Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scrap United FC Pumas Moleros
Normal Tactiek x433_1w
45% Balbezit 55%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 39
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 45.1
zwak Schieten uitstekend
zwak Passen goed
zwak Verdedigen redelijk


1e minuut.
Rivolta rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Del Olmo. Rivolta raakt geblesseerd tijdens het duel. Gaia zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Capetillo controleert de bal met de borst. Capetillo geeft de bal voor. Rivolta krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Menzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menzi haalt uit met een fantastische trap. Gudiño maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scrap United FC - Pumas Moleros 0:1

3e minuut.
Briones onderschept slim de pass. Winter geeft een lange en hoge pass. Briones probeert de bal aan de voet te houden. Menzi rent richting de bal. Menzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Scrap United FC - Pumas Moleros 0:2

5e minuut.
Begines rent richting de bal. Begines passt de bal in één keer door. Rivolta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivolta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scrap United FC - Pumas Moleros 0:3

22e minuut.
Winter is nu in balbezit. Nicoletti is nu in balbezit. Nicoletti geeft de bal voor. Menzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Menzi haalt uit met een fantastische trap. Gudiño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Menzi is nu in balbezit. Menzi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Klungelig pakt Winter de bal. Winter speelt de bal door. Islas met een sublieme pass. Menzi rent richting de bal. Menzi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Santillana geeft de bal voor. Menzi kopt de bal weg. Beltrán heeft problemen om de bal te vangen. Rivolta rent richting de bal. Rivolta geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Máñez geeft een lange en hoge pass. Menzi kopt de bal weg. Daar is Begines, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivolta rent richting de bal. Rivolta haalt uit met een fantastische trap. Gudiño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Islas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Prado de bal. Menzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Menzi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gancedo de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Gaia kopt de bal weg. Daar is Begines, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prado rent richting de bal. Menzi verovert de bal door een tackle van achteren. Menzi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Islas heeft problemen om de bal te vangen. Islas geeft de bal voor. Daar is Gancedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menzi is nu in balbezit. Menzi schiet op doel. De bal raakt de paal. Capetillo geeft een hoge lob. Menzi rent richting de bal. Menzi schiet op doel. Gudiño verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scrap United FC - Pumas Moleros 0:4

41e minuut.
Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Islas verovert de bal door een tackle van achteren. Islas probeert naar een medespeler te passen. Menzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Menzi schiet op doel. Gudiño kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Scrap United FC - Pumas Moleros 0:5

44e minuut.
Briones speelt de bal door. Winter bereikt de bal nog maar net als eerste. Winter speelt de bal door. Rivolta is nu in balbezit. Rivolta schiet op doel. Gudiño verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Menzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Menzi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scrap United FC 78%, Pumas Moleros 22%.
Scrap United FC - Pumas Moleros 0:5

48e minuut.
Rivolta bereikt de bal nog maar net als eerste. Menzi is nu in balbezit. Rivolta rent richting de bal. Menzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Menzi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Winter passt de bal in één keer door. Capetillo probeert naar een medespeler te passen. Gancedo is nu in balbezit. Menzi verovert de bal door een tackle van achteren. Menzi schiet op doel. Gudiño verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Santillana probeert de bal met de borst te controleren. Santillana met een sublieme pass. Daar is Begines, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivolta is nu in balbezit. Rivolta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scrap United FC - Pumas Moleros 0:6

57e minuut.
Islas rent richting de bal. Soler begaat een overtreding. Islas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Islas met een snel genomen vrije trap. Menzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Menzi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gancedo de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Scrap United FC - Pumas Moleros 0:7

59e minuut.
Soler passt de bal met de wreef. Islas is nu in balbezit. Met opzet legt Castellanos zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Castellanos moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Castellanos schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

59e minuut.
Islas raakt geblesseerd tijdens het duel. Islas met een snel genomen vrije trap. Menzi rent richting de bal. Menzi met een sublieme pass. Rivolta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivolta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Scrap United FC - Pumas Moleros 0:8

61e minuut.
Islas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gaia rent richting de bal. Gaia geeft een lange en hoge pass. Menzi is nu in balbezit. Menzi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Islas is nu in balbezit. Islas passt de bal met de wreef. Rivolta rent richting de bal. Rivolta haalt uit met een fantastische trap. Gudiño maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scrap United FC - Pumas Moleros 0:9

64e minuut.
Márquez geeft een hoge lob. Klungelig pakt Begines de bal. Rivolta is nu in balbezit. Rivolta draait met de bal, schiet en ... Gudiño maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scrap United FC - Pumas Moleros 0:10

68e minuut.
Winter rent richting de bal. Winter passt de bal zonder na te denken. Menzi met een sublieme pass. Daar is Rivolta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivolta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scrap United FC - Pumas Moleros 0:11

75e minuut.
Máñez speelt de bal door. Rivolta rent richting de bal. Menzi is nu in balbezit. Rivolta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivolta draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Gancedo rent richting de bal. Menzi verovert de bal door een tackle van achteren. Menzi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Capetillo met de inworp. Winter geeft een lange en hoge pass. Menzi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scrap United FC - Pumas Moleros 0:12

82e minuut.
Santillana met een sublieme pass. Winter speelt de bal door. Rivolta rent richting de bal. Rivolta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scrap United FC - Pumas Moleros 0:13

87e minuut.
Soler is nu in balbezit. Islas onderschept slim de pass. Islas probeert naar een medespeler te passen. Rivolta rent richting de bal. Rivolta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Scrap United FC - Pumas Moleros 0:14

89e minuut.
Gaia passt de bal zonder na te denken. Daar is Winter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Winter met een sublieme pass. Daar is Menzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menzi schiet op doel. Gudiño verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scrap United FC 79%, Pumas Moleros 21%.
Scrap United FC - Pumas Moleros 0:14