Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SodaFC Tigres-UANL
Normal Tactiek TigresDef
39% Balbezit 61%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 34.6
poor Schieten adequate
poor Passen good
poor Verdedigen average


4e minuut.
Cuesta verovert de bal door een tackle van achteren. Gociu is nu in balbezit. Gociu passt de bal zonder na te denken. Pérez Fernández is nu in balbezit. Pérez Fernández schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Jáuregui raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nuño komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Gociu verovert de bal door een tackle van achteren. Nuño bereikt de bal nog maar net als eerste. Gociu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gociu geeft de bal voor. Ielpa springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Ielpa probeert de bal met de borst te controleren. Pérez Fernández rent richting de bal. Ielpa is nu in balbezit. Pérez Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Fernández draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SodaFC - Tigres-UANL 0:1

12e minuut.
Stanciu onderschept slim de pass. Stanciu geeft een lange en hoge pass. Ielpa is nu in balbezit. Pérez Fernández is nu in balbezit. Pérez Fernández schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Muscă met een sublieme pass. Gociu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gociu passt de bal zonder na te denken. Ielpa rent richting de bal. Ielpa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SodaFC - Tigres-UANL 0:2

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Prieto met een harde bal richting middenveld. Stanciu kopt de bal weg. Klungelig pakt Cuesta de bal. Ielpa is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Pérez Fernández neemt de hoekschop. Gociu kopt de bal weg. Daar is Contreras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ielpa is nu in balbezit. Ielpa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Pérez Fernández speelt de bal door. Stanciu heeft problemen om de bal te vangen. Stanciu geeft de bal voor. Gociu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SodaFC - Tigres-UANL 0:3

34e minuut.
Gociu met een snelle inworp. Ielpa is nu in balbezit. Ielpa passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pérez Fernández de bal. Pérez Fernández draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Mätschke probeert naar een medespeler te passen. Pérez Fernández rent richting de bal. Contreras rent richting de bal. Stanciu rent richting de bal. Stanciu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Cisneros geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gociu met een snelle inworp. Daar is Strujac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strujac geeft de bal voor. Prieto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SodaFC 80%, Tigres-UANL 20%.
SodaFC - Tigres-UANL 0:3

49e minuut.
Nuño probeert naar een medespeler te passen. Strujac bereikt de bal nog maar net als eerste. Strujac passt de bal zonder na te denken. Gociu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gociu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Cisneros met een harde bal richting middenveld. Strujac rent richting de bal. Strujac geeft de bal voor. Pérez Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Fernández haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Veiga met een snelle inworp. Sinicki is nu in balbezit. Sinicki geeft de bal voor. Pérez Fernández is nu in balbezit. Pérez Fernández haalt uit met een fantastische trap. Prieto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pérez Fernández is nu in balbezit. Pérez Fernández schiet op doel. Paal!

55e minuut.
Stanciu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gociu de bal. Gociu met een sublieme pass. Ielpa rent richting de bal. Ielpa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Ielpa is nu in balbezit. Platas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ielpa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Strujac zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gociu geeft een lange en hoge pass. Contreras heeft problemen om de bal te vangen. Ielpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielpa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SodaFC - Tigres-UANL 0:4

59e minuut.
Ielpa heeft problemen om de bal te vangen. Gociu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gociu probeert naar een medespeler te passen. Ielpa heeft problemen om de bal te vangen. Ielpa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Cisneros kopt de bal weg. Pérez Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Fernández geeft de bal voor. Ielpa heeft problemen om de bal te vangen. Ielpa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Stanciu met een sublieme pass. Pérez Fernández rent richting de bal. Pérez Fernández passt de bal in één keer door. Ielpa is nu in balbezit. Ielpa haalt uit met een fantastische trap. Prieto bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Strujac geeft een lange en hoge pass. Gociu probeert naar een medespeler te passen. Pérez Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Fernández schiet op doel. Prieto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SodaFC - Tigres-UANL 0:5

76e minuut.
Pérez Fernández met een snelle inworp. Stanciu is nu in balbezit. Stanciu geeft de bal voor. Gociu rent richting de bal. Gociu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SodaFC - Tigres-UANL 0:6

83e minuut.
Prieto trapt de bal weg van het doel. Pérez Fernández kopt de bal weg. Klungelig pakt Gociu de bal. Ielpa is nu in balbezit. Ielpa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Contreras verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Fernández verovert de bal door een tackle van achteren. Gaytan begaat een overtreding. Gaytan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SodaFC 83%, Tigres-UANL 17%.
SodaFC - Tigres-UANL 0:6