Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
el mochis Feyenoord R
Normal Tactiek 5-3-2 abierta
39% Balbezit 61%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 43
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
17.1 gemiddelde waardering 47.3
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen goed


1e minuut.
Lefkowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Farías met een sublieme pass. Giggѕ speelt de bal door. Rragami is nu in balbezit. Rragami passt de bal zonder na te denken. Flores probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

2e minuut.
Acanda is nu in balbezit. Acanda geeft een hoge lob. Rragami is nu in balbezit. Rragami schiet op doel. Flores maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

11e minuut.
Lefkowicz speelt de bal door. Daar is Baños, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rragami is nu in balbezit. Acanda is nu in balbezit. Acanda haalt uit met een fantastische trap. Paal!

19e minuut.
Acanda kopt de bal weg. Lefkowicz controleert de bal met de borst. Carranza rent richting de bal. Lefkowicz onderschept slim de pass. Lefkowicz geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Giggѕ speelt de bal door. Rragami bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcido tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salcido krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Giggѕ is nu in balbezit. Giggѕ geeft een lange en hoge pass. Daar is Salcido, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rragami is nu in balbezit. Rragami haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Giggѕ speelt de bal door. Baños is nu in balbezit. Acanda verovert de bal door een tackle van achteren. Rragami bereikt de bal nog maar net als eerste. Rragami draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
el mochis - Feyenoord R 0:1

32e minuut.
Acanda onderschept slim de pass. Acanda passt de bal zonder na te denken. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rragami verovert de bal door een tackle van achteren. Rragami haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Flores trapt de bal weg. Lefkowicz kopt de bal weg. Acanda is nu in balbezit. Acanda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
el mochis - Feyenoord R 0:2

37e minuut.
Acanda heeft problemen om de bal te vangen. Acanda geeft een hoge lob. Daar is Zárate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rragami is nu in balbezit. Rragami draait met de bal, schiet en ... Flores verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lefkowicz met de inworp. Farías heeft problemen om de bal te vangen. Farías geeft een hoge lob. Rragami krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zárate heeft problemen om de bal te vangen. Rragami bereikt de bal nog maar net als eerste. Rragami haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
el mochis - Feyenoord R 0:3

45e minuut.
Farías is nu in balbezit. Lefkowicz heeft problemen om de bal te vangen. Lefkowicz probeert naar een medespeler te passen. Rragami rent richting de bal. Rragami schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el mochis 85%, Feyenoord R 15%.
el mochis - Feyenoord R 0:3

48e minuut.
Giggѕ verovert de bal door een tackle van achteren. Giggѕ met een sublieme pass. Mora is nu in balbezit. Mora geeft een lange en hoge pass. Acanda geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Flores met een harde bal richting middenveld. Giggѕ kopt de bal weg. Rragami rent richting de bal. Rragami schiet op doel. Flores verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Lefkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefkowicz passt de bal met de wreef. Rragami heeft problemen om de bal te vangen. Rragami haalt uit met een fantastische trap. Flores werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Rragami bereikt de bal nog maar net als eerste. Baños bereikt de bal nog maar net als eerste. Rragami verovert de bal door een tackle van achteren. Acanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Acanda schiet op doel. Flores kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lefkowicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Acanda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rragami bereikt de bal nog maar net als eerste. Rragami haalt uit met een fantastische trap. Flores bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
el mochis - Feyenoord R 0:4

55e minuut.
Rragami probeert de bal aan de voet te houden. Plagemann is nu in balbezit. Plagemann geeft de bal voor. Rragami is nu in balbezit. Rragami geeft een lange en hoge pass. Flores bokst de bal weg. Acanda rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Giggѕ geeft een lange en hoge pass. Meza kopt de bal weg. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rragami onderschept slim de pass. Rragami schiet op doel. Flores verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Acanda is nu in balbezit. Acanda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
el mochis - Feyenoord R 0:5

61e minuut.
Lefkowicz passt de bal in één keer door. Baños is nu in balbezit. Acanda verovert de bal door een tackle van achteren. Acanda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
el mochis - Feyenoord R 0:6

67e minuut.
Farías met een sublieme pass. Acanda rent richting de bal. Acanda geeft een lange en hoge pass. Rragami springt en kopt de bal. Daar is Salcido, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Pineda is nu in balbezit. Giggѕ is nu in balbezit. Giggѕ passt de bal in één keer door. Acanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Acanda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Giggѕ probeert de bal met de borst te controleren. Pineda rent richting de bal. Giggѕ verovert de bal door een tackle van achteren. Giggѕ geeft een lange en hoge pass. Rragami is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
el mochis - Feyenoord R 0:7

72e minuut.
Giggѕ is nu in balbezit. Giggѕ geeft een hoge lob. Lefkowicz rent richting de bal. Lefkowicz haalt uit met een fantastische trap. Flores probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
el mochis - Feyenoord R 0:8

74e minuut.
Daar is Almaguer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lefkowicz probeert naar een medespeler te passen. Rragami bereikt de bal nog maar net als eerste. Rragami schiet op doel. Na een snelle pass probeert Salcido de bal onder controle te krijgen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Lefkowicz rent richting de bal. Lefkowicz speelt de bal door. Acanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Acanda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Rragami bereikt de bal nog maar net als eerste. Rragami draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
el mochis - Feyenoord R 0:9

78e minuut.
Mora met de inworp. Lefkowicz is nu in balbezit. Lefkowicz geeft de bal voor. Rragami bereikt de bal nog maar net als eerste. Rragami haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
el mochis - Feyenoord R 0:10

80e minuut.
Lefkowicz speelt de bal door. Farías bereikt de bal nog maar net als eerste. Farías passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rragami de bal. Rragami draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Giggѕ geeft een lange en hoge pass. Salcido bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcido geeft een hoge lob. Plagemann geeft de bal voor. Acanda bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
el mochis - Feyenoord R 0:11

86e minuut.
Giggѕ met een snelle inworp. Farías bereikt de bal nog maar net als eerste. Farías geeft de bal voor. Rragami springt en kopt de bal. Flores werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
el mochis - Feyenoord R 0:12

87e minuut.
Acanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesteros tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Acanda raakt geblesseerd tijdens het duel. Farías met een snel genomen vrije trap. Rragami springt en kopt de bal. Flores probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
el mochis - Feyenoord R 0:13

88e minuut.
Lefkowicz met een snelle inworp. Farías heeft problemen om de bal te vangen. Farías passt de bal met de wreef. Acanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Acanda geeft de bal voor. Flores bokst de bal weg. Daar is Rragami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rragami draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
el mochis - Feyenoord R 0:14

90e minuut.
Giggѕ onderschept slim de pass. Giggѕ met een sublieme pass. Acanda rent richting de bal. Acanda schiet op doel. Na een snelle pass probeert Salcido de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el mochis 90%, Feyenoord R 10%.
el mochis - Feyenoord R 0:14