Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leones blancos FC Cañeros de Zacatepec
Normal Tactiek 433SPARTA
41% Balbezit 59%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 41
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 41.4
zwak Schieten goed
waardeloos Passen goed
zwak Verdedigen zwak


13e minuut.
Na een snelle pass probeert Barragán de bal onder controle te krijgen. Pingitzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pingitzer draait met de bal, schiet en ... Osuna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leones blancos FC - Cañeros de Zacatepec 0:1

14e minuut.
Lara geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vazquez de bal. Olszar met een sublieme pass. Degollado is nu in balbezit. Degollado haalt uit met een fantastische trap. Maturín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Franco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pingitzer rent richting de bal. Pingitzer geeft de bal voor. Olszar rent richting de bal. Olszar geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Rosales schiet op doel. Doeltrap. Maturín met een harde bal richting middenveld. Daar is Olszar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olszar draait met de bal, schiet en ... Maturín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Leones blancos FC - Cañeros de Zacatepec 0:2

22e minuut.
Bertilsson speelt de bal door. Błażej met een sublieme pass. Franco speelt de bal door. Rosales rent richting de bal. Rosales draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Lara verovert de bal door een tackle van achteren. Olszar onderschept slim de pass. Olszar met een sublieme pass. Degollado rent richting de bal. Degollado haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Rosales haalt uit met een fantastische trap. Maturín met een sublieme pass. Suárez kopt de bal weg. Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales haalt uit met een fantastische trap. Maturín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Olszar speelt de bal door. Bertilsson is nu in balbezit. Suárez begaat een overtreding. Suárez krijgt een gele kaart. Bertilsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Olszar wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leones blancos FC - Cañeros de Zacatepec 0:3

34e minuut.
Suárez rent richting de bal. Suárez geeft een lange en hoge pass. Degollado probeert de bal aan de voet te houden. Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leones blancos FC - Cañeros de Zacatepec 0:4

41e minuut.
Olszar met een sublieme pass. Franco speelt de bal door. Klungelig pakt Osuna de bal. Pingitzer is nu in balbezit. Pingitzer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leones blancos FC 90%, Cañeros de Zacatepec 10%.
Leones blancos FC - Cañeros de Zacatepec 0:4

52e minuut.
Olszar met een sublieme pass. Bertilsson is nu in balbezit. Bertilsson met een sublieme pass. Rosales rent richting de bal. Rosales schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Barragán geeft een hoge lob. Inworp. Bertilsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Degollado rent richting de bal. Degollado haalt uit met een fantastische trap. Maturín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Olszar rent richting de bal. Olszar speelt de bal door. Lara heeft problemen om de bal te vangen. Franco rent richting de bal. Franco schiet op doel. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Inworp. Olszar met een snelle inworp. Franco rent richting de bal. Franco geeft een hoge lob. Soler controleert de bal met de borst. Maturín bokst de bal weg.

62e minuut.
Franco heeft problemen om de bal te vangen. Franco probeert naar een medespeler te passen. Rosales rent richting de bal. Rosales haalt uit met een fantastische trap. Maturín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leones blancos FC - Cañeros de Zacatepec 0:5

64e minuut.
Franco is nu in balbezit. Franco geeft een lange en hoge pass. Bertilsson met een sublieme pass. Degollado bereikt de bal nog maar net als eerste. Degollado geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Leones blancos FC - Cañeros de Zacatepec 0:6

66e minuut.
Guerrero is nu in balbezit. Quintana onderschept slim de pass. Quintana geeft de bal voor. Degollado bereikt de bal nog maar net als eerste. Degollado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Daar is Degollado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Degollado speelt de bal door. Rosales is nu in balbezit. Rosales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leones blancos FC - Cañeros de Zacatepec 0:7

78e minuut.
Olszar is nu in balbezit. Soler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Olszar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Olszar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Osuna kan de bal niet met de borst controleren. Pingitzer rent richting de bal. Pingitzer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leones blancos FC - Cañeros de Zacatepec 0:8

83e minuut.
Vazquez verovert de bal door een tackle van achteren. Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszar verovert de bal door een tackle van achteren. Rosales rent richting de bal. Rosales haalt uit met een fantastische trap. Maturín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Degollado bereikt de bal nog maar net als eerste. Barragán probeert naar een medespeler te passen. Bertilsson met een sublieme pass. Rosales is nu in balbezit. Rosales schiet op doel. Maturín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rosales rent richting de bal. Rosales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leones blancos FC - Cañeros de Zacatepec 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leones blancos FC 88%, Cañeros de Zacatepec 12%.
Leones blancos FC - Cañeros de Zacatepec 0:9