Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Star FC Coreanos
Normal Tactiek sushi
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
18.6 gemiddelde waardering 33.4
slecht Schieten goed
slecht Passen matig
zwak Verdedigen matig


1e minuut.
Gavrilescu passt de bal met de wreef. Peeper bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Martell. Martell krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Casillas is nu in balbezit. Gavrilescu onderschept slim de pass. Gavrilescu passt de bal zonder na te denken. Peeper bereikt de bal nog maar net als eerste. Peeper haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gavrilescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Suárez met een sublieme pass. Moralès rent richting de bal. Moralès haalt uit met een fantastische trap. Saavedra bokst de bal weg. Peeper rent richting de bal. Peeper haalt uit met een fantastische trap. Saavedra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Star FC - Coreanos 0:1

19e minuut.
Klungelig pakt Suárez de bal. Suárez geeft de bal voor. Peeper bereikt de bal nog maar net als eerste. Moralès rent richting de bal. Moralès schiet op doel. Saavedra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
New Star FC - Coreanos 0:2

21e minuut.
Carbajal is nu in balbezit. Moralès verovert de bal door een tackle van achteren. Moralès speelt de bal door. Peeper is nu in balbezit. Peeper schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Moralès heeft problemen om de bal te vangen. Rubirosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Moralès tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moralès krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Inworp. Suárez met een snelle inworp. Martell rent richting de bal. Cuzino verovert de bal door een tackle van achteren. Cuzino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Peeper bereikt de bal nog maar net als eerste. Moralès probeert naar een medespeler te passen. Cuzino rent richting de bal. Cuzino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New Star FC - Coreanos 0:3

29e minuut.
Martell is nu in balbezit. Martell probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szafirski met een snelle inworp. Gavrilescu probeert naar een medespeler te passen. Paal! Saavedra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Suárez maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bolaños heeft problemen om de bal te vangen. Peeper bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuzino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New Star FC - Coreanos 0:4

34e minuut.
Rubirosa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gavrilescu is nu in balbezit. Gavrilescu geeft een hoge lob. Peeper is nu in balbezit. Peeper schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Suárez verovert de bal door een tackle van achteren. Suárez heeft problemen om de bal te vangen. Suárez probeert naar een medespeler te passen. Peeper rent richting de bal. Peeper draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Star FC - Coreanos 0:5

38e minuut.
Inworp. Suárez met een snelle inworp. Cuzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuzino schiet op doel. Vela probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Star FC 81%, Coreanos 19%.
New Star FC - Coreanos 0:5

47e minuut.
Suárez geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bolaños de bal. Peeper bereikt de bal nog maar net als eerste. Peeper draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Star FC - Coreanos 0:6

50e minuut.
Suárez rent richting de bal. Suárez geeft een lange en hoge pass. Rubirosa probeert de bal aan de voet te houden. Peeper rent richting de bal. Peeper draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Vela speelt de bal door. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez probeert naar een medespeler te passen. Peeper is nu in balbezit. Peeper haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New Star FC - Coreanos 0:7

55e minuut.
Moralès rent richting de bal. Gavrilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilescu probeert naar een medespeler te passen. Peeper bereikt de bal nog maar net als eerste. Peeper draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Star FC - Coreanos 0:8

59e minuut.
Martell geeft een hoge lob. Suárez heeft problemen om de bal te vangen. Suárez met een sublieme pass. Peeper is nu in balbezit. Peeper schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Martell verovert de bal door een tackle van achteren. Martell geeft een hoge lob. Máñez kopt de bal weg. Peeper controleert de bal met de borst. Peeper schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Suárez met een snelle inworp. Cuzino rent richting de bal. Cuzino geeft de bal voor. Peeper rent richting de bal. Peeper haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Carbajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilescu verovert de bal door een tackle van achteren. Gavrilescu passt de bal met de wreef. Peeper rent richting de bal. Peeper haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Daar is Carbajal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peeper rent richting de bal. Peeper passt de bal in één keer door. Cuzino is nu in balbezit. Cuzino haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Mojarro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peeper rent richting de bal. Peeper draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Star FC - Coreanos 0:9

78e minuut.
Cuzino verovert de bal door een tackle van achteren. Cuzino passt de bal in één keer door. Suárez speelt de bal door. Peeper bereikt de bal nog maar net als eerste. Peeper haalt uit met een fantastische trap. Saavedra bokst de bal weg.

80e minuut.
Bianga rent richting de bal. Gavrilescu rent richting de bal. Gavrilescu passt de bal zonder na te denken. Cuzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuzino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New Star FC - Coreanos 0:10

90e minuut.
Gavrilescu speelt de bal door. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez geeft een hoge lob. Moralès bereikt de bal nog maar net als eerste. Moralès geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Star FC 68%, Coreanos 32%.
New Star FC - Coreanos 0:10