Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los fubolistas Club Boselli y 10+
Normal Tactiek Tactica 1
40% Balbezit 60%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 27.6
zwak Schieten matig
waardeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


5e minuut.
Zdyluś onderschept slim de pass. Zdyluś speelt de bal door. Papaloukas is nu in balbezit. Merda bereikt de bal nog maar net als eerste. Merda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Cantaril probeert naar een medespeler te passen. Merda heeft problemen om de bal te vangen. Ipata bereikt de bal nog maar net als eerste. Merda onderschept slim de pass. Merda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Gutiérrez verovert de bal door een tackle van achteren. Mitrou verovert de bal door een tackle van achteren. Villarroel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mitrou wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mitrou kan niet meer verder spelen. Elokan komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Gutiérrez heeft problemen om de bal te vangen. Zdyluś probeert naar een medespeler te passen. Zamora probeert naar een medespeler te passen. Merda is nu in balbezit. Merda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Cantaril kopt de bal weg. Villarroel is nu in balbezit. Elokan verovert de bal door een tackle van achteren. Elokan geeft een lange en hoge pass. Merda maakt een snoekduik en kopt de bal. Maldonado bokst de bal weg.

22e minuut.
Zdyluś kopt de bal weg. Merda heeft problemen om de bal te vangen. Ipata bereikt de bal nog maar net als eerste. Merda onderschept slim de pass. Merda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Maldonado speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cantaril met de inworp. Elokan is nu in balbezit. Elokan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Merda controleert de bal met de borst. Merda schiet op doel. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Zdyluś met een sublieme pass. Merda rent richting de bal. Merda haalt uit met een fantastische trap. Papaloukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Papaloukas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Milián geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zamora zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Papaloukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Papaloukas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Meza geeft de bal voor. Cantaril kopt de bal weg. Daar is Ipata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merda rent richting de bal. Merda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cantaril met de inworp. Elokan rent richting de bal. Elokan geeft een lange en hoge pass. Maldonado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los fubolistas - Club Boselli y 10+ 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los fubolistas 74%, Club Boselli y 10+ 26%.
Los fubolistas - Club Boselli y 10+ 0:1

49e minuut.
Na een snelle pass probeert Lozano de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Elokan neemt de hoekschop. Daar is Papaloukas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papaloukas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los fubolistas - Club Boselli y 10+ 0:2

55e minuut.
Milián heeft problemen om de bal te vangen. Papaloukas is nu in balbezit. Ipata is nu in balbezit. Papaloukas onderschept slim de pass. Papaloukas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los fubolistas - Club Boselli y 10+ 0:3

65e minuut.
Cantaril met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Elokan de bal onder controle te krijgen. Elokan passt de bal met de wreef. Merda rent richting de bal. Merda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los fubolistas - Club Boselli y 10+ 0:4

68e minuut.
Papaloukas is nu in balbezit. Ipata is nu in balbezit. Zdyluś onderschept slim de pass. Papaloukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Papaloukas draait met de bal, schiet en ... Maldonado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Klungelig pakt Villarroel de bal. Elokan verovert de bal door een tackle van achteren. Cantaril speelt de bal door. Papaloukas is nu in balbezit. Papaloukas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los fubolistas - Club Boselli y 10+ 0:5

72e minuut.
Śliwka bereikt de bal nog maar net als eerste. Oteo onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marañón. Oteo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

82e minuut.
Gutiérrez is nu in balbezit. Cantaril onderschept slim de pass. Cantaril speelt de bal door. Merda rent richting de bal. Merda schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los fubolistas - Club Boselli y 10+ 0:6

89e minuut.
Klungelig pakt Gutiérrez de bal. Ipata rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zdyluś. Zdyluś krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los fubolistas 71%, Club Boselli y 10+ 29%.
Los fubolistas - Club Boselli y 10+ 0:6