Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZADAR Wretchedster reUnited
Normal Tactiek 5-2-3
41% Balbezit 59%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 45
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 38.1
poor Schieten solid
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


8e minuut.
Gangai met een harde bal richting middenveld. Vendelbo Løvenørn kopt de bal weg. Miler is nu in balbezit. Miler schiet op doel. Kvočka kopt de bal weg. Gangai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Potrebić is nu in balbezit. Benati onderschept slim de pass. Benati probeert naar een medespeler te passen. Torres rent richting de bal. Torres haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Zarović geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vendelbo Løvenørn met de inworp. Miler rent richting de bal. Miler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZADAR - Wretchedster reUnited 0:1

15e minuut.
Šovljanski is nu in balbezit. Miler verovert de bal door een tackle van achteren. Miler speelt de bal door. Shevchuk is nu in balbezit. Shevchuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Kvočka trapt de bal weg van het doel. Benati bereikt de bal nog maar net als eerste. Turkić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Turkić krijgt een gele kaart. Benati is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Marijačić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Torres kopt de bal weg. Shevchuk is nu in balbezit. Shevchuk draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Benati probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Torres de bal. Torres passt de bal zonder na te denken. Miler bereikt de bal nog maar net als eerste. Miler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZADAR - Wretchedster reUnited 0:2

24e minuut.
Kvočka geeft een lange en hoge pass. Inworp. Benati met de inworp. Torres is nu in balbezit. Torres schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Benati met een sublieme pass. Vendelbo Løvenørn is nu in balbezit. Vendelbo Løvenørn met een sublieme pass. Daar is Shevchuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shevchuk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Vendelbo Løvenørn rent richting de bal. Vendelbo Løvenørn passt de bal met de wreef. Benati probeert naar een medespeler te passen. Torres rent richting de bal. Torres haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Benati kopt de bal weg. Torres heeft problemen om de bal te vangen. Mardešić rent richting de bal. Torres onderschept slim de pass. Torres schiet op doel. Gangai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Kvočka de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Gangai probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Drljača met de inworp. Torres rent richting de bal. Torres haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Torres passt de bal met de wreef. Benati rent richting de bal. Benati passt de bal in één keer door. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gangai trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Vučijak de bal. Torres rent richting de bal. Torres draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Šovljanski is nu in balbezit. Bračanov verovert de bal door een tackle van achteren. Bračanov passt de bal met de wreef. Shevchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevchuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Gangai trapt de bal weg. Miler bereikt de bal nog maar net als eerste. Miler met een sublieme pass. Shevchuk is nu in balbezit. Shevchuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZADAR 72%, Wretchedster reUnited 28%.
ZADAR - Wretchedster reUnited 0:2

48e minuut.
Turkić rent richting de bal. Vendelbo Løvenørn onderschept slim de pass. Vendelbo Løvenørn geeft een hoge lob. Torres is nu in balbezit. Torres haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Vendelbo Løvenørn met een sublieme pass. Shevchuk is nu in balbezit. Shevchuk passt de bal met de wreef. Daar is Torres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torres haalt uit met een fantastische trap. Gangai bokst de bal weg. Shevchuk is nu in balbezit. Shevchuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZADAR - Wretchedster reUnited 0:3

55e minuut.
Torres probeert naar een medespeler te passen. Shevchuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Miler is nu in balbezit. Shevchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevchuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZADAR - Wretchedster reUnited 0:4

60e minuut.
Bračanov met de inworp. Vendelbo Løvenørn is nu in balbezit. Vendelbo Løvenørn geeft een lange en hoge pass. Miler rent richting de bal. Miler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Vendelbo Løvenørn kopt de bal weg. Klungelig pakt Torres de bal. Mardešić is nu in balbezit. Torres verovert de bal door een tackle van achteren. Torres draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Drljača met een snelle inworp. Benati is nu in balbezit. Benati passt de bal in één keer door. Shevchuk is nu in balbezit. Shevchuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Vendelbo Løvenørn onderschept slim de pass. Vendelbo Løvenørn geeft een hoge lob. Kvočka heeft problemen om de bal te vangen. Shevchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevchuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Vendelbo Løvenørn kopt de bal weg. Torres heeft problemen om de bal te vangen. Shevchuk rent richting de bal. Shevchuk schiet op doel. Kvočka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Potrebić bereikt de bal nog maar net als eerste. Drljača verovert de bal door een tackle van achteren. Benati is nu in balbezit. Benati geeft een lange en hoge pass. Shevchuk krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZADAR - Wretchedster reUnited 0:5

86e minuut.
Šovljanski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bračanov maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Miler kopt de bal weg. Shevchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevchuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Benati heeft problemen om de bal te vangen. Vendelbo Løvenørn is nu in balbezit. Vendelbo Løvenørn passt de bal met de wreef. Shevchuk is nu in balbezit. Shevchuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZADAR 72%, Wretchedster reUnited 28%.
ZADAR - Wretchedster reUnited 0:5