Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cardenals FC Deportivo Monterrey
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 23.7
poor Schieten adequate
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Solano passt de bal zonder na te denken. Carbajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacón is nu in balbezit. Carbajal onderschept slim de pass. Carbajal geeft de bal voor. Paal!
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Solano kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rangel met de inworp. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Santana is nu in balbezit. Santana geeft een hoge lob. Chacón rent richting de bal. Chacón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cardenals FC - Deportivo Monterrey 0:1

13e minuut.
Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Barajas onderschept slim de pass. Gallego bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallego draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Rangel is nu in balbezit. Rangel geeft een lange en hoge pass. Segura bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacón onderschept slim de pass. Chacón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Ortegón is nu in balbezit. Ortegón speelt de bal door. Segura bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana onderschept slim de pass. Santana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cardenals FC - Deportivo Monterrey 0:2

28e minuut.
Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana speelt de bal door. Ortegón bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacón onderschept slim de pass. Chacón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Ortegón rent richting de bal. Rangel onderschept slim de pass. Rangel probeert naar een medespeler te passen. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Blanco verovert de bal door een tackle van achteren. Blanco passt de bal zonder na te denken. Chacón bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana haalt uit met een fantastische trap. Cristante kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cardenals FC - Deportivo Monterrey 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cardenals FC 56%, Deportivo Monterrey 44%.
Cardenals FC - Deportivo Monterrey 0:3

62e minuut.
Del Campo geeft een hoge lob. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana passt de bal in één keer door. Chacón bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacón schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Gaytan geeft een hoge lob. Inworp. Del Campo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barajas rent richting de bal. Barajas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Chacón verovert de bal door een tackle van achteren. Chacón haalt uit met een fantastische trap. Iñiguez probeert de bal aan de voet te houden. Blanco rent richting de bal. Blanco schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cardenals FC - Deportivo Monterrey 0:4

70e minuut.
Iñiguez met een sublieme pass. Villarroel rent richting de bal. Del Campo begaat een overtreding. Del Campo krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Barajas rent richting de bal. Solano onderschept slim de pass. Solano speelt de bal door. Chacón is nu in balbezit. Chacón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cardenals FC 61%, Deportivo Monterrey 39%.
Cardenals FC - Deportivo Monterrey 0:4