Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Flamingos FC mordafoka-team
Normal Tactiek paty
40% Balbezit 60%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 43.4
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen goed
zwak Verdedigen redelijk


5e minuut.
Buelinckx speelt de bal door. Barakauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Padineanu rent richting de bal. Tekiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New Flamingos FC - mordafoka-team 0:1

9e minuut.
Castanheta heeft problemen om de bal te vangen. Nestorović bereikt de bal nog maar net als eerste. Nestorović geeft de bal voor. Tekiralan is nu in balbezit. Tekiralan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Mogueimas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nestorović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Padineanu is nu in balbezit. Padineanu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Barakauskis rent richting de bal. Barakauskis draait met de bal, schiet en ... Vera Cruz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Flamingos FC - mordafoka-team 0:2

13e minuut.
Niżnik geeft een lange en hoge pass. Daar is Mogueimas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barakauskis rent richting de bal. Barakauskis draait met de bal, schiet en ... Vera Cruz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Flamingos FC - mordafoka-team 0:3

15e minuut.
Farrainho bereikt de bal nog maar net als eerste. Turuncu verovert de bal door een tackle van achteren. Turuncu met een sublieme pass. Padineanu rent richting de bal. Padineanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Daar is Padineanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barakauskis is nu in balbezit. Padineanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakauskis rent richting de bal. Barakauskis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Turuncu geeft een hoge lob. Mogueimas is nu in balbezit. Barakauskis is nu in balbezit. Barakauskis haalt uit met een fantastische trap. Vera Cruz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Flamingos FC - mordafoka-team 0:4

20e minuut.
Madaleno rent richting de bal. Padineanu onderschept slim de pass. Padineanu met een sublieme pass. Barakauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakauskis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Barakauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mogueimas bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakauskis maakt een afschuwelijke overtreding. Barakauskis krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Tekiralan is nu in balbezit. Tekiralan passt de bal met de wreef. Daar is Mogueimas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barakauskis is nu in balbezit. Barakauskis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Flamingos FC - mordafoka-team 0:5

32e minuut.
Tekiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakauskis rent richting de bal. Tekiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakauskis rent richting de bal. Barakauskis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Flamingos FC - mordafoka-team 0:6

33e minuut.
Niżnik passt de bal in één keer door. Buelinckx speelt de bal door. Mogueimas bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakauskis verovert de bal door een tackle van achteren. Barakauskis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
New Flamingos FC - mordafoka-team 0:7

35e minuut.
Gaca geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reinaldo met een snelle inworp. Frias is nu in balbezit. Frias geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Germini bokst de bal weg.

37e minuut.
Durco heeft problemen om de bal te vangen. Padineanu rent richting de bal. Durco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Durco krijgt een gele kaart. Padineanu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Padineanu kan niet meer verder spelen. Ibănescu komt het veld opgelopen.

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vera Cruz trapt de bal weg van het doel. Buelinckx kopt de bal weg. Barakauskis heeft problemen om de bal te vangen. Barakauskis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Tekiralan is nu in balbezit. Tekiralan geeft een lange en hoge pass. Atouguiense kan de bal niet met de borst controleren. Barakauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakauskis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
New Flamingos FC - mordafoka-team 0:8

43e minuut.
Ibănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eucalipto is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buelinckx. Buelinckx krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Flamingos FC 72%, mordafoka-team 28%.
New Flamingos FC - mordafoka-team 0:8

46e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Vera Cruz niet meer kan verder spelen. Palhinha komt het veld opgelopen.

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nestorović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Durco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ibănescu geeft een lange en hoge pass. Palhinha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Nestorović bereikt de bal nog maar net als eerste. Nestorović speelt de bal door. Ibănescu is nu in balbezit. Ibănescu geeft een lange en hoge pass. Tekiralan kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
New Flamingos FC - mordafoka-team 0:9

57e minuut.
Nestorović rent richting de bal. Nestorović geeft een hoge lob. Barakauskis rent richting de bal. Barakauskis schiet op doel. Palhinha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Flamingos FC - mordafoka-team 0:10

61e minuut.
Durco is nu in balbezit. Tekiralan onderschept slim de pass. Tekiralan passt de bal met de wreef. Barakauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakauskis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
New Flamingos FC - mordafoka-team 0:11

63e minuut.
Tekiralan is nu in balbezit. Tekiralan speelt de bal door. Barakauskis is nu in balbezit. Ibănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibănescu haalt uit met een fantastische trap. Palhinha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Frias rent richting de bal. Niżnik verovert de bal door een tackle van achteren. Niżnik speelt de bal door. Ibănescu is nu in balbezit. Ibănescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
New Flamingos FC - mordafoka-team 0:12

67e minuut.
Klungelig pakt Mogueimas de bal. Mogueimas geeft de bal voor. Eucalipto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Niżnik is nu in balbezit. Niżnik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Nestorović geeft de bal voor. Tekiralan kopt de bal weg. Klungelig pakt Atouguiense de bal. Barakauskis is nu in balbezit. Barakauskis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Tekiralan rent richting de bal. Ibănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralan is nu in balbezit. Ibănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibănescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Buelinckx heeft problemen om de bal te vangen. Buelinckx probeert naar een medespeler te passen. Turuncu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Barakauskis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barakauskis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Reinaldo geeft een hoge lob. Doeltrap. Germini met een harde bal richting middenveld. Ibănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibănescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Niżnik rent richting de bal. Niżnik speelt de bal door. Turuncu probeert naar een medespeler te passen. Buelinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Buelinckx geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
New Flamingos FC - mordafoka-team 0:13

87e minuut.
Klungelig pakt Ibănescu de bal. Tekiralan rent richting de bal. Tekiralan probeert naar een medespeler te passen. Barakauskis is nu in balbezit. Barakauskis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Flamingos FC - mordafoka-team 0:14

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Turuncu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ibănescu is nu in balbezit. Ibănescu probeert naar een medespeler te passen. Barakauskis rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Flamingos FC - mordafoka-team 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Flamingos FC 74%, mordafoka-team 26%.
New Flamingos FC - mordafoka-team 0:15