Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Valparaíso AC FC persa
424 Tactiek TIKI-TAKA 2.0
41% Balbezit 59%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
23.9 gemiddelde waardering 57.7
zwak Schieten uitmuntend
zwak Passen formidabel
zwak Verdedigen solide


1e minuut.
Castillo met een snelle inworp. Karlson is nu in balbezit. Karlson geeft een lange en hoge pass. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Ramírez geeft een lange en hoge pass. Norasco kopt de bal weg. Oprea is nu in balbezit. Oprea haalt uit met een fantastische trap. Robles probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Valparaíso AC - FC persa 0:1

5e minuut.
Klungelig pakt Glaría de bal. Salcedo is nu in balbezit. Oprea verovert de bal door een tackle van achteren. Oprea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Valparaíso AC - FC persa 0:2

7e minuut.
Oprea kopt de bal weg. Salas probeert de bal aan de voet te houden. Karlson bereikt de bal nog maar net als eerste. Karlson haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Valparaíso AC - FC persa 0:3

9e minuut.
Szaleniec geeft een hoge lob. Trela bereikt de bal nog maar net als eerste. Trela passt de bal in één keer door. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Salcedo kan de bal niet met de borst controleren. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo probeert naar een medespeler te passen. Oprea rent richting de bal. Oprea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Szaleniec met de inworp. Muñoz is nu in balbezit. Muñoz passt de bal met de wreef. Daar is Oprea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oprea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Karlson heeft problemen om de bal te vangen. Albarrán rent richting de bal. Karlson onderschept slim de pass. Karlson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Valparaíso AC - FC persa 0:4

12e minuut.
Albarrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Albarrán passt de bal met de wreef. Salas is nu in balbezit. Oprea onderschept slim de pass. Oprea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Valparaíso AC - FC persa 0:5

14e minuut.
Trela passt de bal in één keer door. Karlson heeft problemen om de bal te vangen. Karlson probeert naar een medespeler te passen. Oprea is nu in balbezit. Oprea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Valparaíso AC - FC persa 0:6

15e minuut.
Castillo met een sublieme pass. Oprea rent richting de bal. Albarrán rent richting de bal. Oprea verovert de bal door een tackle van achteren. Oprea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Valparaíso AC - FC persa 0:7

16e minuut.
Glaría rent richting de bal. Glaría passt de bal zonder na te denken. Albarrán heeft problemen om de bal te vangen. Oprea is nu in balbezit. Oprea haalt uit met een fantastische trap. Robles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Trela geeft een lange en hoge pass. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea schiet op doel. Na een snelle pass probeert Salas de bal onder controle te krijgen. Robles maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Valparaíso AC - FC persa 0:8

25e minuut.
Castillo speelt de bal door. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz probeert naar een medespeler te passen. Trela geeft een lange en hoge pass. Oprea maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Valparaíso AC - FC persa 0:9

28e minuut.
Karlson rent richting de bal. Karlson passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Oprea de bal. Oprea haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Albarrán de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Valparaíso AC - FC persa 0:10

30e minuut.
Karlson passt de bal in één keer door. Oprea is nu in balbezit. Albarrán is nu in balbezit. Trela bereikt de bal nog maar net als eerste. Trela haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Castillo is nu in balbezit. Castillo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Oprea de bal. Oprea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Valparaíso AC - FC persa 0:11

34e minuut.
Muñoz geeft een lange en hoge pass. Daar is Salas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albarrán rent richting de bal. Oprea onderschept slim de pass. Oprea draait met de bal, schiet en ... Robles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Klungelig pakt Trela de bal. Trela met een sublieme pass. Karlson met een sublieme pass. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Norasco de bal onder controle te krijgen. Oprea is nu in balbezit. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea onderschept slim de pass. Oprea draait met de bal, schiet en ... Robles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trela met de inworp. Muñoz is nu in balbezit. Muñoz geeft de bal voor. Oprea krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Valparaíso AC - FC persa 0:12

41e minuut.
Turpçu probeert naar een medespeler te passen. Iturbide bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo speelt de bal door. Oprea is nu in balbezit. Oprea draait met de bal, schiet en ... Robles bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Valparaíso AC - FC persa 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valparaíso AC 82%, FC persa 18%.
Valparaíso AC - FC persa 0:13

50e minuut.
Karlson bereikt de bal nog maar net als eerste. Karlson probeert naar een medespeler te passen. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea schiet op doel. Albarrán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Valparaíso AC - FC persa 0:14

52e minuut.
Salas speelt de bal door. Ramírez controleert de bal met de borst. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Albarrán rent richting de bal. Robles probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Valparaíso AC - FC persa 0:15

57e minuut.
Muñoz passt de bal in één keer door. Trela probeert naar een medespeler te passen. Oprea rent richting de bal. Oprea draait met de bal, schiet en ... Robles probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Valparaíso AC - FC persa 0:16

63e minuut.
Trela bereikt de bal nog maar net als eerste. Trela passt de bal met de wreef. Oprea heeft problemen om de bal te vangen. Oprea haalt uit met een fantastische trap. Robles probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Valparaíso AC - FC persa 0:17

64e minuut.
Trela rent richting de bal. Trela probeert naar een medespeler te passen. Oprea heeft problemen om de bal te vangen. Oprea schiet op doel. Robles probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Valparaíso AC - FC persa 0:18

71e minuut.
Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Karlson verovert de bal door een tackle van achteren. Karlson met een sublieme pass. Oprea is nu in balbezit. Oprea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Valparaíso AC - FC persa 0:19

73e minuut.
González geeft de bal voor. Glaría probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Muñoz met een sublieme pass. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Valparaíso AC - FC persa 0:20

76e minuut.
Trela is nu in balbezit. Trela passt de bal in één keer door. Oprea is nu in balbezit. Oprea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Valparaíso AC - FC persa 0:21

78e minuut.
Turpçu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turpçu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Albarrán de bal. Trela bereikt de bal nog maar net als eerste. Trela schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Oprea schiet op doel. Na een snelle pass probeert Albarrán de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Trela zal de hoekschop nemen. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Valparaíso AC - FC persa 0:22

82e minuut.
Muñoz speelt de bal door. Trela rent richting de bal. Trela met een sublieme pass. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Albarrán de bal. Oprea rent richting de bal. Trela rent richting de bal. Trela draait met de bal, schiet en ... Robles bokst de bal weg.

83e minuut.
Muñoz geeft een hoge lob. Oprea is nu in balbezit. Oprea draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Salas de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Muñoz met een sublieme pass. Trela bereikt de bal nog maar net als eerste. Trela geeft de bal voor. Karlson bereikt de bal nog maar net als eerste. Karlson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valparaíso AC 91%, FC persa 9%.
Valparaíso AC - FC persa 0:22