Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C Milan Tizayuca AMERICA SOCCER CLUB
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19.6
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Máñez rent richting de bal. Negrete onderschept slim de pass. Negrete met een sublieme pass. Izquierdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Izquierdo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Milan Tizayuca - AMERICA SOCCER CLUB 0:1

5e minuut.
Montoya passt de bal in één keer door. Beltrán rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paz. Beltrán is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Negrete neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Guadarrama rent richting de bal. Guadarrama speelt de bal door. Andrade rent richting de bal. Andrade haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A.C Milan Tizayuca - AMERICA SOCCER CLUB 1:1

20e minuut.
Izquierdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrete rent richting de bal. Izquierdo rent richting de bal. Izquierdo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Milan Tizayuca - AMERICA SOCCER CLUB 1:2

26e minuut.
Salazar speelt de bal door. Negrete rent richting de bal. Negrete probeert naar een medespeler te passen. Izquierdo rent richting de bal. Izquierdo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Milan Tizayuca - AMERICA SOCCER CLUB 1:3

32e minuut.
Borja rent richting de bal. Máñez verovert de bal door een tackle van achteren. Máñez speelt de bal door. Andrade rent richting de bal. Andrade haalt uit met een fantastische trap. Reyes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Rizo geeft een hoge lob. Borja is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Máñez. Máñez krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C Milan Tizayuca 52%, AMERICA SOCCER CLUB 48%.
A.C Milan Tizayuca - AMERICA SOCCER CLUB 1:3

74e minuut.
Andrade rent richting de bal. Guadarrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade rent richting de bal. Andrade draait met de bal, schiet en ... Reyes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Milan Tizayuca - AMERICA SOCCER CLUB 2:3

77e minuut.
Paz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paz speelt de bal door. Daar is Balderas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Negrete is nu in balbezit. Negrete draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
García rent richting de bal. García geeft een hoge lob. Andrade probeert de bal aan de voet te houden. Andrade schiet op doel. Reyes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A.C Milan Tizayuca - AMERICA SOCCER CLUB 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C Milan Tizayuca 43%, AMERICA SOCCER CLUB 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A.C Milan Tizayuca - AMERICA SOCCER CLUB 3:3


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

99e minuut.
Montoya geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Andrade de bal onder controle te krijgen. Izquierdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrete rent richting de bal. Negrete draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

100e minuut.
García rent richting de bal. García passt de bal zonder na te denken. Rosales heeft problemen om de bal te vangen. Negrete is nu in balbezit. Negrete schiet op doel. Elizondo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Milan Tizayuca - AMERICA SOCCER CLUB 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C Milan Tizayuca 74%, AMERICA SOCCER CLUB 26%.
A.C Milan Tizayuca - AMERICA SOCCER CLUB 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C Milan Tizayuca 53%, AMERICA SOCCER CLUB 47%.
A.C Milan Tizayuca - AMERICA SOCCER CLUB 3:4