Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Futbol club heroes Return
Normal Tactiek R1
44% Balbezit 56%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 47
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
21.6 gemiddelde waardering 43.8
average Schieten very good
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
Veselý onderschept slim de pass. Veselý met een sublieme pass. Habowski is nu in balbezit. Habowski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Casados de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Veselý geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pardo heeft problemen om de bal te vangen. Habowski rent richting de bal. Habowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Platas rent richting de bal. Seangsen verovert de bal door een tackle van achteren. Seangsen met een sublieme pass. Habowski is nu in balbezit. Habowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
López met een sublieme pass. Veselý kopt de bal weg. Seoane heeft problemen om de bal te vangen. Harchárik rent richting de bal. Harchárik geeft een lange en hoge pass. López probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Aguilera is nu in balbezit. Harchárik verovert de bal door een tackle van achteren. Harchárik speelt de bal door. Habowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Habowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Kapica heeft problemen om de bal te vangen. Kapica passt de bal in één keer door. Habowski is nu in balbezit. Habowski schiet op doel. López probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Futbol club heroes - Return 0:1

12e minuut.
Castro passt de bal zonder na te denken. Veselý kan de bal niet met de borst controleren. Veselý geeft een hoge lob. Habowski heeft problemen om de bal te vangen. Habowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Pardo trapt de bal weg. Veselý is nu in balbezit. Veselý geeft een hoge lob. Klungelig pakt Habowski de bal. Habowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
López speelt de bal door. Inworp. Veselý zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Harchárik is nu in balbezit. Harchárik geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Seoane bereikt de bal nog maar net als eerste. Seangsen rent richting de bal. Harchárik speelt de bal door. Habowski rent richting de bal. Habowski haalt uit met een fantastische trap. López kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Futbol club heroes - Return 0:2

20e minuut.
Kapica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Harchárik is nu in balbezit. Harchárik passt de bal in één keer door. Kapica geeft een lange en hoge pass. Habowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Casados bereikt de bal nog maar net als eerste. Habowski onderschept slim de pass. Daar is Castro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castro haalt uit met een fantastische trap. Habowski probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Seangsen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Veselý bereikt de bal nog maar net als eerste. Veselý geeft een hoge lob. Castro heeft problemen om de bal te vangen. Castro geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. López kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Veselý met een snelle inworp. Harchárik speelt de bal door. Kapica met een sublieme pass. Habowski rent richting de bal. Habowski schiet op doel. López verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Veselý bereikt de bal nog maar net als eerste. Veselý passt de bal met de wreef. Habowski rent richting de bal. Habowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Futbol club heroes - Return 0:3

35e minuut.
Daar is Habowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pardo rent richting de bal. Habowski onderschept slim de pass. Habowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Futbol club heroes - Return 0:4

38e minuut.
López met een sublieme pass. Harchárik probeert de bal met de borst te controleren. Harchárik passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Habowski de bal. Habowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Esquivel rent richting de bal. Kapica verovert de bal door een tackle van achteren. Kapica probeert naar een medespeler te passen. Habowski is nu in balbezit. Habowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Pardo probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Veselý neemt de hoekschop. Habowski springt en kopt de bal. Klungelig pakt Platas de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kapica zal de hoekschop nemen. Aguilera probeert de bal met de borst te controleren. Habowski is nu in balbezit. Habowski haalt uit met een fantastische trap. López werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Futbol club heroes - Return 0:5

45e minuut.
Veselý is nu in balbezit. Veselý geeft een hoge lob. Habowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Habowski haalt uit met een fantastische trap. López werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Futbol club heroes - Return 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Futbol club heroes 84%, Return 16%.
Futbol club heroes - Return 0:6

46e minuut.
Wolik komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Seoane speelt de bal door. Monzón geeft een hoge lob. Wolik heeft problemen om de bal te vangen. Wolik draait met de bal, schiet en ... López probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Futbol club heroes - Return 0:7

53e minuut.
Klungelig pakt Seangsen de bal. Seangsen passt de bal in één keer door. Castro rent richting de bal. Wolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Veselý onderschept slim de pass. Veselý passt de bal met de wreef. Daar is Wolik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wolik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Kapica onderschept slim de pass. Kapica speelt de bal door. Klungelig pakt Castro de bal. Wolik rent richting de bal. Wolik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Seoane zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Harchárik is nu in balbezit. Harchárik probeert naar een medespeler te passen. Castro rent richting de bal. Castro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Seangsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Seangsen geeft een hoge lob. Wolik rent richting de bal. Wolik draait met de bal, schiet en ... López werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Futbol club heroes - Return 0:8

68e minuut.
Veselý is nu in balbezit. Veselý passt de bal zonder na te denken. Wolik is nu in balbezit. Wolik schiet op doel. Pardo probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Pardo passt de bal in één keer door. Veselý met een sublieme pass. Castro is nu in balbezit. Castro draait met de bal, schiet en ... López probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Futbol club heroes - Return 0:9

72e minuut.
Esquivel geeft een hoge lob. Kapica geeft een hoge lob. Castro kan de bal niet met de borst controleren. Castro draait met de bal, schiet en ... López werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Futbol club heroes - Return 0:10

73e minuut.
Castro rent richting de bal. Castro geeft een hoge lob. Veselý is nu in balbezit. Veselý geeft de bal voor. Wolik bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolik rent richting de bal. Wolik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Veselý rent richting de bal. Veselý geeft de bal voor. Daar is Castro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
López speelt de bal door. Veselý rent richting de bal. Veselý geeft een lange en hoge pass. Wolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolik draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Futbol club heroes - Return 0:11

87e minuut.
Esquivel rent richting de bal. Kapica is nu in balbezit. Kapica passt de bal met de wreef. Wolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Kapica rent richting de bal. Kapica passt de bal met de wreef. Esquivel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolik schiet op doel. López bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Futbol club heroes - Return 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Futbol club heroes 79%, Return 21%.
Futbol club heroes - Return 0:12