Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CELTAS CORCORES la gallega fc
Normal Tactiek 442
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 26.8
zwak Schieten matig
zwak Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


20e minuut.
Cuesta verovert de bal door een tackle van achteren. Cuesta passt de bal in één keer door. Deeke is nu in balbezit. Deeke haalt uit met een fantastische trap. Nápoles maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CELTAS CORCORES - la gallega fc 1:0

23e minuut.
Correa met een sublieme pass. Deeke is nu in balbezit. Guevara verovert de bal door een tackle van achteren. Bustos rent richting de bal. Bustos haalt uit met een fantastische trap. Nápoles bokst de bal weg.

42e minuut.
Alves passt de bal in één keer door. Landín rent richting de bal. Castillo begaat een overtreding. Castillo krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Alves passt de bal met de wreef. Castillo rent richting de bal. Castillo passt de bal zonder na te denken. Montoya is nu in balbezit. Montoya draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Pinto kopt de bal weg. Bustos rent richting de bal. Bustos passt de bal in één keer door. Deeke bereikt de bal nog maar net als eerste. Deeke schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CELTAS CORCORES 48%, la gallega fc 52%.
CELTAS CORCORES - la gallega fc 1:0

46e minuut.
Castillo heeft problemen om de bal te vangen. Deeke rent richting de bal. Castillo rent richting de bal. Deeke verovert de bal door een tackle van achteren. Deeke draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Garcés met een snelle inworp. Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Montoya is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Montoya legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Peña bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Bustos bereikt de bal nog maar net als eerste. Buendía onderschept slim de pass. Deeke bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustos rent richting de bal. Bustos draait met de bal, schiet en ... Nápoles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Peña met een harde bal richting middenveld. Deeke kopt de bal weg. Bustos rent richting de bal. Bustos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CELTAS CORCORES 52%, la gallega fc 48%.
CELTAS CORCORES - la gallega fc 1:0