Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chivaton Legend Goats FC
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 17.2
weak Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Sancho kopt de bal weg. De la Cruz heeft problemen om de bal te vangen. Varona bereikt de bal nog maar net als eerste. Varona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
chivaton - Legend Goats FC 0:1

35e minuut.
Carmona passt de bal zonder na te denken. Mascorro is nu in balbezit. Met opzet legt Hidalgo zijn tegenspeler op de grond. Hidalgo krijgt een gele kaart. Mascorro raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

42e minuut.
Sifuentes rent richting de bal. De la Cruz rent richting de bal. De la Cruz passt de bal met de wreef. Sifuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Sifuentes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chivaton 64%, Legend Goats FC 36%.
chivaton - Legend Goats FC 0:1

48e minuut.
Ortíz speelt de bal door. Sancho bereikt de bal nog maar net als eerste. Sancho passt de bal zonder na te denken. Hidalgo is nu in balbezit. Hidalgo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Ortíz met een sublieme pass. Andrade geeft een hoge lob. Navarrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo verovert de bal door een tackle van achteren. Hidalgo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
De la Cruz kopt de bal weg. Mascorro heeft problemen om de bal te vangen. Mascorro probeert naar een medespeler te passen. Varona rent richting de bal. Varona haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
De la Cruz is nu in balbezit. Garrido rent richting de bal. De la Cruz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Garrido raakt geblesseerd tijdens het duel. Ortíz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
chivaton - Legend Goats FC 0:2

65e minuut.
Sifuentes onderschept slim de pass. Sifuentes met een sublieme pass. Almirón geeft een hoge lob. Varona is nu in balbezit. Varona draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
chivaton - Legend Goats FC 0:3

74e minuut.
Mascorro is nu in balbezit. Longoria onderschept slim de pass. Longoria probeert naar een medespeler te passen. Hidalgo is nu in balbezit. Hidalgo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
chivaton - Legend Goats FC 1:3

77e minuut.
Sancho bereikt de bal nog maar net als eerste. Sancho geeft een hoge lob. Barra bereikt de bal nog maar net als eerste. Longoria rent richting de bal. Longoria haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De la Rosa met een snelle inworp. Sifuentes heeft problemen om de bal te vangen. Longoria schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Longoria krijgt een gele kaart. Sifuentes raakt geblesseerd tijdens het duel. Sifuentes met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Ortíz passt de bal met de wreef. Sancho is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Garrido. Garrido krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chivaton 56%, Legend Goats FC 44%.
chivaton - Legend Goats FC 1:3