Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
oVolt Reyna Team
Normal Tactiek 532
41% Balbezit 59%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 16
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 27.2
waardeloos Schieten matig
waardeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Zúñiga is nu in balbezit. Zúñiga passt de bal in één keer door. Beltrán rent richting de bal. Ponce is nu in balbezit. Ponce draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Barrera geeft de bal voor. Ponce kopt de bal weg. Correa heeft problemen om de bal te vangen. Correa haalt uit met een fantastische trap. Guevara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
oVolt - Reyna Team 0:1

20e minuut.
Marwood speelt de bal door. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa is nu in balbezit. Correa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
oVolt - Reyna Team 0:2

23e minuut.
Marwood is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barrera. Marwood raakt geblesseerd tijdens het duel. Lamminmäki met een snel genomen vrije trap. Ponce maakt een snoekduik en kopt de bal. Guevara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
oVolt - Reyna Team 0:3

25e minuut.
Castañeda met de inworp. Tostado bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamminmäki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tostado raakt geblesseerd tijdens het duel. Tostado zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Marwood met een sublieme pass. Correa rent richting de bal. Correa passt de bal zonder na te denken. Ponce is nu in balbezit. Ponce haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Núñez verovert de bal door een tackle van achteren. Núñez probeert naar een medespeler te passen. Tostado bereikt de bal nog maar net als eerste. Tostado haalt uit met een fantastische trap. Escobedo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
oVolt - Reyna Team 1:3

36e minuut.
Lezama geeft een hoge lob. Čada kopt de bal weg. Klungelig pakt Victorino de bal. Vidrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidrio geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Tostado probeert naar een medespeler te passen. Marwood heeft problemen om de bal te vangen. Marwood speelt de bal door. Correa rent richting de bal. Correa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: oVolt 46%, Reyna Team 54%.
oVolt - Reyna Team 1:3

49e minuut.
Marwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Marwood geeft een lange en hoge pass. Landín heeft problemen om de bal te vangen. Ponce rent richting de bal. Ponce haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
oVolt - Reyna Team 1:4

52e minuut.
Lamminmäki geeft de bal voor. Vidrio is nu in balbezit. Met opzet legt Rueda zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Rueda naar de kleedkamers voor een vroege douche.

56e minuut.
Tostado passt de bal in één keer door. Čada rent richting de bal. Castañeda maakt een afschuwelijke overtreding. Castañeda krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Beltrán is nu in balbezit. Correa is nu in balbezit. Beltrán met een sublieme pass. Ponce rent richting de bal. Ponce haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce passt de bal zonder na te denken. Correa is nu in balbezit. Correa schiet op doel. Guevara probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Correa is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
oVolt - Reyna Team 1:5

62e minuut.
Beltrán passt de bal in één keer door. Daar is Vidrio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vidrio speelt de bal door. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Na een snelle pass probeert Barrera de bal onder controle te krijgen. Beltrán speelt de bal door. De la Rosa is nu in balbezit. Correa verovert de bal door een tackle van achteren. Correa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: oVolt 71%, Reyna Team 29%.
oVolt - Reyna Team 1:5