Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caballos Melancólicos Tephros F.C.
Normal Tactiek Attack
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 22.5
average Schieten adequate
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Reynoso trapt de bal weg. Maldonado kopt de bal weg. Hierro is nu in balbezit. Hierro passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballos Melancólicos - Tephros F.C. 0:1

9e minuut.
Villanueva is nu in balbezit. Villanueva probeert naar een medespeler te passen. Ponce rent richting de bal. Ponce haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballos Melancólicos - Tephros F.C. 0:2

11e minuut.
Muñoz is nu in balbezit. Paulista is nu in balbezit. Paulista passt de bal in één keer door. Sancho rent richting de bal. Sancho draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Jeréz is nu in balbezit. Jeréz geeft een lange en hoge pass. Daar is Sancho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sancho haalt uit met een fantastische trap. Sosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballos Melancólicos - Tephros F.C. 1:2

20e minuut.
Pinto onderschept slim de pass. Pinto probeert naar een medespeler te passen. Arreola bereikt de bal nog maar net als eerste. Sancho onderschept slim de pass. Sancho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Paulista bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulista met een sublieme pass. Pinto probeert naar een medespeler te passen. Sancho rent richting de bal. Sancho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Paz heeft problemen om de bal te vangen. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce passt de bal met de wreef. Hierro heeft problemen om de bal te vangen. Hierro haalt uit met een fantastische trap. Saucedo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Paz is nu in balbezit. Villanueva onderschept slim de pass. Villanueva speelt de bal door. Hierro is nu in balbezit. Hierro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Ponce passt de bal zonder na te denken. Alarcón is nu in balbezit. Hierro onderschept slim de pass. Hierro draait met de bal, schiet en ... Saucedo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballos Melancólicos - Tephros F.C. 1:3

44e minuut.
Muñoz met een sublieme pass. Arreola rent richting de bal. Arreola met een sublieme pass. Hierro bereikt de bal nog maar net als eerste. Hierro draait met de bal, schiet en ... Saucedo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballos Melancólicos 43%, Tephros F.C. 57%.
Caballos Melancólicos - Tephros F.C. 1:3

56e minuut.
Caballero onderschept slim de pass. Daar is Sandoval, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sancho rent richting de bal. Sancho draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sandoval de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Maldonado heeft problemen om de bal te vangen. Paz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado geeft een lange en hoge pass. Hierro springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Alarcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz rent richting de bal. Muñoz met een sublieme pass. Paulista is nu in balbezit. Paulista passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Paz onderschept slim de pass. Paulista speelt de bal door. Daar is Sancho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sancho haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Arreola rent richting de bal. Arreola speelt de bal door. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Sancho onderschept slim de pass. Sancho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caballos Melancólicos - Tephros F.C. 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballos Melancólicos 42%, Tephros F.C. 58%.
Caballos Melancólicos - Tephros F.C. 2:3