Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MSBY Pumas de C.U.
Normal Tactiek 433_JUNIO23
38% Balbezit 62%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
20.6 gemiddelde waardering 43.1
poor Schieten very good
weak Passen very good
hopeless Verdedigen weak


11e minuut.
Epözdemir kopt de bal weg. Daar is Varela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Văn Toản rent richting de bal. Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Varela haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Cuesta passt de bal in één keer door. Backbrot rent richting de bal. Backbrot passt de bal in één keer door. Varela rent richting de bal. Varela draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Lezama bereikt de bal nog maar net als eerste. Traino onderschept slim de pass. Backbrot speelt de bal door. Varela rent richting de bal. Varela schiet op doel. Mejía kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Epözdemir zal de hoekschop nemen. Bankowicz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is López, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Varela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MSBY - Pumas de C.U. 0:1

23e minuut.
Cuesta speelt de bal door. Epözdemir is nu in balbezit. Epözdemir speelt de bal door. Văn Toản rent richting de bal. Văn Toản draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MSBY - Pumas de C.U. 0:2

24e minuut.
Salgado heeft problemen om de bal te vangen. Salgado passt de bal met de wreef. Hermosillo rent richting de bal. Văn Toản verovert de bal door een tackle van achteren. Văn Toản schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MSBY - Pumas de C.U. 0:3

29e minuut.
Escamilla is nu in balbezit. Cuesta rent richting de bal. Cuesta speelt de bal door. Varela rent richting de bal. Varela haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Toản bereikt de bal nog maar net als eerste. Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Varela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MSBY - Pumas de C.U. 0:4

34e minuut.
Escamilla geeft een hoge lob. Bankowicz rent richting de bal. Bankowicz passt de bal met de wreef. Varela rent richting de bal. Varela draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Daar is Traino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Lezama stond buitenspel. Idziorek maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Văn Toản is nu in balbezit. Văn Toản draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Lezama rent richting de bal. Backbrot probeert naar een medespeler te passen. Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Toản is nu in balbezit. Văn Toản haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
MSBY - Pumas de C.U. 0:5

43e minuut.
Mommers verovert de bal door een tackle van achteren. Mommers speelt de bal door. Daar is Varela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MSBY - Pumas de C.U. 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MSBY 65%, Pumas de C.U. 35%.
MSBY - Pumas de C.U. 0:6

46e minuut.
Ramos probeert naar een medespeler te passen. Montesinos rent richting de bal. Montesinos passt de bal in één keer door. Văn Toản is nu in balbezit. Văn Toản draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Klungelig pakt Backbrot de bal. Epözdemir is nu in balbezit. Epözdemir passt de bal met de wreef. Varela rent richting de bal. Varela haalt uit met een fantastische trap. Mejía probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
MSBY - Pumas de C.U. 0:7

55e minuut.
Epözdemir probeert naar een medespeler te passen. Varela is nu in balbezit. Varela met een sublieme pass. Bankowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Varela is nu in balbezit. López is nu in balbezit. Varela verovert de bal door een tackle van achteren. Văn Toản is nu in balbezit. Văn Toản haalt uit met een fantastische trap. Mejía verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Osorno rent richting de bal. Epözdemir onderschept slim de pass. Epözdemir probeert naar een medespeler te passen. Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Varela schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Văn Toản probeert de bal aan de voet te houden. Epözdemir is nu in balbezit. Epözdemir passt de bal in één keer door. Văn Toản is nu in balbezit. Văn Toản draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Bankowicz passt de bal met de wreef. Epözdemir met een sublieme pass. Văn Toản is nu in balbezit. Văn Toản schiet op doel. Mejía werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Bustos geeft een lange en hoge pass. Mommers heeft problemen om de bal te vangen. Mommers geeft een hoge lob. Văn Toản rent richting de bal. Văn Toản draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Epözdemir probeert naar een medespeler te passen. Montesinos heeft problemen om de bal te vangen. Backbrot speelt de bal door. Văn Toản rent richting de bal. Văn Toản draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Cuesta passt de bal zonder na te denken. Epözdemir rent richting de bal. Epözdemir passt de bal met de wreef. Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Varela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MSBY - Pumas de C.U. 0:8

71e minuut.
Salgado passt de bal zonder na te denken. Hermosillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermosillo geeft de bal voor. Văn Toản heeft problemen om de bal te vangen. Văn Toản haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MSBY - Pumas de C.U. 0:9

79e minuut.
Ramos verovert de bal door een tackle van achteren. Backbrot met een sublieme pass. Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MSBY - Pumas de C.U. 0:10

82e minuut.
Garay geeft de bal voor. Buitenspel voor Lezama. Goede buitenspelval van de verdediging. Epözdemir maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Văn Toản rent richting de bal. Văn Toản schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Inworp. Cuesta met een snelle inworp. Montesinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankowicz onderschept slim de pass. Bankowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MSBY 82%, Pumas de C.U. 18%.
MSBY - Pumas de C.U. 0:10