Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Andyfc91 Real Samesta F.C
Attack Tactiek Neza wing
37% Balbezit 63%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
19.3 gemiddelde waardering 45.4
zwak Schieten redelijk
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen solide


9e minuut.
Čeřovský met een sublieme pass. Karacan is nu in balbezit. Karacan geeft een hoge lob. Terrés springt en kopt de bal. Velasco probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Andyfc91 - Real Samesta F.C 0:1

13e minuut.
Rousset probeert naar een medespeler te passen. Milea bereikt de bal nog maar net als eerste. Milea geeft een lange en hoge pass. Karacan is nu in balbezit. Karacan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Andyfc91 - Real Samesta F.C 0:2

15e minuut.
Čeřovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar rent richting de bal. Zavala speelt de bal door. Terrés is nu in balbezit. Terrés haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Andyfc91 - Real Samesta F.C 0:3

26e minuut.
Agüero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Escobar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čeřovský met een sublieme pass. Klungelig pakt Terrés de bal. Terrés haalt uit met een fantastische trap. Paal!

30e minuut.
Salcedo rent richting de bal. Milea verovert de bal door een tackle van achteren. Milea passt de bal met de wreef. La Torre is nu in balbezit. La Torre draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Gámez met een harde bal richting middenveld. Karacan kopt de bal weg. Daar is Escobar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čeřovský geeft de bal voor. La Torre maakt een snoekduik en kopt de bal. Gámez bokst de bal weg.

36e minuut.
Milea rent richting de bal. Milea geeft de bal voor. Daar is Juárez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terrés bereikt de bal nog maar net als eerste. Terrés schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Andyfc91 - Real Samesta F.C 0:4

38e minuut.
Juárez geeft een hoge lob. Inworp. Milea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karacan is nu in balbezit. Karacan geeft een lange en hoge pass. Gámez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Terrés rent richting de bal. Terrés passt de bal in één keer door. La Torre is nu in balbezit. La Torre schiet op doel. Velasco probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andyfc91 86%, Real Samesta F.C 14%.
Andyfc91 - Real Samesta F.C 0:4

47e minuut.
Gámez speelt de bal door. Karacan kopt de bal weg. Terrés rent richting de bal. Terrés haalt uit met een fantastische trap. Gámez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Velasco maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Guevara stond buitenspel. Zavala maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Terrés is nu in balbezit. Terrés haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Zavala is nu in balbezit. Zavala passt de bal met de wreef. La Torre met een sublieme pass. Klungelig pakt Terrés de bal. Terrés schiet op doel. Gámez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Zavala is nu in balbezit. Čeřovský is nu in balbezit. Čeřovský probeert naar een medespeler te passen. Terrés bereikt de bal nog maar net als eerste. Terrés schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Gámez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Terrés rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andyfc91 - Real Samesta F.C 0:5

59e minuut.
Zavala probeert naar een medespeler te passen. Karacan is nu in balbezit. Karacan speelt de bal door. Terrés is nu in balbezit. Terrés haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Velasco met een harde bal richting middenveld. Varona kopt de bal weg. Cadena speelt de bal door. La Torre is nu in balbezit. La Torre haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Karacan geeft een lange en hoge pass. Terrés kopt de bal weg. La Torre geeft een lange en hoge pass. Terrés bereikt de bal nog maar net als eerste. Terrés draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Na een snelle pass probeert Garay de bal onder controle te krijgen. Milea is nu in balbezit. Milea probeert naar een medespeler te passen. La Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. La Torre draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Čeřovský onderschept slim de pass. Čeřovský probeert naar een medespeler te passen. Terrés is nu in balbezit. Terrés haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Čeřovský geeft een lange en hoge pass. Karacan kopt de bal weg. Terrés probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Terrés schiet op doel. Gámez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. La Torre rent richting de bal. La Torre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Andyfc91 - Real Samesta F.C 0:6

80e minuut.
Karacan geeft een hoge lob. Daar is Velasco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juárez onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Karacan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gámez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Milea rent richting de bal. Milea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Andyfc91 - Real Samesta F.C 0:7

80e minuut.
Rojas is nu in balbezit. Terrés verovert de bal door een tackle van achteren. Terrés speelt de bal door. Karacan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karacan geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Escobar geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Varona. Goede buitenspelval van de verdediging. Cadena neemt vlug de vrije trap. Terrés kan de bal niet met de borst controleren. Terrés schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Čeřovský rent richting de bal. Čeřovský geeft een lange en hoge pass. Terrés kopt de bal weg. La Torre heeft problemen om de bal te vangen. La Torre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Andyfc91 - Real Samesta F.C 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andyfc91 87%, Real Samesta F.C 13%.
Andyfc91 - Real Samesta F.C 0:8