Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
club aguila Sancristo
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 21.6
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


18e minuut.
Rivera heeft problemen om de bal te vangen. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Terrés onderschept slim de pass. Terrés schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
club aguila - Sancristo 0:1

23e minuut.
Salazar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rivera heeft problemen om de bal te vangen. Terrés bereikt de bal nog maar net als eerste. Terrés haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ramírez de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
club aguila - Sancristo 0:2

26e minuut.
Olmedo geeft de bal voor. Lavallén kopt de bal weg. Klungelig pakt Olmedo de bal. Paz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paz geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paz met de inworp. Terrés rent richting de bal. Terrés geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vallarta de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
club aguila - Sancristo 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club aguila 70%, Sancristo 30%.
club aguila - Sancristo 0:3

46e minuut.
Contreras heeft problemen om de bal te vangen. La Torre probeert naar een medespeler te passen. Gudiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudiño schiet op doel. Cortez probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
club aguila - Sancristo 1:3

48e minuut.
Contreras verovert de bal door een tackle van achteren. Lavallén rent richting de bal. La Torre onderschept slim de pass. Gudiño is nu in balbezit. Gudiño draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Lavallén rent richting de bal. Lavallén geeft een hoge lob. Batista bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras verovert de bal door een tackle van achteren. Contreras draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Glaría heeft problemen om de bal te vangen. Robles verovert de bal door een tackle van achteren. Robles passt de bal met de wreef. La Torre is nu in balbezit. La Torre schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club aguila 54%, Sancristo 46%.
club aguila - Sancristo 1:3