Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
@golos Lisbon FC
Normal Tactiek normal
41% Balbezit 59%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 43
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 46.2
poor Schieten incredible
unsatisfactory Passen solid
unsatisfactory Verdedigen good


1e minuut.
Carambinha rent richting de bal. Zanyi verovert de bal door een tackle van achteren. Zanyi passt de bal met de wreef. Ościak rent richting de bal. Ościak haalt uit met een fantastische trap. Peneda bokst de bal weg.

4e minuut.
Lalaounis is nu in balbezit. Lalaounis passt de bal in één keer door. Ościak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ościak haalt uit met een fantastische trap. Peneda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
@golos - Lisbon FC 0:1

6e minuut.
Quintanilha geeft de bal voor. Lezana probeert naar een medespeler te passen. Medin rent richting de bal. Medin geeft een lange en hoge pass. Zanyi rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
@golos - Lisbon FC 0:2

7e minuut.
Magno speelt de bal door. Torga rent richting de bal. Ościak is nu in balbezit. Zanyi is nu in balbezit. Zanyi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Peneda trapt de bal weg. Ciepły kopt de bal weg. Zanyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanyi haalt uit met een fantastische trap. Peneda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

10e minuut.
Zanyi is nu in balbezit. Zanyi passt de bal met de wreef. Ościak is nu in balbezit. Ościak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
@golos - Lisbon FC 0:3

16e minuut.
Ościak onderschept slim de pass. Ościak probeert de bal met de borst te controleren. Ościak geeft een hoge lob. Daar is Zanyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zanyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
@golos - Lisbon FC 0:4

18e minuut.
Torga geeft de bal voor. Daar is Lezana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lezana met een sublieme pass. Lalaounis geeft de bal voor. Ościak springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Lezana probeert naar een medespeler te passen. Darslikov met een sublieme pass. Lalaounis rent richting de bal. Lalaounis geeft een hoge lob. Ościak springt en kopt de bal. Peneda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Darslikov probeert naar een medespeler te passen. Fiuza probeert naar een medespeler te passen. Ciepły probeert de bal met de borst te controleren. Zanyi is nu in balbezit. Zanyi schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
State raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Samardžić komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Torga heeft problemen om de bal te vangen. Viola bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanyi onderschept slim de pass. Zanyi haalt uit met een fantastische trap. Peneda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
@golos - Lisbon FC 0:5

26e minuut.
Quintanilha geeft de bal voor. Samardžić is nu in balbezit. Samardžić probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Zanyi de bal onder controle te krijgen. Zanyi schiet op doel. Peneda bokst de bal weg.

28e minuut.
Peneda probeert naar een medespeler te passen. Lezana probeert naar een medespeler te passen. Lalaounis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalaounis geeft een hoge lob. Ościak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
@golos - Lisbon FC 0:6

33e minuut.
Zanyi is nu in balbezit. Viola verovert de bal door een tackle van achteren. Ościak is nu in balbezit. Ościak draait met de bal, schiet en ... Peneda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
@golos - Lisbon FC 0:7

35e minuut.
Medin passt de bal met de wreef. Ciepły met een sublieme pass. Ościak is nu in balbezit. Ościak schiet op doel. Peneda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
@golos - Lisbon FC 0:8

36e minuut.
Lalaounis speelt de bal door. Zanyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanyi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ościak de bal. Ościak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Zanyi de bal. Fiuza met een sublieme pass. Lalaounis probeert naar een medespeler te passen. Ciepły geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Lezana passt de bal met de wreef. Lalaounis rent richting de bal. Lalaounis probeert naar een medespeler te passen. Ościak rent richting de bal. Ościak schiet op doel. Peneda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
@golos - Lisbon FC 0:9

42e minuut.
Lalaounis is nu in balbezit. Lalaounis passt de bal zonder na te denken. Ościak speelt de bal door. Zanyi is nu in balbezit. Zanyi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
@golos - Lisbon FC 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: @golos 81%, Lisbon FC 19%.
@golos - Lisbon FC 0:10

48e minuut.
Lezana kopt de bal weg. Zanyi rent richting de bal. Zanyi passt de bal met de wreef. Ościak rent richting de bal. Ościak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

49e minuut.
Viola geeft de bal voor. Inworp. Lalaounis met de inworp. Zanyi geeft een hoge lob. Ościak springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
@golos - Lisbon FC 0:11

54e minuut.
Samardžić geeft een hoge lob. Viola verovert de bal door een tackle van achteren. Lalaounis kopt de bal weg. Daar is Zanyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zanyi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Doeltrap. Peneda trapt de bal weg. Inworp. Darslikov met de inworp. Lalaounis geeft een hoge lob. Peneda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Ościak passt de bal zonder na te denken. Lalaounis rent richting de bal. Lalaounis geeft de bal voor. Ościak krijgt zijn hoofd ertegen. Peneda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
@golos - Lisbon FC 0:12

59e minuut.
Lezana met een sublieme pass. Lalaounis rent richting de bal. Lalaounis geeft een hoge lob. Ościak is nu in balbezit. Ościak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
@golos - Lisbon FC 0:13

61e minuut.
Lalaounis is nu in balbezit. Lalaounis met een sublieme pass. Medin bereikt de bal nog maar net als eerste. Medin speelt de bal door. Zanyi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
@golos - Lisbon FC 0:14

63e minuut.
Ościak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ościak passt de bal in één keer door. Daar is Viola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zanyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanyi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ciepły geeft de bal voor. Ościak heeft problemen om de bal te vangen. Zanyi is nu in balbezit. Zanyi haalt uit met een fantastische trap. Peneda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
@golos - Lisbon FC 0:15

64e minuut.
Delfino met een sublieme pass. Magno heeft problemen om de bal te vangen. Ościak onderschept slim de pass. Ościak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Peneda trapt de bal weg. Inworp. Medin met een snelle inworp. Ciepły heeft problemen om de bal te vangen. Ciepły draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ościak is nu in balbezit. Ościak draait met de bal, schiet en ... Peneda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
@golos - Lisbon FC 0:16

69e minuut.
Lalaounis probeert naar een medespeler te passen. Zanyi geeft de bal voor. Torga heeft problemen om de bal te vangen. Ościak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ościak draait met de bal, schiet en ... Peneda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Daar is Magno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciepły verovert de bal door een tackle van achteren. Ciepły probeert naar een medespeler te passen. Zanyi is nu in balbezit. Zanyi draait met de bal, schiet en ... Peneda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ościak probeert de bal met de borst te controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ościak probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
@golos - Lisbon FC 0:17

73e minuut.
Lalaounis geeft een lange en hoge pass. Daar is Quintanilha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ościak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ościak draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Torga de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lalaounis zal de hoekschop nemen. Catanho heeft problemen om de bal te vangen. Zanyi is nu in balbezit. Zanyi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Quintanilha kopt de bal weg. Lezana heeft problemen om de bal te vangen. Lezana geeft een hoge lob. Ościak is nu in balbezit. Ościak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Catanho rent richting de bal. Ościak verovert de bal door een tackle van achteren. Ciepły speelt de bal door. Zanyi rent richting de bal. Zanyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
@golos - Lisbon FC 0:18

79e minuut.
Daar is Zanyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zanyi probeert naar een medespeler te passen. Lalaounis rent richting de bal. Lalaounis geeft de bal voor. Ościak maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Peneda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Fiuza bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanyi onderschept slim de pass. Zanyi passt de bal in één keer door. Ościak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ościak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
@golos - Lisbon FC 0:19

84e minuut.
Klungelig pakt Medin de bal. Medin passt de bal in één keer door. Ciepły met een sublieme pass. Klungelig pakt Zanyi de bal. Zanyi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Doeltrap. Peneda trapt de bal weg van het doel. Quintanilha kopt de bal weg. Ościak is nu in balbezit. Ościak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
@golos - Lisbon FC 0:20

87e minuut.
Quintanilha speelt de bal door. Ciepły rent richting de bal. Ciepły passt de bal met de wreef. Zanyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanyi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
@golos - Lisbon FC 0:21

89e minuut.
Zanyi verovert de bal door een tackle van achteren. Ościak rent richting de bal. Zanyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ościak is nu in balbezit. Ościak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: @golos 88%, Lisbon FC 12%.
@golos - Lisbon FC 0:21