een sublieme pass. Fulgencio rent richting de bal. Fulgencio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Millán is nu in balbezit. Ortíz is nu in balbezit. Millán onderschept slim de pass. Millán haalt uit met een fantastische trap. Maduro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiles En Cajones - Bravos Athletic 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chiles En Cajones 47%, Bravos Athletic 53%.
Chiles En Cajones - Bravos Athletic 2:1