Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Insurgentes FC Raya2 FC
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 31.3
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Steinþórsson verovert de bal door een tackle van achteren. Barrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrera probeert naar een medespeler te passen. Agrati rent richting de bal. Agrati haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Gutiérrez rent richting de bal. Gutiérrez probeert naar een medespeler te passen. Agrati bereikt de bal nog maar net als eerste. Agrati schiet op doel. Borja probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Insurgentes FC - Raya2 FC 0:1

7e minuut.
Ríos passt de bal zonder na te denken. Galindo is nu in balbezit. Steinþórsson rent richting de bal. Galindo onderschept slim de pass. Galindo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Inworp. Garrido zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Navarro is nu in balbezit. Navarro draait met de bal, schiet en ... Escobar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Insurgentes FC - Raya2 FC 1:1

13e minuut.
Lupescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupescu speelt de bal door. Barrera rent richting de bal. Agrati verovert de bal door een tackle van achteren. Agrati draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Angulo kopt de bal weg. Barrera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Agrati bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupescu is nu in balbezit. Lupescu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rangel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Agrati rent richting de bal. Agrati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Insurgentes FC - Raya2 FC 1:2

30e minuut.
Barrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinþórsson is nu in balbezit. Steinþórsson probeert naar een medespeler te passen. Agrati bereikt de bal nog maar net als eerste. Agrati draait met de bal, schiet en ... Rangel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Insurgentes FC - Raya2 FC 1:3

44e minuut.
Angulo onderschept slim de pass. Angulo passt de bal met de wreef. Lupescu met een sublieme pass. Agrati bereikt de bal nog maar net als eerste. Agrati draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Insurgentes FC 56%, Raya2 FC 44%.
Insurgentes FC - Raya2 FC 1:3

50e minuut.
Agrati rent richting de bal. Espericueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Agrati verovert de bal door een tackle van achteren. Lupescu rent richting de bal. Lupescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Steinþórsson kopt de bal weg. Espericueta heeft problemen om de bal te vangen. Lupescu rent richting de bal. Agrati rent richting de bal. Agrati haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Fonseca probeert naar een medespeler te passen. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez probeert naar een medespeler te passen. Bolaños is nu in balbezit. Bolaños geeft een lange en hoge pass. Rangel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Borja rent richting de bal. Borja geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bolaños zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lupescu geeft een hoge lob. Rangel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Agrati is nu in balbezit. Agrati schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Agrati rent richting de bal. Lupescu rent richting de bal. Agrati rent richting de bal. Agrati draait met de bal, schiet en ... Borja probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Insurgentes FC - Raya2 FC 1:4

90e minuut.
Steinþórsson geeft een hoge lob. Inworp. Fonseca met de inworp. Murguía is nu in balbezit. Murguía geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Insurgentes FC 69%, Raya2 FC 31%.
Insurgentes FC - Raya2 FC 1:4