Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Águias Rebeldes G.D.R-Canas
Normal Tactiek Joma
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 38.8
slecht Schieten zwak
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen zwak


4e minuut.
Moleiro speelt de bal door. Gomis is nu in balbezit. Gomis passt de bal met de wreef. Rebimbas is nu in balbezit. Rebimbas schiet op doel. Ceia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dorido is nu in balbezit. Dorido haalt uit met een fantastische trap. Ceia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Águias Rebeldes - G.D.R-Canas 0:1

12e minuut.
Moriondo speelt de bal door. Haas bereikt de bal nog maar net als eerste. Haas probeert naar een medespeler te passen. Dorido rent richting de bal. Dorido schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Águias Rebeldes - G.D.R-Canas 0:2

13e minuut.
Haas is nu in balbezit. Haas geeft de bal voor. Daar is Corvo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dorido rent richting de bal. Dorido draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Águias Rebeldes - G.D.R-Canas 0:3

18e minuut.
Haas geeft de bal voor. Dorido maakt een snoekduik en kopt de bal. Rebimbas heeft problemen om de bal te vangen. Rebimbas haalt uit met een fantastische trap. Ceia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Águias Rebeldes - G.D.R-Canas 0:4

22e minuut.
Moriondo probeert naar een medespeler te passen. Dorido is nu in balbezit. Dorido passt de bal zonder na te denken. Rebimbas is nu in balbezit. Rebimbas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Manco rent richting de bal. Picado onderschept slim de pass. Picado probeert naar een medespeler te passen. Rebimbas is nu in balbezit. Rebimbas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Haas rent richting de bal. Haas passt de bal zonder na te denken. Moriondo met een sublieme pass. Dorido rent richting de bal. Dorido schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Klungelig pakt Rebimbas de bal. Moriondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Moriondo geeft een hoge lob. Dorido is nu in balbezit. Dorido draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Águias Rebeldes 82%, G.D.R-Canas 18%.
Águias Rebeldes - G.D.R-Canas 0:4

49e minuut.
Moleiro is nu in balbezit. Gomis onderschept slim de pass. Gomis passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rebimbas de bal. Rebimbas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Cortegaça bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorido verovert de bal door een tackle van achteren. Moleiro begaat een overtreding. Dorido is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pantera neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Haas met een snelle inworp. Moriondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Moriondo passt de bal in één keer door. Rebimbas rent richting de bal. Rebimbas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Daar is Rebimbas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haas is nu in balbezit. Haas passt de bal in één keer door. Dorido bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorido schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Haas passt de bal met de wreef. Dorido is nu in balbezit. Rebimbas heeft problemen om de bal te vangen. Dorido bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorido haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Águias Rebeldes - G.D.R-Canas 0:5

75e minuut.
Calimero bereikt de bal nog maar net als eerste. Moriondo probeert naar een medespeler te passen. Pintassilgo is nu in balbezit. Rebimbas onderschept slim de pass. Rebimbas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Águias Rebeldes - G.D.R-Canas 0:6

77e minuut.
Haas kopt de bal weg. Rebimbas is nu in balbezit. Rebimbas passt de bal zonder na te denken. Dorido bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorido schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Águias Rebeldes - G.D.R-Canas 0:7

80e minuut.
Dorido heeft problemen om de bal te vangen. Pantera is nu in balbezit. Pantera passt de bal zonder na te denken. Dorido bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorido schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Águias Rebeldes 76%, G.D.R-Canas 24%.
Águias Rebeldes - G.D.R-Canas 0:7