Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lisbon team AC Gadelhas
Normal Tactiek engode (S)
45% Balbezit 55%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 58
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.3 gemiddelde waardering 57.2
slecht Schieten wonderbaarlijk
zwak Passen uitstekend
slecht Verdedigen redelijk


3e minuut.
Vogli geeft de bal voor. Marazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Coração rent richting de bal. Marazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Marazzi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Borba kopt de bal weg. Martins rent richting de bal. Martins geeft de bal voor. Marazzi rent richting de bal. Marazzi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Martins kopt de bal weg. Alexandrino heeft problemen om de bal te vangen. Vogli speelt de bal door. Żądło is nu in balbezit. Żądło haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lisbon team - AC Gadelhas 0:1

7e minuut.
Martins met een sublieme pass. Klungelig pakt Bargelli de bal. Bargelli geeft de bal voor. Marazzi maakt een snoekduik en kopt de bal. Real probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
lisbon team - AC Gadelhas 0:2

9e minuut.
Klungelig pakt Bargelli de bal. Bargelli geeft een lange en hoge pass. Marazzi kopt de bal weg. Żądło bereikt de bal nog maar net als eerste. Żądło draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lisbon team - AC Gadelhas 0:3

10e minuut.
Borba bereikt de bal nog maar net als eerste. Borba probeert naar een medespeler te passen. Chapa kan de bal niet met de borst controleren. Żądło rent richting de bal. Żądło haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Martins kopt de bal weg. Klungelig pakt Alexandrino de bal. Marazzi rent richting de bal. Marazzi haalt uit met een fantastische trap. Sambado probeert de bal aan de voet te houden. Real bokst de bal weg. Żądło bereikt de bal nog maar net als eerste. Żądło draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Vogli passt de bal met de wreef. Bargelli rent richting de bal. Bargelli geeft de bal voor. Marazzi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
lisbon team - AC Gadelhas 0:4

16e minuut.
Martins passt de bal in één keer door. Gomig met een sublieme pass. Martins is nu in balbezit. Martins geeft een lange en hoge pass. Żądło krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Vogli speelt de bal door. Marazzi is nu in balbezit. Marazzi passt de bal zonder na te denken. Żądło bereikt de bal nog maar net als eerste. Żądło draait met de bal, schiet en ... Real bokst de bal weg.

19e minuut.
Martins bereikt de bal nog maar net als eerste. Gango tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Martins is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Martins met een snel genomen vrije trap. Żądło kopt de bal weg. Klungelig pakt Marazzi de bal. Marazzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lisbon team - AC Gadelhas 0:5

20e minuut.
Marazzi probeert naar een medespeler te passen. Gomig is nu in balbezit. Gomig geeft een hoge lob. Żądło rent richting de bal. Żądło schiet op doel. Real verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lisbon team - AC Gadelhas 0:6

21e minuut.
Wlazło is nu in balbezit. Wlazło geeft een lange en hoge pass. Sambado controleert de bal met de borst. Żądło bereikt de bal nog maar net als eerste. Żądło draait met de bal, schiet en ... Real verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bargelli neemt de hoekschop. Żądło maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Masnou raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hoyos komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Borba rent richting de bal. Wągiel onderschept slim de pass. Wągiel geeft de bal voor. Daar is Marazzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marazzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lisbon team - AC Gadelhas 0:7

29e minuut.
Gomig geeft een hoge lob. Marazzi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marazzi probeert naar een medespeler te passen. Żądło rent richting de bal. Żądło schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lisbon team - AC Gadelhas 0:8

31e minuut.
Daar is Żądło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żądło speelt de bal door. Marazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazzi schiet op doel. Real maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
lisbon team - AC Gadelhas 0:9

32e minuut.
Hoyos heeft problemen om de bal te vangen. Hoyos met een sublieme pass. Klungelig pakt Vogli de bal. Hoyos geeft een lange en hoge pass. Marazzi krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Martins geeft een hoge lob. Żądło heeft problemen om de bal te vangen. Żądło speelt de bal door. Marazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lisbon team - AC Gadelhas 0:10

37e minuut.
Real met een harde bal richting middenveld. Martins rent richting de bal. Martins geeft de bal voor. Marazzi rent richting de bal. Marazzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lisbon team - AC Gadelhas 0:11

37e minuut.
Venâncio probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Borba de bal. Marazzi rent richting de bal. Marazzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lisbon team - AC Gadelhas 0:12

41e minuut.
Wlazło passt de bal in één keer door. Marazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazzi speelt de bal door. Żądło rent richting de bal. Żądło haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
lisbon team - AC Gadelhas 0:13

43e minuut.
Bargelli heeft problemen om de bal te vangen. Bargelli speelt de bal door. Marazzi heeft problemen om de bal te vangen. Żądło is nu in balbezit. Żądło haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lisbon team - AC Gadelhas 0:14

44e minuut.
Daar is Miljković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gomig geeft de bal voor. Marazzi kopt de bal weg. Żądło bereikt de bal nog maar net als eerste. Żądło draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Żądło is nu in balbezit. Żądło schiet op doel. Real bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lisbon team 73%, AC Gadelhas 27%.
lisbon team - AC Gadelhas 0:14

46e minuut.
Borba is nu in balbezit. Żądło onderschept slim de pass. Żądło passt de bal met de wreef. Marazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazzi schiet op doel. Paal!

47e minuut.
Sambado trapt de bal weg. Martins kopt de bal weg. Chapa heeft problemen om de bal te vangen. Żądło rent richting de bal. Żądło draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marazzi rent richting de bal. Marazzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lisbon team - AC Gadelhas 0:15

49e minuut.
Marazzi geeft een hoge lob. Sambado heeft problemen om de bal te vangen. Żądło is nu in balbezit. Żądło draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lisbon team - AC Gadelhas 0:16

51e minuut.
Bargelli speelt de bal door. Real probeert naar een medespeler te passen. Martins controleert de bal met de borst. Martins geeft een hoge lob. Żądło krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
lisbon team - AC Gadelhas 0:17

53e minuut.
Borba passt de bal in één keer door. Żądło is nu in balbezit. Marazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lisbon team - AC Gadelhas 0:18

54e minuut.
Gango speelt de bal door. Alexandrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Vogli speelt de bal door. Żądło rent richting de bal. Żądło haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Real probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Vogli met de inworp. Bargelli geeft een lange en hoge pass. Marazzi maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Bargelli geeft een lange en hoge pass. Marazzi kopt de bal weg. Klungelig pakt Żądło de bal. Żądło haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lisbon team - AC Gadelhas 0:19

62e minuut.
Hoyos onderschept slim de pass. Hoyos geeft de bal voor. Sambado probeert de bal met de borst te controleren. Żądło is nu in balbezit. Żądło draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Alexandrino met een sublieme pass. Vogli geeft de bal voor. Żądło rent richting de bal. Żądło schiet op doel. Real maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lisbon team - AC Gadelhas 0:20

66e minuut.
Marazzi passt de bal zonder na te denken. Żądło heeft problemen om de bal te vangen. Marazzi rent richting de bal. Marazzi haalt uit met een fantastische trap. Real probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. MacLairish komt het veld opgelopen. Real trapt de bal weg. Gomig bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomig passt de bal zonder na te denken. Marazzi rent richting de bal. Marazzi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Martins heeft problemen om de bal te vangen. Barracas maakt een afschuwelijke overtreding. Martins is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Martins zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Marazzi springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Żądło geeft de bal voor. Alexandrino heeft problemen om de bal te vangen. MacLairish met een sublieme pass. Marazzi is nu in balbezit. Marazzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lisbon team - AC Gadelhas 0:21

73e minuut.
Gomig verovert de bal door een tackle van achteren. Gomig geeft een lange en hoge pass. Żądło kopt de bal weg. Marazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazzi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Real bokst de bal weg.

75e minuut.
Martins rent richting de bal. Martins geeft een lange en hoge pass. Żądło kopt de bal weg. Marazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazzi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Bargelli verovert de bal door een tackle van achteren. Bargelli geeft een hoge lob. Daar is Marazzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marazzi draait met de bal, schiet en ... Real werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lisbon team - AC Gadelhas 0:22

78e minuut.
Marazzi rent richting de bal. Marazzi geeft een lange en hoge pass. Chapa heeft problemen om de bal te vangen. Żądło is nu in balbezit. Żądło schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lisbon team - AC Gadelhas 0:23

80e minuut.
Żądło speelt de bal door. Bargelli rent richting de bal. Bargelli probeert naar een medespeler te passen. Marazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazzi draait met de bal, schiet en ... Real bokst de bal weg.

83e minuut.
Doeltrap. Real trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martins zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. MacLairish geeft de bal voor. Real probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Żądło is nu in balbezit. Żądło haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lisbon team - AC Gadelhas 0:24

87e minuut.
Bizarrom speelt de bal door. MacLairish is nu in balbezit. MacLairish passt de bal in één keer door. Żądło bereikt de bal nog maar net als eerste. Żądło draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marazzi is nu in balbezit. Marazzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lisbon team - AC Gadelhas 0:25

89e minuut.
Chapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapa passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacLairish met de inworp. Bargelli geeft een lange en hoge pass. Real probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
lisbon team - AC Gadelhas 0:26

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lisbon team 83%, AC Gadelhas 17%.
lisbon team - AC Gadelhas 0:26