Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlas Gdl Reboceros de La Piedad
Normal Tactiek copa 2.0
44% Balbezit 56%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 47
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 50.5
slecht Schieten uitstekend
waardeloos Passen zeer goed
slecht Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Daar is Del Campo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cacique is nu in balbezit. Galgóczi is nu in balbezit. Cacique is nu in balbezit. Cacique draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Zavala trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olave met een snelle inworp. Ramos geeft de bal voor. Galgóczi springt en kopt de bal. Zavala bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlas Gdl - Reboceros de La Piedad 0:1

7e minuut.
Chacón bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacique onderschept slim de pass. Cacique probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Galgóczi de bal. Galgóczi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olave met een snelle inworp. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos geeft een hoge lob. Ríos kopt de bal weg. Zavala bokst de bal weg.

12e minuut.
Carrillo is nu in balbezit. Cacique verovert de bal door een tackle van achteren. Cacique passt de bal zonder na te denken. Galgóczi is nu in balbezit. Galgóczi draait met de bal, schiet en ... Zavala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Padilla kopt de bal weg. Carrillo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Puchir probeert naar een medespeler te passen. Cacique rent richting de bal. Cacique haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Ramos geeft de bal voor. Galgóczi rent richting de bal. Cacique is nu in balbezit. Cacique draait met de bal, schiet en ... Zavala maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlas Gdl - Reboceros de La Piedad 0:2

18e minuut.
Inworp. Olave met de inworp. Ramos rent richting de bal. Ramos geeft de bal voor. Cacique krijgt zijn hoofd ertegen. Zavala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Galgóczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Galgóczi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlas Gdl - Reboceros de La Piedad 0:3

18e minuut.
Del Campo probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Olave neemt de hoekschop. Cacique heeft problemen om de bal te vangen. Cacique haalt uit met een fantastische trap. Zavala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Klungelig pakt Ramos de bal. Ramos met een sublieme pass. Olave speelt de bal door. Klungelig pakt Galgóczi de bal. Galgóczi haalt uit met een fantastische trap. Paal! Galgóczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Galgóczi schiet op doel. Zavala maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlas Gdl - Reboceros de La Piedad 0:4

25e minuut.
Cacique is nu in balbezit. Cacique geeft een lange en hoge pass. Olave bereikt de bal nog maar net als eerste. Galgóczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Galgóczi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Tostado probeert naar een medespeler te passen. Cacique is nu in balbezit. Ríos rent richting de bal. Cacique onderschept slim de pass. Cacique haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlas Gdl - Reboceros de La Piedad 0:5

29e minuut.
Galgóczi schiet op doel. Núñez probeert de bal aan de voet te houden. Puchir rent richting de bal. Puchir geeft de bal voor. Galgóczi krijgt zijn hoofd ertegen. Zavala bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Puchir geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Galgóczi krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos geeft een hoge lob. Galgóczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Galgóczi schiet op doel. Zavala maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlas Gdl - Reboceros de La Piedad 0:6

35e minuut.
Ríos heeft problemen om de bal te vangen. Cacique is nu in balbezit. Cacique passt de bal zonder na te denken. Galgóczi rent richting de bal. Galgóczi haalt uit met een fantastische trap. Zavala bokst de bal weg.

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Puchir met de inworp. Ramos is nu in balbezit. Ramos geeft een lange en hoge pass. Galgóczi bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlas Gdl - Reboceros de La Piedad 0:7

38e minuut.
Inworp. Puchir met de inworp. Ramos met een sublieme pass. Galgóczi is nu in balbezit. Galgóczi haalt uit met een fantastische trap. Zavala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Klungelig pakt Ríos de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Puchir zal de hoekschop nemen. Galgóczi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlas Gdl - Reboceros de La Piedad 0:8

43e minuut.
Mondale geeft de bal voor. Galgóczi kopt de bal weg. Ríos kan de bal niet met de borst controleren. Cacique bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacique draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlas Gdl - Reboceros de La Piedad 0:9

44e minuut.
Del Campo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Parraguéz de bal. Del Campo is nu in balbezit. Cacique rent richting de bal. Cacique haalt uit met een fantastische trap. Zavala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Galgóczi rent richting de bal. Núñez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Galgóczi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Galgóczi komt bij de bal en schiet. Zavala maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlas Gdl - Reboceros de La Piedad 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlas Gdl 92%, Reboceros de La Piedad 8%.
Atlas Gdl - Reboceros de La Piedad 0:10

47e minuut.
Puchir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Ramos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramos met een sublieme pass. Cacique bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacique haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Tostado rent richting de bal. Olave onderschept slim de pass. Olave passt de bal zonder na te denken. Galgóczi is nu in balbezit. Galgóczi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

49e minuut.
Godínez is nu in balbezit. Olave onderschept slim de pass. Olave speelt de bal door. Cacique rent richting de bal. Cacique haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlas Gdl - Reboceros de La Piedad 0:11

50e minuut.
Olave verovert de bal door een tackle van achteren. Olave probeert naar een medespeler te passen. Chacón rent richting de bal. Cacique verovert de bal door een tackle van achteren. Cacique haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlas Gdl - Reboceros de La Piedad 0:12

53e minuut.
Puchir geeft de bal voor. Daar is Núñez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrillo is nu in balbezit. Cacique verovert de bal door een tackle van achteren. Cacique geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Albrizi heeft problemen om de bal te vangen. Albrizi geeft een hoge lob. Daar is Núñez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galgóczi is nu in balbezit. Galgóczi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Puchir met de inworp. Ramos is nu in balbezit. Ramos geeft een hoge lob. Galgóczi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlas Gdl - Reboceros de La Piedad 0:13

60e minuut.
Olave met een snelle inworp. Ramos met een sublieme pass. Galgóczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Galgóczi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlas Gdl - Reboceros de La Piedad 0:14

65e minuut.
Olave verovert de bal door een tackle van achteren. Olave geeft de bal voor. Galgóczi rent richting de bal. Galgóczi schiet op doel. Zavala maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlas Gdl - Reboceros de La Piedad 0:15

68e minuut.
Galgóczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Galgóczi met een sublieme pass. Cacique is nu in balbezit. Cacique schiet op doel. Zavala werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlas Gdl - Reboceros de La Piedad 0:16

70e minuut.
Galgóczi passt de bal in één keer door. Puchir bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacique is nu in balbezit. Galgóczi is nu in balbezit. Galgóczi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De Faría onderschept slim de pass. De Faría geeft een hoge lob. Galgóczi kopt de bal weg. Cacique rent richting de bal. Cacique haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Ramos rent richting de bal. Parraguéz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ramos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ramos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Galgóczi springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Ciobanu probeert naar een medespeler te passen. Cacique bereikt de bal nog maar net als eerste. Galgóczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Galgóczi schiet op doel. Zavala maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlas Gdl - Reboceros de La Piedad 0:17

75e minuut.
Mondale rent richting de bal. Mondale geeft de bal voor. Galgóczi probeert de bal met de borst te controleren. Galgóczi geeft een lange en hoge pass. Cacique rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlas Gdl - Reboceros de La Piedad 0:18

77e minuut.
Godínez geeft de bal voor. Inworp. Olave met een snelle inworp. Ramos geeft een lange en hoge pass. Galgóczi is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Olave geeft de bal voor. Galgóczi is nu in balbezit. Cacique rent richting de bal. Cacique schiet op doel. Zavala probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlas Gdl - Reboceros de La Piedad 0:19

83e minuut.
Chacón heeft problemen om de bal te vangen. Puchir onderschept slim de pass. Puchir met een sublieme pass. Galgóczi is nu in balbezit. Galgóczi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlas Gdl - Reboceros de La Piedad 0:20

85e minuut.
Olave met een sublieme pass. Cacique heeft problemen om de bal te vangen. Cacique probeert naar een medespeler te passen. Galgóczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Galgóczi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlas Gdl - Reboceros de La Piedad 0:21

87e minuut.
Cacique is nu in balbezit. Cacique passt de bal met de wreef. Galgóczi controleert de bal met de borst. Galgóczi draait met de bal, schiet en ... Cacique probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Olave geeft een lange en hoge pass. Ríos kopt de bal weg. Olave speelt de bal door. Daar is Galgóczi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galgóczi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlas Gdl - Reboceros de La Piedad 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlas Gdl 81%, Reboceros de La Piedad 19%.
Atlas Gdl - Reboceros de La Piedad 0:22