Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Machacado con huevo fc Mequetrefes F. C.
442 Tactiek Pesado
36% Balbezit 64%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 58
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 49.2
poor Schieten incredible
weak Passen good
poor Verdedigen solid


1e minuut.
Gracia bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa rent richting de bal. Jacomelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacomelli draait met de bal, schiet en ... Manjarín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Machacado con huevo fc - Mequetrefes F. C. 0:1

4e minuut.
Kovaljov geeft een lange en hoge pass. Jacomelli kopt de bal weg. Kiffer is nu in balbezit. Kiffer draait met de bal, schiet en ... Valdéz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Machacado con huevo fc - Mequetrefes F. C. 0:2

4e minuut.
Kiffer rent richting de bal. Kiffer passt de bal met de wreef. Jacomelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacomelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Machacado con huevo fc - Mequetrefes F. C. 0:3

8e minuut.
Aranda speelt de bal door. Jacomelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacomelli passt de bal zonder na te denken. Kiffer rent richting de bal. Kiffer haalt uit met een fantastische trap. Manjarín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Erőss verovert de bal door een tackle van achteren. Erőss geeft een hoge lob. Kiffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacomelli is nu in balbezit. Jacomelli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Cortez de bal. Kiffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiffer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Machacado con huevo fc - Mequetrefes F. C. 0:4

11e minuut.
Daar is Casillas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casillas passt de bal zonder na te denken. Cortez is nu in balbezit. Jacomelli verovert de bal door een tackle van achteren. Jacomelli schiet op doel. Manjarín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kiffer rent richting de bal. Kiffer haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Machacado con huevo fc - Mequetrefes F. C. 0:5

12e minuut.
Barandarian is nu in balbezit. Barandarian geeft de bal voor. Cortez kan de bal niet met de borst controleren. Kiffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiffer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Kiffer geeft een hoge lob. Astivia heeft problemen om de bal te vangen. Jacomelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacomelli draait met de bal, schiet en ... Manjarín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Machacado con huevo fc - Mequetrefes F. C. 0:6

14e minuut.
Gracia is nu in balbezit. Jacomelli onderschept slim de pass. Jacomelli passt de bal zonder na te denken. Kiffer rent richting de bal. Kiffer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Machacado con huevo fc - Mequetrefes F. C. 0:7

17e minuut.
Gracia speelt de bal door. Inworp. Veiga met de inworp. Kovaljov is nu in balbezit. Kovaljov geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jacomelli maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Machacado con huevo fc - Mequetrefes F. C. 0:8

18e minuut.
Jacomelli geeft de bal voor. Kiffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez begaat een overtreding. Kiffer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kiffer komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Machacado con huevo fc - Mequetrefes F. C. 0:9

19e minuut.
Jacomelli is nu in balbezit. Jacomelli schiet op doel. Astivia probeert de bal aan de voet te houden. Kiffer is nu in balbezit. Kiffer haalt uit met een fantastische trap. Manjarín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kiffer is nu in balbezit. Kiffer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Machacado con huevo fc - Mequetrefes F. C. 0:10

20e minuut.
Gracia passt de bal in één keer door. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiffer verovert de bal door een tackle van achteren. Kiffer schiet op doel. Manjarín werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Machacado con huevo fc - Mequetrefes F. C. 0:11

22e minuut.
Manjarín trapt de bal weg. Aranda is nu in balbezit. Yegros probeert naar een medespeler te passen. Jacomelli is nu in balbezit. Jacomelli draait met de bal, schiet en ... Manjarín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kovaljov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jacomelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacomelli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Talapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Talapa passt de bal in één keer door. Kovaljov speelt de bal door. Daar is Jacomelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jacomelli draait met de bal, schiet en ... Manjarín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Yegros probeert naar een medespeler te passen. Talapa geeft een hoge lob. Valdéz kopt de bal weg. Kovaljov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovaljov geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Estay speelt de bal door. Kovaljov rent richting de bal. Kovaljov passt de bal zonder na te denken. Jacomelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacomelli schiet op doel. Manjarín bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Machacado con huevo fc - Mequetrefes F. C. 0:12

34e minuut.
Kiffer passt de bal met de wreef. Jacomelli rent richting de bal. Jacomelli schiet op doel. Astivia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Machacado con huevo fc - Mequetrefes F. C. 0:13

35e minuut.
Kovaljov kopt de bal weg. Cortez rent richting de bal. Talapa onderschept slim de pass. Talapa geeft de bal voor. Jacomelli springt en kopt de bal. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Machacado con huevo fc - Mequetrefes F. C. 0:14

36e minuut.
Astivia passt de bal zonder na te denken. Talapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Talapa probeert naar een medespeler te passen. Jacomelli heeft problemen om de bal te vangen. Jacomelli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kiffer krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Machacado con huevo fc - Mequetrefes F. C. 0:15

37e minuut.
Gracia heeft problemen om de bal te vangen. Kiffer is nu in balbezit. Kiffer passt de bal in één keer door. Jacomelli is nu in balbezit. Jacomelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Machacado con huevo fc - Mequetrefes F. C. 0:16

41e minuut.
Kovaljov verovert de bal door een tackle van achteren. Kovaljov geeft de bal voor. Valdéz heeft problemen om de bal te vangen. Jacomelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacomelli draait met de bal, schiet en ... Manjarín bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kovaljov neemt de hoekschop. Jacomelli maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Astivia heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Kiffer is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aguilar. Kiffer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kovaljov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jacomelli maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Yegros is nu in balbezit. Yegros met een sublieme pass. Kiffer is nu in balbezit. Kiffer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Machacado con huevo fc - Mequetrefes F. C. 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Machacado con huevo fc 91%, Mequetrefes F. C. 9%.
Machacado con huevo fc - Mequetrefes F. C. 0:17

47e minuut.
Aranda rent richting de bal. Aranda geeft een lange en hoge pass. Kiffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiffer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Machacado con huevo fc - Mequetrefes F. C. 0:18

50e minuut.
Kovaljov met een sublieme pass. Klungelig pakt Valdéz de bal. Kiffer is nu in balbezit. Kiffer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Machacado con huevo fc - Mequetrefes F. C. 0:19

52e minuut.
Astivia geeft de bal voor. Jacomelli is nu in balbezit. Klungelig pakt Jacomelli de bal. Jacomelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Machacado con huevo fc - Mequetrefes F. C. 0:20

56e minuut.
Yegros speelt de bal door. Erőss geeft een hoge lob. Kiffer rent richting de bal. Kiffer schiet op doel. Manjarín werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Machacado con huevo fc - Mequetrefes F. C. 0:21

60e minuut.
Jamesson geeft de bal voor. Jacomelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacomelli passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kiffer de bal. Kiffer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Machacado con huevo fc - Mequetrefes F. C. 0:22

61e minuut.
Aranda geeft een hoge lob. Jacomelli is nu in balbezit. Jacomelli geeft de bal voor. Kiffer probeert de bal met de borst te controleren. Kiffer schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Machacado con huevo fc - Mequetrefes F. C. 0:23

64e minuut.
Daar is Yegros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aranda rent richting de bal. Aranda probeert naar een medespeler te passen. Jacomelli rent richting de bal. Jacomelli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kiffer rent richting de bal. Kiffer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Kovaljov probeert naar een medespeler te passen. Talapa controleert de bal met de borst. Talapa speelt de bal door. Kiffer rent richting de bal. Kiffer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Machacado con huevo fc - Mequetrefes F. C. 0:24

68e minuut.
Kiffer onderschept slim de pass. Kiffer geeft een hoge lob. Jacomelli is nu in balbezit. Jacomelli haalt uit met een fantastische trap. Manjarín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Machacado con huevo fc - Mequetrefes F. C. 0:25

70e minuut.
Talapa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kovaljov de bal. Kovaljov geeft een hoge lob. Kiffer is nu in balbezit. Kiffer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Valdéz geeft de bal voor. Aranda kopt de bal weg. Kiffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacomelli is nu in balbezit. Jacomelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Machacado con huevo fc - Mequetrefes F. C. 0:26

74e minuut.
Espinosa probeert naar een medespeler te passen. Gracia rent richting de bal. Kiffer verovert de bal door een tackle van achteren. Kiffer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Cortez is nu in balbezit. Talapa onderschept slim de pass. Talapa probeert naar een medespeler te passen. Kiffer heeft problemen om de bal te vangen. Kiffer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Aranda geeft een lange en hoge pass. Kovaljov met een sublieme pass. Astivia heeft problemen om de bal te vangen. Jacomelli is nu in balbezit. Jacomelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Erőss met een sublieme pass. Aranda heeft problemen om de bal te vangen. Aranda geeft een hoge lob. Jacomelli rent richting de bal. Jacomelli draait met de bal, schiet en ... Manjarín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Kovaljov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovaljov passt de bal zonder na te denken. Kiffer is nu in balbezit. Kiffer schiet op doel. Manjarín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Manjarín met een harde bal richting middenveld. Aranda heeft problemen om de bal te vangen. Aranda passt de bal in één keer door. Jacomelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacomelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Machacado con huevo fc - Mequetrefes F. C. 0:27

83e minuut.
Kiffer draait met de bal, schiet en ... Valdéz probeert de bal aan de voet te houden. Jacomelli rent richting de bal. Jacomelli draait met de bal, schiet en ... Manjarín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Machacado con huevo fc - Mequetrefes F. C. 0:28

84e minuut.
Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa met een sublieme pass. Cortez kan de bal niet met de borst controleren. Kiffer is nu in balbezit. Kiffer heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Cortez is nu in balbezit. Aranda rent richting de bal. Aranda met een sublieme pass. Kiffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiffer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Machacado con huevo fc - Mequetrefes F. C. 0:29

89e minuut.
Cortez rent richting de bal. Kiffer onderschept slim de pass. Kiffer passt de bal zonder na te denken. Jacomelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacomelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Machacado con huevo fc - Mequetrefes F. C. 0:30

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Machacado con huevo fc 82%, Mequetrefes F. C. 18%.
Machacado con huevo fc - Mequetrefes F. C. 0:30