Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Veracruz fc Pordioseros F.C
Normal Tactiek mata gigantes
39% Balbezit 61%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 41
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
16.5 gemiddelde waardering 46.1
weak Schieten very good
unsatisfactory Passen solid
poor Verdedigen good


1e minuut.
Ibarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Amalberto verovert de bal door een tackle van achteren. Amalberto passt de bal met de wreef. Rępał is nu in balbezit. Rępał haalt uit met een fantastische trap. Chávez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rępał is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Veracruz fc - Pordioseros F.C 0:1

6e minuut.
Richter onderschept slim de pass. Mersan rent richting de bal. Mersan met een sublieme pass. Amalberto heeft problemen om de bal te vangen. Amalberto schiet op doel. Chávez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Romero heeft problemen om de bal te vangen. Amalberto is nu in balbezit. Amalberto schiet op doel. Na een snelle pass probeert Romero de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Mersan passt de bal met de wreef. Silveanu is nu in balbezit. Silveanu speelt de bal door. Amalberto is nu in balbezit. Amalberto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Chávez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Veracruz fc - Pordioseros F.C 0:2

14e minuut.
Richter rent richting de bal. Richter passt de bal in één keer door. Mersan met een sublieme pass. Amalberto is nu in balbezit. Amalberto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Rępał bereikt de bal nog maar net als eerste. Rępał passt de bal zonder na te denken. Amalberto rent richting de bal. Amalberto schiet op doel. Chávez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Veracruz fc - Pordioseros F.C 0:3

18e minuut.
Daar is Amalberto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amalberto passt de bal zonder na te denken. Morelos rent richting de bal. Rępał onderschept slim de pass. Rępał schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Richter verovert de bal door een tackle van achteren. Richter heeft problemen om de bal te vangen. Richter speelt de bal door. Rępał rent richting de bal. Rępał draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Pineda rent richting de bal. Richter verovert de bal door een tackle van achteren. Richter geeft een hoge lob. Amalberto is nu in balbezit. Amalberto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Veracruz fc - Pordioseros F.C 0:4

32e minuut.
Mersan speelt de bal door. Klungelig pakt Amalberto de bal. Amalberto met een sublieme pass. Rępał heeft problemen om de bal te vangen. Rępał haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Morelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Morelos geeft een hoge lob. Mersan kopt de bal weg. Amalberto heeft problemen om de bal te vangen. Amalberto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Veracruz fc - Pordioseros F.C 0:5

38e minuut.
Tinajero bereikt de bal nog maar net als eerste. Mersan is nu in balbezit. Mersan passt de bal zonder na te denken. Amalberto rent richting de bal. Amalberto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal. Rępał is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Mersan speelt de bal door. Amalberto is nu in balbezit. Amalberto passt de bal met de wreef. Rępał bereikt de bal nog maar net als eerste. Rępał draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Morelos met een harde bal richting middenveld. Richter kopt de bal weg. Rępał bereikt de bal nog maar net als eerste. Rępał schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Veracruz fc - Pordioseros F.C 0:6

43e minuut.
Rępał bereikt de bal nog maar net als eerste. Rępał passt de bal in één keer door. Amalberto is nu in balbezit. Amalberto haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Romero de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Veracruz fc - Pordioseros F.C 0:7

44e minuut.
Tinajero met een snelle inworp. Mersan rent richting de bal. Mersan geeft een lange en hoge pass. Rępał heeft problemen om de bal te vangen. Rępał haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Veracruz fc - Pordioseros F.C 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Veracruz fc 87%, Pordioseros F.C 13%.
Veracruz fc - Pordioseros F.C 0:8

47e minuut.
Chabrán rent richting de bal. Richter verovert de bal door een tackle van achteren. Richter geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Rępał de bal onder controle te krijgen. Rępał draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Veracruz fc - Pordioseros F.C 0:9

51e minuut.
Osuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Mersan onderschept slim de pass. Mersan met een sublieme pass. Amalberto rent richting de bal. Amalberto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Silveanu geeft de bal voor. Amalberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero onderschept slim de pass. Rępał onderschept slim de pass. Rępał draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rępał controleert de bal met de borst. Chávez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rępał bereikt de bal nog maar net als eerste. Rępał haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Osuna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chabrán bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Silveanu. Silveanu krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Chávez probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Silveanu met de inworp. Richter rent richting de bal. Richter geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Mersan kopt de bal weg. Esparza probeert naar een medespeler te passen. Amalberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Amalberto haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Veracruz fc - Pordioseros F.C 0:10

62e minuut.
Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter passt de bal zonder na te denken. Silveanu rent richting de bal. Silveanu geeft de bal voor. Rępał springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Veracruz fc - Pordioseros F.C 0:11

63e minuut.
Amalberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Amalberto geeft een hoge lob. Rępał kopt de bal weg. Silveanu is nu in balbezit. Silveanu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Romero verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mersan zal de hoekschop nemen. Rępał krijgt zijn hoofd ertegen. Chávez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Veracruz fc - Pordioseros F.C 0:12

70e minuut.
Tinajero is nu in balbezit. Mersan geeft een lange en hoge pass. Amalberto heeft problemen om de bal te vangen. Amalberto draait met de bal, schiet en ... Chávez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Veracruz fc - Pordioseros F.C 0:13

71e minuut.
Amalberto passt de bal met de wreef. Palaticzky is nu in balbezit. Palaticzky probeert naar een medespeler te passen. Silveanu is nu in balbezit. Silveanu passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Chabrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Silveanu onderschept slim de pass. Silveanu geeft een hoge lob. Rępał is nu in balbezit. Rępał haalt uit met een fantastische trap. Chávez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Morelos onderschept slim de pass. Morelos geeft een lange en hoge pass. Richter geeft een hoge lob. Amalberto rent richting de bal. Amalberto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Veracruz fc - Pordioseros F.C 0:14

85e minuut.
Chabrán rent richting de bal. Chabrán speelt de bal door. Ibarra rent richting de bal. Mersan is nu in balbezit. Mersan geeft een hoge lob. Chávez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Veracruz fc 81%, Pordioseros F.C 19%.
Veracruz fc - Pordioseros F.C 0:14