Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
= La Pandilla FC = Morelia fc
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 24.5
matig Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


37e minuut.
Urbina rent richting de bal. Castellanos verovert de bal door een tackle van achteren. Castellanos speelt de bal door. Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Hierro speelt de bal door. Klungelig pakt Cristante de bal. Cristante probeert naar een medespeler te passen. Urbina is nu in balbezit. Urbina haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Castellanos is nu in balbezit. Castellanos passt de bal in één keer door. Carbajal probeert naar een medespeler te passen. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Casillas met een harde bal richting middenveld. Collazo kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Saavedra de bal onder controle te krijgen. Barra bereikt de bal nog maar net als eerste. Barra schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Saavedra de bal. Barra is nu in balbezit. Barra schiet op doel. Saavedra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Adriano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Urbina speelt de bal door. Barra bereikt de bal nog maar net als eerste. Saavedra verovert de bal door een tackle van achteren. Collazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Collazo haalt uit met een fantastische trap. Paal! Klungelig pakt Barra de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: = La Pandilla FC = 49%, Morelia fc 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
= La Pandilla FC = - Morelia fc 0:0

49e minuut.
Na een snelle pass probeert Gómez de bal onder controle te krijgen. Barra rent richting de bal. Saavedra begaat een overtreding. Barra raakt geblesseerd tijdens het duel. Collazo wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Cristante rent richting de bal. Norasco rent richting de bal. Palacios speelt de bal door. Hierro rent richting de bal. Hierro geeft de bal voor. Adriano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Montoya met de inworp. Urbina is nu in balbezit. García bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina onderschept slim de pass. Urbina geeft een lange en hoge pass. Adriano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Gómez onderschept slim de pass. Gómez geeft een lange en hoge pass. Palacios geeft de bal voor. Barra is nu in balbezit. Barra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: = La Pandilla FC = 74%, Morelia fc 26%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
= La Pandilla FC = - Morelia fc 0:0


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

95e minuut.
Palacios speelt de bal door. Daar is Urbina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urbina met een sublieme pass. Barra is nu in balbezit. Barra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
= La Pandilla FC = - Morelia fc 0:1

103e minuut.
Carbajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbajal met een sublieme pass. Urbina rent richting de bal. Urbina draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Casillas de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: = La Pandilla FC = 53%, Morelia fc 47%.
= La Pandilla FC = - Morelia fc 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: = La Pandilla FC = 72%, Morelia fc 28%.
= La Pandilla FC = - Morelia fc 0:1