Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
skyblue Guerreros del Atlas FC
Normal Tactiek Colle Atk
40% Balbezit 60%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 40.7
zwak Schieten solide
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen matig


8e minuut.
La Torre controleert de bal met de borst. La Torre geeft een hoge lob. Bergsma kopt de bal weg. Daar is Svendstrup, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Svendstrup haalt uit met een fantastische trap. Pinto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fedorchenko neemt de hoekschop. Mendivil kopt de bal weg. Dominguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominguez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
skyblue - Guerreros del Atlas FC 0:1

12e minuut.
Cirilo passt de bal met de wreef. Kicuła is nu in balbezit. Kicuła passt de bal in één keer door. Svendstrup is nu in balbezit. Svendstrup haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Esquivel onderschept slim de pass. La Torre verovert de bal door een tackle van achteren. La Torre met een sublieme pass. Svendstrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Svendstrup schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
skyblue - Guerreros del Atlas FC 0:2

19e minuut.
Bergsma heeft problemen om de bal te vangen. Esquivel is nu in balbezit. Esquivel geeft een lange en hoge pass. Mascareño is nu in balbezit. Mascareño draait met de bal, schiet en ... Pérez de Zabalza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
May bereikt de bal nog maar net als eerste. May geeft een hoge lob. Svendstrup kopt de bal weg. Dominguez heeft problemen om de bal te vangen. Dominguez haalt uit met een fantastische trap. Pinto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
skyblue - Guerreros del Atlas FC 0:3

32e minuut.
Esquivel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorchenko verovert de bal door een tackle van achteren. Fedorchenko geeft de bal voor. Svendstrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Svendstrup draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Fedorchenko geeft een hoge lob. Bocanegra heeft problemen om de bal te vangen. Svendstrup rent richting de bal. Svendstrup draait met de bal, schiet en ... Pinto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
skyblue - Guerreros del Atlas FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: skyblue 66%, Guerreros del Atlas FC 34%.
skyblue - Guerreros del Atlas FC 0:4

46e minuut.
Hannah komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ríos geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fedorchenko zal de hoekschop nemen. Hannah maakt een snoekduik en kopt de bal. Pinto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
La Torre met een snelle inworp. Kicuła is nu in balbezit. Kicuła geeft een hoge lob. Hannah is nu in balbezit. Hannah haalt uit met een fantastische trap. Pinto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Dominguez is nu in balbezit. Esquivel onderschept slim de pass. Bergsma onderschept slim de pass. Dominguez is nu in balbezit. Dominguez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Bocanegra met een sublieme pass. Ipata met een sublieme pass. Ríos is nu in balbezit. Fedorchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorchenko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Kicuła passt de bal met de wreef. Esquivel rent richting de bal. Esquivel met een sublieme pass. Hannah is nu in balbezit. Hannah schiet op doel. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Bocanegra geeft een lange en hoge pass. May kopt de bal weg. Bocanegra kan de bal niet met de borst controleren. Hannah is nu in balbezit. Hannah draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Esquivel is nu in balbezit. Dominguez verovert de bal door een tackle van achteren. Ipata is nu in balbezit. Dominguez onderschept slim de pass. Dominguez haalt uit met een fantastische trap. Pinto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Hannah kopt de bal weg. Kicuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Kicuła met een sublieme pass. Hannah rent richting de bal. Hannah draait met de bal, schiet en ... Pinto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Ríos rent richting de bal. Dominguez verovert de bal door een tackle van achteren. Dominguez haalt uit met een fantastische trap. Hannah bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannah draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
skyblue - Guerreros del Atlas FC 0:5

86e minuut.
Mendivil rent richting de bal. May onderschept slim de pass. May geeft de bal voor. Hannah rent richting de bal. Hannah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
skyblue - Guerreros del Atlas FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: skyblue 75%, Guerreros del Atlas FC 25%.
skyblue - Guerreros del Atlas FC 0:6