Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FFCC Oeste Escuadrón suicida
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
17.8 gemiddelde waardering 20.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Martínez verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez geeft een hoge lob. Klungelig pakt Villa de bal. Negrete rent richting de bal. Negrete haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FFCC Oeste - Escuadrón suicida 0:1

5e minuut.
Saldivar met een sublieme pass. Toxqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales rent richting de bal. Toxqui verovert de bal door een tackle van achteren. Toxqui haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Sifuentes is nu in balbezit. Sifuentes met een sublieme pass. Villa is nu in balbezit. Negrete onderschept slim de pass. Negrete haalt uit met een fantastische trap. Estéves kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Sifuentes rent richting de bal. Sifuentes schiet op doel. Toxqui heeft problemen om de bal te vangen. Toxqui haalt uit met een fantastische trap. Santiago werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Ortega geeft een lange en hoge pass. Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Toxqui begaat een overtreding. Toxqui krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Valdivia speelt de bal door. Sifuentes rent richting de bal. Sifuentes passt de bal zonder na te denken. Negrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrete draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FFCC Oeste - Escuadrón suicida 0:2

37e minuut.
Negrete probeert de bal aan de voet te houden. Briseño is nu in balbezit. Briseño passt de bal zonder na te denken. Negrete is nu in balbezit. Negrete haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FFCC Oeste - Escuadrón suicida 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FFCC Oeste 51%, Escuadrón suicida 49%.
FFCC Oeste - Escuadrón suicida 0:3

48e minuut.
Inworp. Varela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Sifuentes verovert de bal door een tackle van achteren. Sifuentes haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Saldivar verovert de bal door een tackle van achteren. Saldivar passt de bal met de wreef. Román bereikt de bal nog maar net als eerste. Toxqui onderschept slim de pass. Toxqui draait met de bal, schiet en ... Paal!

86e minuut.
Sifuentes met de inworp. Saldivar rent richting de bal. Saldivar passt de bal zonder na te denken. Toxqui rent richting de bal. Toxqui draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FFCC Oeste - Escuadrón suicida 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FFCC Oeste 57%, Escuadrón suicida 43%.
FFCC Oeste - Escuadrón suicida 1:3