Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Quesadillas Nobles Wolves Neza
Normal Tactiek prros
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
0 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 23.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Jerez verovert de bal door een tackle van achteren. Jerez probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Fornelos de bal onder controle te krijgen. Terra rent richting de bal. Terra haalt uit met een fantastische trap. Pinto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Iniestra de bal onder controle te krijgen. Oteo speelt de bal door. Pinto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mureşanu is nu in balbezit. Mureşanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Valle speelt de bal door. Wurzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Oteo begaat een overtreding. Wurzel raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Wurzel kan niet meer verder spelen. Saldivar komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Oteo is nu in balbezit. Fornelos rent richting de bal. Fornelos passt de bal met de wreef. Mureşanu rent richting de bal. Mureşanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Quesadillas Nobles - Wolves Neza 0:1

33e minuut.
Saldivar heeft problemen om de bal te vangen. Velázquez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Saldivar. Saldivar krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Rubio geeft een hoge lob. Nhật Quang rent richting de bal. Nhật Quang probeert naar een medespeler te passen. Schmidiger rent richting de bal. Schmidiger draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Pinto probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Saldivar geeft een hoge lob. Klungelig pakt Schmidiger de bal. Mureşanu rent richting de bal. Terra rent richting de bal. Terra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quesadillas Nobles 43%, Wolves Neza 57%.
Quesadillas Nobles - Wolves Neza 0:1

58e minuut.
Fornelos probeert naar een medespeler te passen. Mureşanu is nu in balbezit. Mureşanu passt de bal met de wreef. Schmidiger rent richting de bal. Schmidiger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Mureşanu geeft de bal voor. Schmidiger is nu in balbezit. Iniestra rent richting de bal. Schmidiger onderschept slim de pass. Schmidiger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Anzolini komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Klungelig pakt Terra de bal. Saldivar rent richting de bal. Saldivar speelt de bal door. Anzolini rent richting de bal. Anzolini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Fornelos passt de bal zonder na te denken. Terra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Schmidiger rent richting de bal. Anzolini is nu in balbezit. Anzolini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quesadillas Nobles 57%, Wolves Neza 43%.
Quesadillas Nobles - Wolves Neza 0:1