Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cardenals Lagos FC Guacamole
Normal Tactiek Totopos
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 23.1
zwak Schieten matig
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Shinoda rent richting de bal. Shinoda passt de bal zonder na te denken. Fierro rent richting de bal. Iniestra onderschept slim de pass. Iniestra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Shinoda rent richting de bal. Shinoda geeft een hoge lob. Iniestra rent richting de bal. Oleszak rent richting de bal. Oleszak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Santiago rent richting de bal. Shinoda verovert de bal door een tackle van achteren. Shinoda speelt de bal door. Oleszak heeft problemen om de bal te vangen. Oleszak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Daar is Rodríguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biernaux rent richting de bal. Milián begaat een overtreding. Biernaux raakt geblesseerd tijdens het duel. Biernaux wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Bonforte onderschept slim de pass. Arias probeert naar een medespeler te passen. Bonforte bereikt de bal nog maar net als eerste. Biernaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Biernaux geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Heerkes speelt de bal door. Fierro met een sublieme pass. Heerkes is nu in balbezit. Heerkes geeft een hoge lob. Shinoda geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cardenals Lagos FC 71%, Guacamole 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cardenals Lagos FC - Guacamole 0:0

48e minuut.
Daar is Biernaux, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonforte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonforte probeert naar een medespeler te passen. Oleszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Oleszak draait met de bal, schiet en ... Franco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Iniestra rent richting de bal. Fierro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fierro krijgt een gele kaart. Iniestra is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Oleszak neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cardenals Lagos FC - Guacamole 0:1

65e minuut.
Arias raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lemos komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Franco probeert naar een medespeler te passen. Bonforte bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rodríguez krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cardenals Lagos FC 62%, Guacamole 38%.
Cardenals Lagos FC - Guacamole 0:1