Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Teapayork Rayados CFM
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 20
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Mora onderschept slim de pass. Mora probeert naar een medespeler te passen. Romero is nu in balbezit. Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Alves draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Teapayork - Rayados CFM 1:0

5e minuut.
Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Alves de bal onder controle te krijgen. Romero rent richting de bal. Romero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Orrantia kopt de bal weg. Salazar is nu in balbezit. Gallaga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gallaga krijgt een gele kaart. Salazar wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Salazar kan niet meer verder spelen. Casas komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Casas kopt de bal weg. Franco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carbajal rent richting de bal. Franco onderschept slim de pass. Franco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Mondragón geeft de bal voor. Inworp. Reyes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alves heeft problemen om de bal te vangen. Alves draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Orrantia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Casas met een sublieme pass. Molina probeert de bal aan de voet te houden. Franco rent richting de bal. Franco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Orrantia rent richting de bal. Orrantia geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vaca met een snelle inworp. Trejo geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Alves is nu in balbezit. Casas verovert de bal door een tackle van achteren. Casas met een sublieme pass. Franco rent richting de bal. Franco draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Vaca is nu in balbezit. Reyes verovert de bal door een tackle van achteren. Reyes passt de bal in één keer door. Romero is nu in balbezit. Romero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Palomino geeft een lange en hoge pass. Castellanos rent richting de bal. Castellanos geeft de bal voor. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Nava rent richting de bal. Nava geeft een lange en hoge pass. Trejo kopt de bal weg. Molina rent richting de bal. Molina haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Nava bereikt de bal nog maar net als eerste. Nava probeert naar een medespeler te passen. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Alves is nu in balbezit. Alves draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Inworp. Carbajal met de inworp. Gallaga heeft problemen om de bal te vangen. Molina rent richting de bal. Molina draait met de bal, schiet en ... Vazquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Franco maakt een snoekduik en kopt de bal. Vazquez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Teapayork 53%, Rayados CFM 47%.
Teapayork - Rayados CFM 1:0

50e minuut.
Vaca rent richting de bal. Alves verovert de bal door een tackle van achteren. Castellanos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Castellanos krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Palomino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Orrantia rent richting de bal. Orrantia passt de bal in één keer door. Daar is Franco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Mora rent richting de bal. Iniestra is nu in balbezit. Mora schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mora krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Castellanos geeft een hoge lob. Iniestra rent richting de bal. Iniestra passt de bal in één keer door. Franco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Franco draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

71e minuut.
Castellanos probeert naar een medespeler te passen. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaca legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Reyes raakt geblesseerd tijdens het duel. Alves legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Maduro geeft de bal voor. Inworp. Trejo met een snelle inworp. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Teapayork 57%, Rayados CFM 43%.
Teapayork - Rayados CFM 1:0