Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gallos Ardientes Real Fantasma
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.7
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Osorno bereikt de bal nog maar net als eerste. Palencia onderschept slim de pass. Palencia met een sublieme pass. Zepeda rent richting de bal. Zepeda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Parra trapt de bal weg van het doel. Cabañas kopt de bal weg. Osorno is nu in balbezit. Guevara onderschept slim de pass. Guevara haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Palencia geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hinojosa is nu in balbezit. Hinojosa met een sublieme pass. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Zepeda is nu in balbezit. Guevara is nu in balbezit. Leaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Zepeda onderschept slim de pass. Zepeda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Parra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Obledo rent richting de bal. Zepeda verovert de bal door een tackle van achteren. Zepeda met een sublieme pass. Guevara is nu in balbezit. Guevara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Zepeda is nu in balbezit. Zepeda passt de bal met de wreef. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gallos Ardientes - Real Fantasma 0:1

45e minuut.
Mejía probeert de bal aan de voet te houden. Izquierdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Izquierdo passt de bal met de wreef. Vazquez is nu in balbezit. Vazquez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gallos Ardientes - Real Fantasma 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallos Ardientes 58%, Real Fantasma 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gallos Ardientes - Real Fantasma 1:1

46e minuut.
Izquierdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Izquierdo speelt de bal door. Vazquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vazquez schiet op doel. Mercado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallos Ardientes - Real Fantasma 2:1

61e minuut.
Zepeda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Santibáñez komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Guillén bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillén geeft de bal voor. Hernandez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Guevara de bal. Guevara draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Obledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara verovert de bal door een tackle van achteren. Guevara passt de bal in één keer door. Santibáñez is nu in balbezit. Santibáñez schiet op doel. Parra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Obledo kopt de bal weg. Ortega rent richting de bal. Vazquez begaat een overtreding. Vazquez krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Cabañas passt de bal in één keer door. Palencia is nu in balbezit. Palencia probeert naar een medespeler te passen. Santibáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Santibáñez draait met de bal, schiet en ... Parra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallos Ardientes 55%, Real Fantasma 45%.
Gallos Ardientes - Real Fantasma 2:1