Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
toque y rol LAQUIN
Normal Tactiek Proteina
39% Balbezit 61%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 40.3
slecht Schieten solide
slecht Passen solide
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Palomino met een sublieme pass. Klungelig pakt Millán de bal. Szmigiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmigiel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Villanueva geeft een lange en hoge pass. Necula kan de bal niet met de borst controleren. Iturbide maakt een afschuwelijke overtreding. Iturbide krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Vitomir verovert de bal door een tackle van achteren. Vitomir probeert naar een medespeler te passen. Luna is nu in balbezit. Farías rent richting de bal. Farías schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Klungelig pakt Bežić de bal. Bežić speelt de bal door. Luna probeert naar een medespeler te passen. Szmigiel rent richting de bal. Szmigiel schiet op doel. Torrado bokst de bal weg.

16e minuut.
Luna passt de bal met de wreef. Daar is Szmigiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szmigiel passt de bal in één keer door. Farías heeft problemen om de bal te vangen. Farías haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
toque y rol - LAQUIN 0:1

20e minuut.
Vitomir bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Vitomir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vitomir met een sublieme pass. Szmigiel rent richting de bal. Szmigiel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
toque y rol - LAQUIN 0:2

23e minuut.
Panigazzi probeert naar een medespeler te passen. Capria geeft een hoge lob. Farías kopt de bal weg. Szmigiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmigiel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Luna probeert naar een medespeler te passen. Vitomir rent richting de bal. Vitomir passt de bal in één keer door. Farías is nu in balbezit. Farías draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Inworp. Luna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vitomir rent richting de bal. Vitomir geeft de bal voor. Szmigiel springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
toque y rol - LAQUIN 0:3

40e minuut.
Leaño is nu in balbezit. Leaño geeft de bal voor. Tyszkiewicz kopt de bal weg. Farías rent richting de bal. Farías haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
toque y rol - LAQUIN 0:4

44e minuut.
Luna passt de bal in één keer door. Bežić speelt de bal door. Farías is nu in balbezit. Farías schiet op doel. Na een snelle pass probeert Villanueva de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
toque y rol - LAQUIN 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: toque y rol 85%, LAQUIN 15%.
toque y rol - LAQUIN 0:5

50e minuut.
Torrado trapt de bal weg. Vitomir bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitomir geeft een lange en hoge pass. Szmigiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmigiel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
toque y rol - LAQUIN 0:6

53e minuut.
Szmigiel draait met de bal, schiet en ... Solorio probeert de bal aan de voet te houden. Vitomir rent richting de bal. Vitomir schiet op doel. Torrado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
toque y rol - LAQUIN 0:7

54e minuut.
Panigazzi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Taliani komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Tinajero geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bežić met een snelle inworp. Szmigiel is nu in balbezit. Szmigiel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Luna is nu in balbezit. Luna speelt de bal door. Szmigiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmigiel draait met de bal, schiet en ... Torrado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
toque y rol - LAQUIN 0:8

63e minuut.
Altamirano geeft een hoge lob. Bežić kopt de bal weg. Szmigiel is nu in balbezit. Szmigiel haalt uit met een fantastische trap. Farías springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
toque y rol - LAQUIN 0:9

66e minuut.
Szmigiel geeft een hoge lob. Vitomir rent richting de bal. Vitomir geeft een lange en hoge pass. Szmigiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmigiel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
toque y rol - LAQUIN 0:10

76e minuut.
Bežić met een sublieme pass. Klungelig pakt Luna de bal. Luna geeft een lange en hoge pass. Daar is Solorio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szmigiel geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Villanueva trapt de bal weg van het doel. Tyszkiewicz rent richting de bal. Tyszkiewicz passt de bal in één keer door. Bežić is nu in balbezit. Bežić geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Vitomir is nu in balbezit. Vitomir geeft de bal voor. Solorio controleert de bal met de borst. Szmigiel rent richting de bal. Szmigiel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Bežić is nu in balbezit. Bežić passt de bal zonder na te denken. Szmigiel heeft problemen om de bal te vangen. Szmigiel schiet op doel. Solorio probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Bežić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vitomir speelt de bal door. Luna met een sublieme pass. Szmigiel rent richting de bal. Szmigiel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: toque y rol 86%, LAQUIN 14%.
toque y rol - LAQUIN 0:10