Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Banheira FC Raigoon FC
442 Tactiek R-5212
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 42
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.3 gemiddelde waardering 47
poor Schieten incredible
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Kobiela krijgt zijn hoofd ertegen. Perneta speelt de bal door. Získal kopt de bal weg. Lezzo rent richting de bal. Lezzo draait met de bal, schiet en ... Perneta bokst de bal weg.

4e minuut.
Daar is Kobiela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kobiela geeft de bal voor. Lezzo rent richting de bal. Lezzo haalt uit met een fantastische trap. Perneta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Banheira FC - Raigoon FC 0:1

5e minuut.
Ferraria speelt de bal door. Garrudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobiela verovert de bal door een tackle van achteren. Kobiela schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Śniadecki passt de bal in één keer door. Lezzo rent richting de bal. Lezzo passt de bal in één keer door. Kobiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobiela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Banheira FC - Raigoon FC 0:2

10e minuut.
Łach passt de bal met de wreef. Lezzo rent richting de bal. Lezzo passt de bal met de wreef. Kobiela rent richting de bal. Kobiela haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Banheira FC - Raigoon FC 0:3

12e minuut.
Lezzo passt de bal met de wreef. Marinheiro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gachineiro is nu in balbezit. Lezzo onderschept slim de pass. Lezzo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Łach rent richting de bal. Łach probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lezzo de bal. Lezzo draait met de bal, schiet en ... Perneta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Banheira FC - Raigoon FC 0:4

16e minuut.
Lezzo verovert de bal door een tackle van achteren. Lezzo passt de bal zonder na te denken. Kobiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobiela schiet op doel. Perneta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Banheira FC - Raigoon FC 0:5

17e minuut.
Lezzo met een sublieme pass. Kobiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobiela passt de bal met de wreef. Lezzo is nu in balbezit. Lezzo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Získal geeft een lange en hoge pass. Łach kopt de bal weg. Lezzo rent richting de bal. Lezzo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Delpino is nu in balbezit. Delpino geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Získal zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Gachineiro verovert de bal door een tackle van achteren. Kobiela verovert de bal door een tackle van achteren. Kobiela geeft een lange en hoge pass. Lezzo is nu in balbezit. Lezzo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Lezzo speelt de bal door. Kobiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobiela passt de bal zonder na te denken. Lezzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Banheira FC - Raigoon FC 0:6

28e minuut.
Cotorim geeft de bal voor. Kobiela controleert de bal met de borst. Kobiela passt de bal zonder na te denken. Lezzo is nu in balbezit. Lezzo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Získal kopt de bal weg. Baev is nu in balbezit. Baev geeft de bal voor. Kobiela rent richting de bal. Kobiela haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Banheira FC - Raigoon FC 0:7

36e minuut.
Ingileifsson rent richting de bal. Ingileifsson geeft een hoge lob. Kobiela kopt de bal weg. Lezzo rent richting de bal. Lezzo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Kobiela rent richting de bal. Kobiela geeft een hoge lob. Daar is Gachineiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lezzo rent richting de bal. Lezzo draait met de bal, schiet en ... Perneta bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Banheira FC - Raigoon FC 0:8

41e minuut.
Garrudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrudo met een sublieme pass. Espirito Santo is nu in balbezit. Lezzo onderschept slim de pass. Lezzo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lezzo rent richting de bal. Lezzo haalt uit met een fantastische trap. Perneta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Banheira FC - Raigoon FC 0:9

43e minuut.
Śniadecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Śniadecki geeft een lange en hoge pass. Delpino kopt de bal weg. Kobiela rent richting de bal. Kobiela haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Perneta trapt de bal weg. Získal kopt de bal weg. Kobiela is nu in balbezit. Kobiela geeft de bal voor. Lezzo krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Banheira FC - Raigoon FC 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Banheira FC 74%, Raigoon FC 26%.
Banheira FC - Raigoon FC 0:10

46e minuut.
Folan geeft de bal voor. Lezzo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lezzo passt de bal in één keer door. Kobiela is nu in balbezit. Kobiela draait met de bal, schiet en ... Perneta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Banheira FC - Raigoon FC 0:11

50e minuut.
Delpino rent richting de bal. Delpino passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Gachineiro de bal onder controle te krijgen. Lezzo rent richting de bal. Lezzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Banheira FC - Raigoon FC 0:12

61e minuut.
Cidral rent richting de bal. Cidral geeft een hoge lob. Baev speelt de bal door. Lezzo is nu in balbezit. Lezzo haalt uit met een fantastische trap. Perneta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cidral raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Salvado komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Delpino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezzo verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Lezzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lezzo schiet op doel. Perneta maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Lezzo kopt de bal weg. Łach rent richting de bal. Łach geeft de bal voor. Lezzo is nu in balbezit. Lezzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Banheira FC - Raigoon FC 0:13

69e minuut.
Ferraria heeft problemen om de bal te vangen. Lezzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinheiro is nu in balbezit. Lezzo verovert de bal door een tackle van achteren. Lezzo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Banheira FC - Raigoon FC 0:14

71e minuut.
Delpino rent richting de bal. Delpino passt de bal met de wreef. Získal speelt de bal door. Kobiela is nu in balbezit. Kobiela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Banheira FC - Raigoon FC 0:15

75e minuut.
Pavão is nu in balbezit. Získal onderschept slim de pass. Získal met een sublieme pass. Lezzo is nu in balbezit. Lezzo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Daar is Łach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łach geeft de bal voor. Kobiela is nu in balbezit. Kobiela haalt uit met een fantastische trap. Perneta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Banheira FC - Raigoon FC 0:16

80e minuut.
Garrudo speelt de bal door. Daar is Pavão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lezzo is nu in balbezit. Lezzo schiet op doel. Perneta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Banheira FC - Raigoon FC 0:17

81e minuut.
Cotorim is nu in balbezit. Cotorim passt de bal in één keer door. Lezzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobiela draait met de bal, schiet en ... Perneta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Delpino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezzo verovert de bal door een tackle van achteren. Gachineiro is nu in balbezit. Lezzo verovert de bal door een tackle van achteren. Lezzo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Banheira FC - Raigoon FC 0:18

84e minuut.
Garrudo speelt de bal door. Ferraria heeft problemen om de bal te vangen. Lezzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezzo haalt uit met een fantastische trap. Perneta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Banheira FC 64%, Raigoon FC 36%.
Banheira FC - Raigoon FC 0:18