Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Innova FC Esel Fc
433 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 20.2
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Aceval is nu in balbezit. Norasco verovert de bal door een tackle van achteren. Pandaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Norasco onderschept slim de pass. Norasco geeft een hoge lob. Sosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Rergis rent richting de bal. Preciado speelt de bal door. Norasco kopt de bal weg. Elokan bereikt de bal nog maar net als eerste. Elokan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Cariño rent richting de bal. Pandaman is nu in balbezit. Pandaman met een sublieme pass. Elokan bereikt de bal nog maar net als eerste. Elokan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Innova FC 57%, Esel Fc 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Innova FC - Esel Fc 0:0

57e minuut.
Sosa trapt de bal weg. Meléndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomino begaat een overtreding. Palomino krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Elokan is nu in balbezit. Elokan schiet op doel. Aceval probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Norasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Norasco draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Pandaman geeft de bal voor. Inworp. Garcés met de inworp. Norasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Norasco draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Innova FC - Esel Fc 0:1

67e minuut.
Pandaman is nu in balbezit. Garcés is nu in balbezit. Garcés met een sublieme pass. Elokan rent richting de bal. Elokan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Palomino geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carbajal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Palomino is nu in balbezit. Palomino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Innova FC - Esel Fc 1:1

78e minuut.
Meléndez rent richting de bal. Meléndez passt de bal zonder na te denken. Daar is Aceval, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Norasco is nu in balbezit. Norasco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Norasco geeft een hoge lob. Astivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ríos begaat een overtreding. Ríos krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Innova FC 62%, Esel Fc 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Innova FC - Esel Fc 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

100e minuut.
Norasco passt de bal zonder na te denken. Elokan rent richting de bal. Olalde is nu in balbezit. Elokan verovert de bal door een tackle van achteren. Elokan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

102e minuut.
Rueda probeert naar een medespeler te passen. Norasco rent richting de bal. Norasco met een sublieme pass. Elokan rent richting de bal. Elokan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Innova FC 62%, Esel Fc 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Innova FC - Esel Fc 1:1

107e minuut.
Astivia rent richting de bal. Ríos verovert de bal door een tackle van achteren. Ríos speelt de bal door. Elokan bereikt de bal nog maar net als eerste. Elokan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ballesteros is nu in balbezit. Norasco onderschept slim de pass. Aceval is nu in balbezit. Norasco verovert de bal door een tackle van achteren. Norasco geeft een lange en hoge pass. Sosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

111e minuut.
Rueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rueda geeft een lange en hoge pass. Rergis is nu in balbezit. Rergis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Innova FC - Esel Fc 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Innova FC 54%, Esel Fc 46%.
Innova FC - Esel Fc 2:1