Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sopes. FC Pelos FC
Normal Tactiek Nueva
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 31.1
zwak Schieten goed
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Jáuregui verovert de bal door een tackle van achteren. Jáuregui passt de bal zonder na te denken. Lillo met een sublieme pass. Derkach bereikt de bal nog maar net als eerste. Derkach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sopes. FC - Pelos FC 0:1

11e minuut.
Nápoles passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lillo de bal. Lillo passt de bal zonder na te denken. Derkach rent richting de bal. Derkach schiet op doel. Lozano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Landín rent richting de bal. Nápoles onderschept slim de pass. Nápoles passt de bal met de wreef. Derkach bereikt de bal nog maar net als eerste. Derkach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sopes. FC - Pelos FC 0:2

20e minuut.
Adame geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Freitas met de inworp. Lillo geeft de bal voor. Derkach maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Barajas geeft de bal voor. Inworp. Naelson met een snelle inworp. Paredes is nu in balbezit. Paredes geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Lillo kopt de bal weg. Derkach is nu in balbezit. Barragán begaat een overtreding. Derkach raakt geblesseerd tijdens het duel. Lillo komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Sopes. FC - Pelos FC 0:3

28e minuut.
Lillo passt de bal in één keer door. Daar is Naelson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naelson met een sublieme pass. Daar is Derkach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Derkach schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Lillo verovert de bal door een tackle van achteren. Lillo met een sublieme pass. Derkach rent richting de bal. Derkach schiet op doel. Lozano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sopes. FC - Pelos FC 0:4

33e minuut.
Freitas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Quintana de bal. Derkach bereikt de bal nog maar net als eerste. Derkach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sopes. FC - Pelos FC 0:5

41e minuut.
Lillo verovert de bal door een tackle van achteren. Lillo speelt de bal door. Freitas speelt de bal door. Derkach is nu in balbezit. Derkach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sopes. FC - Pelos FC 0:6

44e minuut.
Paredes rent richting de bal. Jáuregui onderschept slim de pass. Jáuregui speelt de bal door. Derkach rent richting de bal. Derkach draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Quintana probeert de bal aan de voet te houden. Lozano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sopes. FC 59%, Pelos FC 41%.
Sopes. FC - Pelos FC 0:6

49e minuut.
Osorno trapt de bal weg. Lillo speelt de bal door. Quintana heeft problemen om de bal te vangen. Derkach bereikt de bal nog maar net als eerste. Derkach draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Lillo is nu in balbezit. Lillo met een sublieme pass. Derkach rent richting de bal. Derkach schiet op doel. Lozano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sopes. FC - Pelos FC 0:7

82e minuut.
Naelson rent richting de bal. Naelson geeft een hoge lob. Adame heeft problemen om de bal te vangen. Lillo rent richting de bal. Lillo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Paredes is nu in balbezit. Jáuregui onderschept slim de pass. Leaño probeert naar een medespeler te passen. Palencia is nu in balbezit. Palencia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Barragán geeft een lange en hoge pass. Nápoles bereikt de bal nog maar net als eerste. Nápoles passt de bal zonder na te denken. Derkach is nu in balbezit. Derkach haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Adame probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lillo rent richting de bal. Lillo schiet op doel. Lozano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sopes. FC 52%, Pelos FC 48%.
Sopes. FC - Pelos FC 0:7