Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real América FC Real Barça Club de Fútbol
433 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 18
6 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.2 gemiddelde waardering 23.9
matig Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


19e minuut.
Ordiales kopt de bal weg. Fernández met een sublieme pass. Velasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Velasco haalt uit met een fantastische trap. Camarena probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Huitrón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Camarena passt de bal met de wreef. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto probeert naar een medespeler te passen. Daar is Orrantia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orrantia schiet op doel. Huitrón bokst de bal weg.

28e minuut.
Cardozo is nu in balbezit. Cardozo passt de bal in één keer door. Pineda is nu in balbezit. Bolaños bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolaños schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Rico is nu in balbezit. Salcedo is nu in balbezit. Rico met een sublieme pass. Bolaños bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolaños draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Correa trapt de bal weg van het doel. Orrantia is nu in balbezit. Rico begaat een overtreding. Rico krijgt een gele kaart. Orrantia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fernández zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Velasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Velasco draait met de bal, schiet en ... Huitrón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real América FC - Real Barça Club de Fútbol 0:1

34e minuut.
Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Carrasco zijn tegenspeler op de grond. Luna is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cruzalta zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Soto probeert de bal met de borst te controleren. Velasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Velasco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real América FC - Real Barça Club de Fútbol 0:2

38e minuut.
Vazquez geeft een hoge lob. Pineda rent richting de bal. Pineda geeft een lange en hoge pass. Salcedo rent richting de bal. Salcedo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Camarena probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cruzalta met de inworp. Luna rent richting de bal. Luna geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real América FC 65%, Real Barça Club de Fútbol 35%.
Real América FC - Real Barça Club de Fútbol 0:2

73e minuut.
Guerrero probeert naar een medespeler te passen. Ortega is nu in balbezit. Met opzet legt Rueda zijn tegenspeler op de grond. Rueda krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Rueda is nu in balbezit. Soto onderschept slim de pass. Soto speelt de bal door. Velasco is nu in balbezit. Velasco schiet op doel. Huitrón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Velasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Velasco haalt uit met een fantastische trap. Soto met een sublieme pass. Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real América FC 60%, Real Barça Club de Fútbol 40%.
Real América FC - Real Barça Club de Fútbol 0:2