Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HNK Botinec FC-Strah
Normal Tactiek 541
38% Balbezit 62%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.1 gemiddelde waardering 38
zwak Schieten uitstekend
waardeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen redelijk


4e minuut.
Gerben rent richting de bal. Gerben speelt de bal door. Klungelig pakt Örnek de bal. Phương rent richting de bal. Phương schiet op doel. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Koljeno passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gugić de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gerben. Gerben krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Minov speelt de bal door. Gerben rent richting de bal. Gerben passt de bal zonder na te denken. Örnek bereikt de bal nog maar net als eerste. Örnek haalt uit met een fantastische trap. Lovrek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Phương rent richting de bal. Phương draait met de bal, schiet en ... Lovrek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HNK Botinec - FC-Strah 0:1

15e minuut.
Gerben bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerben geeft de bal voor. Klungelig pakt Phương de bal. Örnek rent richting de bal. Örnek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Ressacada controleert de bal met de borst. Ressacada geeft de bal voor. Klungelig pakt Gerben de bal. Örnek rent richting de bal. Örnek haalt uit met een fantastische trap. Lovrek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Örnek verovert de bal door een tackle van achteren. Örnek speelt de bal door. Dolinčić is nu in balbezit. Phương verovert de bal door een tackle van achteren. Phương haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Klungelig pakt Koljeno de bal. Codrea is nu in balbezit. Minov probeert naar een medespeler te passen. Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
HNK Botinec - FC-Strah 0:2

32e minuut.
Minov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gugić. Minov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Codrea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Örnek heeft problemen om de bal te vangen. Phương rent richting de bal. Phương schiet op doel. Lovrek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HNK Botinec - FC-Strah 0:3

35e minuut.
Lovrek met een harde bal richting middenveld. Phương rent richting de bal. Phương passt de bal met de wreef. Örnek is nu in balbezit. Örnek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HNK Botinec - FC-Strah 0:4

45e minuut.
Gerben geeft een hoge lob. Örnek is nu in balbezit. Örnek passt de bal in één keer door. Phương is nu in balbezit. Phương haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HNK Botinec - FC-Strah 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HNK Botinec 78%, FC-Strah 22%.
HNK Botinec - FC-Strah 0:5

50e minuut.
Mulc heeft problemen om de bal te vangen. Codrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolinčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrea onderschept slim de pass. Codrea draait met de bal, schiet en ... Lovrek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Mulc is nu in balbezit. Phương onderschept slim de pass. Phương speelt de bal door. Klungelig pakt Örnek de bal. Örnek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
HNK Botinec - FC-Strah 0:6

54e minuut.
Örnek is nu in balbezit. Örnek passt de bal met de wreef. Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Örnek is nu in balbezit. Örnek geeft de bal voor. Phương is nu in balbezit. Phương schiet op doel. Lovrek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HNK Botinec - FC-Strah 0:7

58e minuut.
Krivić kopt de bal weg. Daar is Phương, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Phương speelt de bal door. Örnek bereikt de bal nog maar net als eerste. Örnek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Mulc bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrea onderschept slim de pass. Codrea met een sublieme pass. Örnek is nu in balbezit. Örnek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Lovrek trapt de bal weg. Codrea kopt de bal weg. Daar is Dolinčić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương haalt uit met een fantastische trap. Lovrek bokst de bal weg. Örnek is nu in balbezit. Örnek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Mulc bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương verovert de bal door een tackle van achteren. Phương speelt de bal door. Örnek bereikt de bal nog maar net als eerste. Örnek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Ressacada heeft problemen om de bal te vangen. Örnek bereikt de bal nog maar net als eerste. Örnek probeert naar een medespeler te passen. Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
HNK Botinec - FC-Strah 0:8

77e minuut.
Kedev is nu in balbezit. Kedev passt de bal in één keer door. Ressacada probeert naar een medespeler te passen. Phương heeft problemen om de bal te vangen. Phương haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Codrea probeert naar een medespeler te passen. Ressacada rent richting de bal. Ressacada geeft een lange en hoge pass. Örnek is nu in balbezit. Örnek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
HNK Botinec - FC-Strah 0:9

82e minuut.
Jozin speelt de bal door. Gerben met een sublieme pass. Örnek is nu in balbezit. Örnek schiet op doel. Miljak probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương draait met de bal, schiet en ... Mulc probeert de bal met de borst te controleren. Örnek rent richting de bal. Örnek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Škalec geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kedev met de inworp. Ressacada geeft een lange en hoge pass. Mulc verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
HNK Botinec - FC-Strah 0:10

88e minuut.
Jozin verovert de bal door een tackle van achteren. Jozin probeert naar een medespeler te passen. Mulc bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương verovert de bal door een tackle van achteren. Phương draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HNK Botinec 84%, FC-Strah 16%.
HNK Botinec - FC-Strah 0:10