Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ranas Vergonzosos Loros U de Colima
Normal Tactiek 532
38% Balbezit 62%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 40
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen goed


4e minuut.
Alpízar heeft problemen om de bal te vangen. Forbes werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Forbes speelt de bal door. Čokorilo met een sublieme pass. Sadecki rent richting de bal. Sadecki geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Moreno kopt de bal weg. Panait bereikt de bal nog maar net als eerste. Panait speelt de bal door. Colonna is nu in balbezit. Colonna geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pavanello bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavanello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ranas Vergonzosos - Loros U de Colima 0:1

8e minuut.
Viliardos bereikt de bal nog maar net als eerste. Viliardos met een sublieme pass. Castañeda is nu in balbezit. Santos verovert de bal door een tackle van achteren. Santos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ranas Vergonzosos - Loros U de Colima 0:2

13e minuut.
Alpízar geeft een hoge lob. Valencia met een sublieme pass. Márquez rent richting de bal. Muñoz verovert de bal door een tackle van achteren. Muñoz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Viliardos verovert de bal door een tackle van achteren. Viliardos passt de bal in één keer door. Alpízar rent richting de bal. Pavanello onderschept slim de pass. Pavanello haalt uit met een fantastische trap. Forbes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pavanello bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavanello haalt uit met een fantastische trap. Forbes werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

34e minuut.
Klungelig pakt Pavanello de bal. Viliardos rent richting de bal. Viliardos probeert naar een medespeler te passen. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos schiet op doel. Forbes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Colonna heeft problemen om de bal te vangen. Colonna haalt uit met een fantastische trap. Daar is Santos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavanello bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavanello draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ranas Vergonzosos - Loros U de Colima 0:3

39e minuut.
Estéves met een snelle inworp. Gaytan is nu in balbezit. Santos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Santos krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Panait speelt de bal door. Viliardos rent richting de bal. Viliardos geeft een hoge lob. Pavanello is nu in balbezit. Pavanello geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ranas Vergonzosos 71%, Loros U de Colima 29%.
Ranas Vergonzosos - Loros U de Colima 0:3

53e minuut.
Čokorilo speelt de bal door. Santos rent richting de bal. Santos passt de bal in één keer door. Colonna bereikt de bal nog maar net als eerste. Colonna geeft een hoge lob. Forbes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Klungelig pakt Pavanello de bal. Pavanello met een sublieme pass. Alpízar heeft problemen om de bal te vangen. Santos onderschept slim de pass. Santos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Colonna probeert de bal aan de voet te houden. Estéves is nu in balbezit. Santos verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Santos de bal. Santos geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Inworp. Panait zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Colonna bereikt de bal nog maar net als eerste. Colonna geeft een hoge lob. Pavanello is nu in balbezit. Paal! Pavanello kan de bal niet met de borst controleren. Pavanello draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Čokorilo kopt de bal weg. Viliardos probeert naar een medespeler te passen. Panait heeft problemen om de bal te vangen. Panait speelt de bal door. Colonna geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Panait probeert naar een medespeler te passen. Viliardos bereikt de bal nog maar net als eerste. Viliardos probeert naar een medespeler te passen. Santos is nu in balbezit. Santos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Forbes trapt de bal weg. Čokorilo kopt de bal weg. Viliardos met een sublieme pass. Daar is Santos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Viliardos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos rent richting de bal. Santos passt de bal in één keer door. Pavanello rent richting de bal. Pavanello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ranas Vergonzosos - Loros U de Colima 0:4

73e minuut.
Čokorilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Čokorilo geeft een lange en hoge pass. Castañeda is nu in balbezit. Santos verovert de bal door een tackle van achteren. Santos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Pavanello de bal. Pavanello haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Santos rent richting de bal. Santos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ranas Vergonzosos - Loros U de Colima 0:5

82e minuut.
Estéves met de inworp. Gaytan is nu in balbezit. Santos onderschept slim de pass. Daar is Santos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Čokorilo verovert de bal door een tackle van achteren. Čokorilo geeft een hoge lob. Daar is Castañeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos draait met de bal, schiet en ... Forbes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Colonna geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Santos kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Alpízar geeft de bal voor. Inworp. Sadecki met de inworp. Viliardos bereikt de bal nog maar net als eerste. Viliardos geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Viliardos rent richting de bal. Viliardos passt de bal in één keer door. Daar is Estéves, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santos rent richting de bal. Santos haalt uit met een fantastische trap. Forbes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ranas Vergonzosos - Loros U de Colima 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ranas Vergonzosos 81%, Loros U de Colima 19%.
Ranas Vergonzosos - Loros U de Colima 0:6