Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HNK Novi Marof DeadStar
Normal Tactiek DSa1
33% Balbezit 67%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 21
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 29.8
zwak Schieten zwak
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen redelijk


8e minuut.
Zabavnik speelt de bal door. Tuškan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvorak rent richting de bal. Tuškan onderschept slim de pass. Tuškan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Rundek is nu in balbezit. Zabavnik verovert de bal door een tackle van achteren. Zabavnik passt de bal in één keer door. Tuškan rent richting de bal. Tuškan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Rundek is nu in balbezit. Tuškan verovert de bal door een tackle van achteren. Tuškan met een sublieme pass. Špar bereikt de bal nog maar net als eerste. Špar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HNK Novi Marof 77%, DeadStar 23%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HNK Novi Marof - DeadStar 0:0

65e minuut.
Bujaković speelt de bal door. Kljajić is nu in balbezit. Tuškan onderschept slim de pass. Tuškan draait met de bal, schiet en ... Antonini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Špar is nu in balbezit. Bonacin begaat een overtreding. Špar raakt geblesseerd tijdens het duel. Špar met een snel genomen vrije trap. Kršlović kopt de bal weg. Antonini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HNK Novi Marof 66%, DeadStar 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HNK Novi Marof - DeadStar 0:0


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

95e minuut.
Na een snelle pass probeert Cvjetović de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tuškan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bujaković rent richting de bal. Bujaković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HNK Novi Marof - DeadStar 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HNK Novi Marof 86%, DeadStar 14%.
HNK Novi Marof - DeadStar 0:1

108e minuut.
Dvorak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabavnik verovert de bal door een tackle van achteren. Zabavnik passt de bal met de wreef. Daar is Tuškan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuškan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

117e minuut.
Zabavnik passt de bal zonder na te denken. Cvjetović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuškan verovert de bal door een tackle van achteren. Tuškan haalt uit met een fantastische trap. Antonini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HNK Novi Marof - DeadStar 0:2

119e minuut.
Nem verovert de bal door een tackle van achteren. Nem probeert naar een medespeler te passen. Dvorak is nu in balbezit. Zabavnik verovert de bal door een tackle van achteren. Zabavnik schiet op doel. Antonini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HNK Novi Marof 83%, DeadStar 17%.
HNK Novi Marof - DeadStar 0:2