Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YuJu FC Riestra FC
Normal Tactiek 433W
46% Balbezit 54%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 40.7
waardeloos Schieten redelijk
zwak Passen solide
zwak Verdedigen zwak


2e minuut.
Drewniak met een snelle inworp. Certowicz speelt de bal door. Trejo heeft problemen om de bal te vangen. Epuraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Epuraş schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Tüzel kopt de bal weg. Seoane probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Epuraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Epuraş schiet op doel. Trejo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YuJu FC - Riestra FC 0:1

10e minuut.
Estrada geeft een hoge lob. Drewniak is nu in balbezit. Márquez maakt een afschuwelijke overtreding. Drewniak raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Drewniak kan niet meer verder spelen. Tupajić komt het veld opgelopen. Certowicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Epuraş springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Tustanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Tüzel met een sublieme pass. Epuraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Epuraş schiet op doel. Navia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
YuJu FC - Riestra FC 0:2

16e minuut.
Tustanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Tustanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Tustanowski geeft een hoge lob. Tüzel maakt een snoekduik en kopt de bal. Navia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Tupajić met een sublieme pass. Klungelig pakt Epuraş de bal. Epuraş passt de bal in één keer door. Tüzel rent richting de bal. Tüzel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
YuJu FC - Riestra FC 0:3

21e minuut.
Quinhones bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinhones passt de bal met de wreef. Alvarado speelt de bal door. Certowicz rent richting de bal. Certowicz geeft een lange en hoge pass. Navia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Navia speelt de bal door. Quinhones heeft problemen om de bal te vangen. Quinhones met een sublieme pass. Epuraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Epuraş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
YuJu FC - Riestra FC 0:4

24e minuut.
Seoane bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupajić verovert de bal door een tackle van achteren. Tupajić speelt de bal door. Tüzel is nu in balbezit. Tüzel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Tupajić heeft problemen om de bal te vangen. Tupajić met een sublieme pass. Epuraş is nu in balbezit. Epuraş draait met de bal, schiet en ... Navia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
YuJu FC - Riestra FC 0:5

26e minuut.
Márquez geeft de bal voor. Ruiz kopt de bal weg. Tupajić speelt de bal door. Epuraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Epuraş schiet op doel. Navia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tustanowski probeert naar een medespeler te passen. Tüzel heeft problemen om de bal te vangen. Tüzel draait met de bal, schiet en ... Navia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
YuJu FC - Riestra FC 0:6

28e minuut.
Ruiz geeft een lange en hoge pass. Quinhones rent richting de bal. Quinhones geeft een lange en hoge pass. Tüzel is nu in balbezit. Tüzel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
YuJu FC - Riestra FC 0:7

32e minuut.
Alvarado met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tupajić met een snelle inworp. Certowicz probeert naar een medespeler te passen. Tüzel bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tüzel is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
YuJu FC - Riestra FC 0:8

36e minuut.
Yegros met een sublieme pass. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tupajić de bal. Tupajić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Ruiz speelt de bal door. Yegros rent richting de bal. Certowicz probeert naar een medespeler te passen. Epuraş rent richting de bal. Epuraş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Navia trapt de bal weg. Quinhones kopt de bal weg. Daar is Seoane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tüzel rent richting de bal. Tüzel haalt uit met een fantastische trap. Navia bokst de bal weg.

43e minuut.
Oviedo geeft een lange en hoge pass. Certowicz rent richting de bal. Certowicz probeert naar een medespeler te passen. Quinhones geeft een hoge lob. Epuraş geeft een hoge lob. Navia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tüzel bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
YuJu FC - Riestra FC 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YuJu FC 80%, Riestra FC 20%.
YuJu FC - Riestra FC 0:9

55e minuut.
Tupajić geeft een lange en hoge pass. Tustanowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Trejo de bal. Epuraş is nu in balbezit. Epuraş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
YuJu FC - Riestra FC 0:10

59e minuut.
Klos passt de bal zonder na te denken. Epuraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Epuraş probeert naar een medespeler te passen. Tüzel rent richting de bal. Tüzel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Certowicz met een sublieme pass. Quinhones geeft de bal voor. Klungelig pakt Epuraş de bal. Tüzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüzel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Estrada rent richting de bal. Tustanowski rent richting de bal. Tustanowski passt de bal met de wreef. Tüzel rent richting de bal. Tüzel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Tupajić geeft een lange en hoge pass. Tustanowski kopt de bal weg. Oviedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüzel verovert de bal door een tackle van achteren. Tüzel haalt uit met een fantastische trap. Navia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tustanowski speelt de bal door. Epuraş probeert de bal met de borst te controleren. Tüzel is nu in balbezit. Tüzel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
YuJu FC - Riestra FC 0:11

90e minuut.
Epuraş is nu in balbezit. Epuraş passt de bal zonder na te denken. Daar is Tüzel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tustanowski is nu in balbezit. Tustanowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YuJu FC 81%, Riestra FC 19%.
YuJu FC - Riestra FC 0:11