Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sokol Križevci Old_Stars.vl2
Normal Tactiek vs normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
18.5 gemiddelde waardering 28.3
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Zacharakis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Burin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Čehok rent richting de bal. Čehok geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Na een snelle pass probeert Sirotković de bal onder controle te krijgen. Cidoncha is nu in balbezit. Cidoncha passt de bal met de wreef. Štamberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Štamberger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Wojciekiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cidoncha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cidoncha passt de bal met de wreef. Sirotković rent richting de bal. Sirotković draait met de bal, schiet en ... Šimović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokol Križevci - Old_Stars.vl2 0:1

13e minuut.
Sirotković passt de bal in één keer door. Štamberger rent richting de bal. Sirotković bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirotković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokol Križevci - Old_Stars.vl2 0:2

20e minuut.
Cidoncha rent richting de bal. Čehok verovert de bal door een tackle van achteren. Čehok met een sublieme pass. Zabunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabunović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Cidoncha passt de bal met de wreef. Beresteanu probeert naar een medespeler te passen. Sirotković bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirotković draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Wojciekiewicz kopt de bal weg. Metlaš is nu in balbezit. Štamberger begaat een overtreding. Štamberger krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Wojciekiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciekiewicz geeft een hoge lob. Metlaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Štamberger onderschept slim de pass. Štamberger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Balta controleert de bal met de borst. Wojciekiewicz rent richting de bal. Wojciekiewicz passt de bal zonder na te denken. Štamberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Štamberger haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Daar is Čehok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garcés geeft de bal voor. Daar is Larma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sirotković rent richting de bal. Sirotković haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Slamnik probeert naar een medespeler te passen. Beresteanu geeft de bal voor. Sirotković probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Štamberger rent richting de bal. Štamberger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokol Križevci 64%, Old_Stars.vl2 36%.
Sokol Križevci - Old_Stars.vl2 0:2

55e minuut.
Cidoncha geeft een lange en hoge pass. Larma rent richting de bal. Sirotković verovert de bal door een tackle van achteren. Sirotković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sokol Križevci - Old_Stars.vl2 0:3

60e minuut.
Štamberger is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Larma. Štamberger is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Garcés zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Larma heeft problemen om de bal te vangen. Štamberger rent richting de bal. Štamberger draait met de bal, schiet en ... Šimović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Metlaš is nu in balbezit. Beresteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Beresteanu met een sublieme pass. Štamberger heeft problemen om de bal te vangen. Štamberger draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Slamnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Slamnik geeft de bal voor. Puentes rent richting de bal. Zabunović onderschept slim de pass. Zabunović schiet op doel. Koszora bokst de bal weg.

78e minuut.
Cidoncha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cidoncha geeft een hoge lob. Sirotković is nu in balbezit. Sirotković schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Beresteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Beresteanu geeft een lange en hoge pass. Balta kopt de bal weg. Sirotković bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirotković schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokol Križevci 56%, Old_Stars.vl2 44%.
Sokol Križevci - Old_Stars.vl2 0:3