Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
moroleon Los Odos FC
Normal Tactiek We are back
43% Balbezit 57%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 41
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 43.4
zwak Schieten solide
zwak Passen solide
waardeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Villanueva met een sublieme pass. Yegros bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchand rent richting de bal. Marchand draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Estay de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Cortez kan de bal niet met de borst controleren. Palacios rent richting de bal. Palacios passt de bal met de wreef. Marchand kan de bal niet met de borst controleren. Marchand schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Yegros is nu in balbezit. Yegros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
moroleon - Los Odos FC 0:1

13e minuut.
Valle passt de bal in één keer door. Navarrete heeft problemen om de bal te vangen. Navarrete geeft een hoge lob. Klungelig pakt Palacios de bal. Palacios draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Navarrete passt de bal zonder na te denken. Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva speelt de bal door. Daar is Marchand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marchand haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Galindo trapt de bal weg. Valle kopt de bal weg. Yegros is nu in balbezit. Yegros geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Galindo speelt de bal door. Valle kopt de bal weg. Cortez controleert de bal met de borst. Yegros is nu in balbezit. Yegros schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Luna is nu in balbezit. Luna geeft de bal voor. Pacheco probeert de bal aan de voet te houden. Palacios rent richting de bal. Palacios draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
moroleon - Los Odos FC 0:2

20e minuut.
Marchand passt de bal in één keer door. Villanueva rent richting de bal. Villanueva passt de bal zonder na te denken. Navarrete geeft een lange en hoge pass. Yegros krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Yegros passt de bal zonder na te denken. Marchand kan de bal niet met de borst controleren. Marchand schiet op doel. Na een snelle pass probeert Estay de bal onder controle te krijgen. Galindo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Marchand rent richting de bal. Marchand passt de bal met de wreef. Estay heeft problemen om de bal te vangen. Palacios is nu in balbezit. Palacios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
moroleon - Los Odos FC 0:3

32e minuut.
Yegros heeft problemen om de bal te vangen. Yegros geeft een hoge lob. Estay probeert de bal met de borst te controleren. Yegros bereikt de bal nog maar net als eerste. Yegros geeft een hoge lob. Galindo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Yegros passt de bal in één keer door. Marchand rent richting de bal. Marchand schiet op doel. Luna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Galindo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
moroleon - Los Odos FC 0:4

40e minuut.
Daar is Cuesta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuesta met een sublieme pass. Cortez is nu in balbezit. Marchand rent richting de bal. Marchand haalt uit met een fantastische trap. Galindo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marchand bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchand draait met de bal, schiet en ... Galindo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Navarrete met een snelle inworp. Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Valle geeft een hoge lob. Palacios springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
moroleon - Los Odos FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: moroleon 79%, Los Odos FC 21%.
moroleon - Los Odos FC 0:5

47e minuut.
Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Valle verovert de bal door een tackle van achteren. Valle geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Palacios de bal. Palacios schiet op doel. Paal! Marchand bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marchand is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Daar is Luna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marchand kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat. Galindo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Marchand rent richting de bal. Marchand schiet op doel. Galindo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Palacios onderschept slim de pass. Daar is Palacios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palacios probeert naar een medespeler te passen. Marchand bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchand draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
moroleon - Los Odos FC 0:6

52e minuut.
Doeltrap. Galindo met een harde bal richting middenveld. Valle kopt de bal weg. Klungelig pakt Yegros de bal. Yegros schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Navarrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarrete met een sublieme pass. Villanueva probeert naar een medespeler te passen. Daar is Marchand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marchand draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Navarrete kopt de bal weg. Yegros bereikt de bal nog maar net als eerste. Yegros met een sublieme pass. Daar is Palacios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palacios draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
moroleon - Los Odos FC 0:7

65e minuut.
Palacios passt de bal in één keer door. Yegros is nu in balbezit. Marchand rent richting de bal. Marchand haalt uit met een fantastische trap. Galindo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
moroleon - Los Odos FC 0:8

68e minuut.
Villanueva passt de bal zonder na te denken. Navarrete heeft problemen om de bal te vangen. Navarrete probeert naar een medespeler te passen. Marchand is nu in balbezit. Marchand schiet op doel. Galindo bokst de bal weg.

73e minuut.
Yegros bereikt de bal nog maar net als eerste. Yegros geeft een hoge lob. Palacios rent richting de bal. Palacios schiet op doel. Yegros krijgt zijn hoofd ertegen. Galindo bokst de bal weg. Klungelig pakt Estay de bal. Galindo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marchand rent richting de bal. Marchand draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
moroleon - Los Odos FC 0:9

78e minuut.
Cortez geeft een hoge lob. Valle speelt de bal door. Luna heeft problemen om de bal te vangen. Marchand rent richting de bal. Marchand haalt uit met een fantastische trap. Galindo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Navarrete geeft een hoge lob. Palacios maakt een snoekduik en kopt de bal. Estay probeert de bal aan de voet te houden. Marchand rent richting de bal. Marchand haalt uit met een fantastische trap. Galindo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marchand rent richting de bal. Marchand haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
moroleon - Los Odos FC 0:10

85e minuut.
Klungelig pakt Cuesta de bal. Aguilera rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cuesta. Cuesta krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Palacios onderschept slim de pass. Palacios passt de bal zonder na te denken. Marchand is nu in balbezit. Marchand haalt uit met een fantastische trap. Galindo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
moroleon - Los Odos FC 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: moroleon 77%, Los Odos FC 23%.
moroleon - Los Odos FC 0:11