Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LeoClan7 Meraki
Normal Tactiek YOMANDOAQUI
45% Balbezit 55%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 38
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
20.8 gemiddelde waardering 45.3
zwak Schieten goed
zwak Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


10e minuut.
De la Torre passt de bal in één keer door. Pazura probeert naar een medespeler te passen. Carmellato rent richting de bal. Carmellato haalt uit met een fantastische trap. Cabañas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LeoClan7 - Meraki 0:1

12e minuut.
De la Torre speelt de bal door. Vreća geeft een hoge lob. Sánchez heeft problemen om de bal te vangen. Gros bereikt de bal nog maar net als eerste. Gros draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Pazura probeert de bal aan de voet te houden. Castañeda is nu in balbezit. Castañeda geeft de bal voor. Carmellato rent richting de bal. Carmellato draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Carmellato is nu in balbezit. Carmellato haalt uit met een fantastische trap. Cabañas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LeoClan7 - Meraki 0:2

17e minuut.
Inworp. Vreća zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De la Torre rent richting de bal. De la Torre geeft de bal voor. Gros maakt een snoekduik en kopt de bal. Cabañas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
De la Torre probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zamorano met een sublieme pass. Pazura probeert naar een medespeler te passen. Gros heeft problemen om de bal te vangen. Gros draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Klungelig pakt Mondragón de bal. Carmellato is nu in balbezit. Carmellato draait met de bal, schiet en ... Cabañas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Zambrano probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
LeoClan7 - Meraki 0:3

21e minuut.
Negrete rent richting de bal. Gros verovert de bal door een tackle van achteren. Carmellato is nu in balbezit. Carmellato draait met de bal, schiet en ... Cabañas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LeoClan7 - Meraki 0:4

22e minuut.
De la Vega rent richting de bal. De la Vega probeert naar een medespeler te passen. Negrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Gros onderschept slim de pass. Gros draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Pazura met een snelle inworp. Klungelig pakt De la Torre de bal. De la Torre geeft een hoge lob. Gros is nu in balbezit. Gros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LeoClan7 - Meraki 0:5

38e minuut.
Carmellato is nu in balbezit. Vargas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Carmellato is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Carmellato neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
LeoClan7 - Meraki 0:6

40e minuut.
Doeltrap. Zambrano trapt de bal weg van het doel. Sánchez kopt de bal weg. Gros is nu in balbezit. Gros haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Pazura is nu in balbezit. Negrete speelt de bal door. De la Torre rent richting de bal. De la Torre geeft een hoge lob. Gros springt en kopt de bal. Cabañas bokst de bal weg. Carmellato rent richting de bal. Carmellato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LeoClan7 - Meraki 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LeoClan7 74%, Meraki 26%.
LeoClan7 - Meraki 0:7

46e minuut.
Carmellato passt de bal met de wreef. Daar is Ciapulewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vreća speelt de bal door. Gros rent richting de bal. Gros draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Vreća rent richting de bal. Carmellato rent richting de bal. Vreća rent richting de bal. Vreća geeft een hoge lob. Cabañas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LeoClan7 - Meraki 0:8

52e minuut.
Pazura met een snelle inworp. Klungelig pakt De la Torre de bal. De la Torre probeert naar een medespeler te passen. Vreća bereikt de bal nog maar net als eerste. Vreća geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cabañas trapt de bal weg van het doel. Pazura kopt de bal weg. Gros rent richting de bal. Gros geeft een hoge lob. Cabañas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Pazura is nu in balbezit. Pazura passt de bal in één keer door. Wawrzyńczok geeft een hoge lob. Gros is nu in balbezit. Gros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LeoClan7 - Meraki 0:9

63e minuut.
Wawrzyńczok passt de bal zonder na te denken. Daar is Blanco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pazura bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazura geeft de bal voor. Gros springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Carmellato schiet op doel. Klungelig pakt Zambrano de bal. Carmellato is nu in balbezit. Carmellato draait met de bal, schiet en ... Zambrano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Vreća verovert de bal door een tackle van achteren. Vreća passt de bal zonder na te denken. Gros bereikt de bal nog maar net als eerste. Gros draait met de bal, schiet en ... Cabañas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Villagómez heeft problemen om de bal te vangen. Carmellato is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
LeoClan7 - Meraki 0:10

73e minuut.
Zambrano geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciapulewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vreća rent richting de bal. Vreća geeft de bal voor. Cabañas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gros bereikt de bal nog maar net als eerste. Gros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LeoClan7 - Meraki 0:11

74e minuut.
De la Vega speelt de bal door. Daar is Calvo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gros bereikt de bal nog maar net als eerste. Gros haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Pazura geeft de bal voor. Carmellato probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carmellato passt de bal zonder na te denken. Gros rent richting de bal. Gros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LeoClan7 - Meraki 0:12

81e minuut.
Vreća geeft een lange en hoge pass. Daar is Zambrano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gros rent richting de bal. Gros schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LeoClan7 - Meraki 0:13

87e minuut.
Ciapulewicz rent richting de bal. Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapulewicz onderschept slim de pass. Ciapulewicz geeft een lange en hoge pass. Gros krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LeoClan7 - Meraki 0:14

88e minuut.
Zambrano geeft de bal voor. Ciapulewicz rent richting de bal. Ciapulewicz geeft de bal voor. Gros is nu in balbezit. Gros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LeoClan7 - Meraki 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LeoClan7 87%, Meraki 13%.
LeoClan7 - Meraki 0:15